Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: se pueden poner subtítulos con windows dvd maker, windows movie maker ne peut pas ouvrir ce fichier, jak zalozyc skype windows, window movie maker windows 7, windows dvd maker napisy, windows movie maker zielony pasek, movie maker zielony pasek, windows 7 dvd maker mp4, windows dvd maker brak dzwieku, comment incérer une musique mp3 sur movie maker, codec windows movie maker mp4 2.1, probleme movie maker bande verte mp4

Odsłon tematu: 7115
Narzędzia wątku

Windows Movie maker-problem

Power_Rangers is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Robie swoje fragmovie w windows movie maker i wszystko jest ok dodaje piosenki i wideo na tasme czasu puszczam sobie oglodam w programie i wszystko powieno dzialac. A jak juz zapisze projekt na pulpicie to pierwsze akcje z fragmovie widac, ale pozostalych juz nie i tak do konca i potem tylko napisy koncowe sa :/ co robic??

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Windows Movie Maker
Mam pytanie, mam edytowałem film w windows movie maker dokładniej to dodałem do niego tylko piosenkę. Mam pytanie od nośnie jak ustawić kiedy ma się zakończyć film ,gdyż sam obraz trwa 45 sec a piosenka 2:15 a cały film trwa 2:54 więc jak ustawić , aby film zakończył się w czasie 45 sec ?
Archiwum forum
problem z windows movie maker
przy zapisywaniu filmu wwyskakuje mi takie coś: http://img412.imageshack.us/img412/3330/beztytuuuox.png
Pytania z odpowiedzią
Media Movie Maker - problem
Mam problem. Moja koleżanka ma jutro urodziny, więc pomyślałem, żeby oprócz prezentu w postaci wielkiego pluszowego misia dać jej coś jeszcze. Myślałem, myślałem i wymyśliłem. Chciałem zrobić jej pokaz slajdów z naszymi zdjęciami w roli głównej. Włączyłem więc Media Movie Maker i zacząłem próbować...
Multimedia i grafika
Windows Movie Maker 2.1 PL
Free download Windows Movie Maker 2.1 PL | Pobierz za darmo Windows Movie Maker 2.1 PL Darmowy program, służy do wycinania fragmentów filmów. Cechy: tworzenie filmów; edycja filmów; wycinanie fragmentów z filmów; ta aplikacja to całkowicie darmowy dodatek do Windows XP; służy do amatorskiego...
Multimedia i grafika
Windows movie maker wtyczki
Są jakieś wtyczki do Windows movie maker, które go ulepszają(np.: dodają jakieś nowe przejścia itp.)? Jak tak to prosze o linki. Z góry dzieki thx xD Acha, zapomniał bym- jakiś programik który pozwalałby na dodanie do movie makera plików avi
Windows XP
Windows Movie Maker-problem przy zapisywaniu filmu
Witam. Chodzi o to że jak już zapisuje filmik w WMM to pasek zapisu dochodzi do 9% i się zatrzymuje. Proszę o pomoc bo naprawdę zależy mi na tym filmiku.
Windows XP
Windows Movie Maker-POMOCY!!
Kto może mi przesłać Windows Movie Maker. Po wchodzę do C:\Program Files\Movie Maker i tam nie ma pliku .exe
Multimedia i grafika
Problem z Windows Movie Maker
Mam problem z programem WMM jak sciągłem prog. i po wyodrębianiu plików pisze ze wykryto SP2 i że niepotrzebna jest instalacja tej aktualizacj i nie wiem co robic
Multimedia i grafika
Windows Movie Maker - tło
Mam pytanie, da sie zmienic to niebieskie tło, na ktorym np. wyswietla sie tytol i zakonczenie na inny kolor ??
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz