Według mnie KeepVid jest dobry, gdy chcemy tylko obejrzeć filmik. Kiedy jednak myślimy o tym, żeby później go zamienić np. na AVI- polecam program Video Conventer. Możesz w nim zarówno ściągnąć, jak i zmienić rozszerzenie filmu :)
a powiecie mi jak już wkleję link i co dalej tam po prawej nic nie ma żadnego you tube czy muszę ściągnąć z tamtej stronki jakiś program jak to jaki 1 raz to robię wiem że dla niektórych może to być śmieszne owe zapytanie ale cóż wybaczcie plisssss pomóżcie
z wrzuty sciaga sie najlepszym sposobem :D dopisujesz w połowie /file/ tzn www.wrzuta.pl/file/asodfasdf i zasysa ;] ofc trzeba po zapisaniu dac zmien nazwe i dopisac koncowke .mp3
Jeśli siedząc do późnej nocy bolą cię oczy i ciężko ci zasnąć ;d
Ściągnij program f.lux
Program ten dostosowuje barwę wyświetlacza (jasność ;d) do pory dnia
Na początku może trochę odstraszać żółtawa barwa ekranu wieczorami ale po kilku minutach idzie się przyzwyczaić ;d
Program...
Poniżej opisuje produkt, który możecie zakupić ale i również przystąpić do naszej sieci dystrybutorów i sami takie sieci tworzyć.
Inaczej mówiąc jest to biznes MLM
11 powodów, dla których warto
sięgnąć po Jagodziec
Załóż konto poprzez ten link:
Jagodziec to wyjątkowa nalewka wytwarzana...
Foxreal YouTube FLV Downloader Pro - powerful YouTube downloader and FLV converter tool
http://www.giveawayoftheday.com/img/logo-wide.gif
Foxreal Software, cooperating with Giveawayoftheday, announced the giveaway activity of Foxreal YouTube FLV Downloader Pro on December 27th, 2010. Take this...
Sprzedam domenę youtubę.pl. Jak wiadomo domena ma ogromny potencjał i wielkie szanse na sukces. Bez żadnego pozycjonowania domena w ciągu tygodnia zarobiła na Siebie prawie 20$. Szczegóły na GG: 8228179
TERAZ OMÓWIE JAK MOŻNA BEZ OGRANICZEŃ ŚCIĄGAĆ Z RAPIDSHARE :!: :!: :!:
Wystarczy że wejdziecie na strone :
http://anonymouse.org/anonwww.html
i tam wklejicie stronke rapidshare którą chcecie pobrać.Po wklejeniu Klikamy: "Surf anonymously"
i pokazuje wam się stronka rapidshare z małą...
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u