W logu ma byc zacmione(czyli czarne slonce) z dwona postaciamy Ct and TT wyglad ich ma byc z steam i posrodku napis Black Sun a w prawym dolnym roku Klan Steam i znaczek steam :) oczywiscie bedzie pomogl
Odp: [LOGO]Logo dla klanu kto zrobi ?? bedzie pomogl
Zabieram się do pracy :) A czy to słońce, ma być zrobione tak, że zróbił bym słońce potem zaćmienie i po bokach taki elekkie światełko?
@Edit
Najlepiej by było gdybyś napisał do mnie na GG, i dał odbrazki CT i TT, bo znaleźć odpowiednich nie moge... (Jak sobie coś wymyśle to nic innego :) Musi mi ktoś narzucić :P)
Ostatnio edytowane przez Speedy44 ; 30-07-2008 o 14:02.
Odp: [LOGO]Logo dla klanu kto zrobi ?? bedzie pomogl
Witam. Szukam Kogoś kto zrobi mi logo dla klanu. mianowicie chciałbym jakiegoś
stworka goblina lub diabełka z miotła nad nim napis "Ekipa" a pod nim
"Sprzatajaca" najlepiej gdyby wyglądało jakby sprzątał co do ramki
Jakis fajny herb
Witam !
Na forum był już mój post na temat logo ... oraz layout i zgłosiła się jedna osoba do zrobienia tego , ale kolega nie zrobił nic , a temat poszedł raz dwa do śmieci , dlatego też ponawiam ogłoszenie !
Poszukuję grafiki który ma chęci , czas i może pomóc robiąc logo dla klanu oraz...
Witam !
Potrzebuje logo do klanu oczekuje żeby podobne do tego
ImageShack - Image Hosting :: 24866117hd0.png
zeby hopek jakis wystawał z loga tak jak tu
Klan Nazwya Sę : Black Characters ( znajdzcie cos mrocznego do loga )
Hmm. Tag : BcH jakoms nice czcionkom :)
Elo
Bylem na servie i zobaczylem jak kolesie mają animowane spreye... wiecie oco mi chodzi :mrgreen:
no rozumiem znalesc gdzies animowanego wada... ale ja bym chcial sam zrobic taką animacje (nawet jesli klatka po klatce w photoshopie :D) prosze o pomoc :grin:
z goory dzieki
Witam!Chciałbym się zapytać kto mi zrobi logo do klanu w CS16.Klan nazywa się : Spirit of Eagle w skrócie : |S.o.E|
Chodzi mi o logo na strone klanu i o logo w grze.Z góry dzięki i pozdrawiam!nara
Witam!
Prosiłbym owykonanie Loga (Spreya) Do CSa z Napisem NvI <3
Z Tłem Znaczku Radioaktwynego To jest taki trojkat a w srodku kropeczka :D
Chciałbym aby Napisa NvI <3 Był dobrze Widoczny.
NIe wiem czy sie uda ale prosiłbym o wymiary 300x275 Za bardzo sie na nich nie znam zróbcie tak aby...
Witam mam prozbe dla kazdego kto zrobi mi jakies fajne logo dam pomogl
Sam niezabardzo znam sie na grafice a chce by to jakos dobrze wygladalo:)
Chce tylko aby logo:Ž
~Mialo jakiegos anioła w tle (nie taki maly aniolek ale taki aniol na czarnym tle w google jest tego pelno)
~Oraz napis aG #...
juz kiedy pisalem ten temat ale parce byly do dup.
a wic prosze o logo 100x100 nazwa klanu to Counter Strike this X-ray about Human
tag cS-HaX strona cshaxclan.fora.pl
aa i chhcialbym ale nie musi to byc ze byl w nim ten obrazek i cos z cs...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u