Dlaczego gdy gra się włącza widać że jest czarny ekran czyżby słaba karta graficzna? Kartę graficzną mam:
Intel(R) 82865 G graphics controller. Dzwięk płynnie chodzi ale ten ekran. POMOCY!!!
|
|
Dlaczego gdy gra się włącza widać że jest czarny ekran czyżby słaba karta graficzna? Kartę graficzną mam:
Intel(R) 82865 G graphics controller. Dzwięk płynnie chodzi ale ten ekran. POMOCY!!!
Masz najnowsze sterowniki do grafy?
Słuchaj jak mi się wydaje masz kartę zintegrowaną z płytą główną nie wiem czy całe pierdzielenie jest warte zachodu :/ Jako że sam pogrywam w Battlefield Heroes znam szczegóły instalacji :) pierwsze pytanie:
Czy masz zainstalowaną wtyczkę w przeglądarce (nie wiem dokładnie jak się nazywa ale w każdym razie ta co wyskakuje przy pobieraniu)?
A co ma wtyczka do przegladarki do karty graficznej? :|
Do kolegi wyzej... podaj nazwe tej karty giaficznej bo to co podales to nie jest karta graficzna.
Menedzer urzadzen -> Karty graficzne

Ale czy sie wyświetla instalator?
Ale sprawdzałem w necie jak sie sprawdza probowałem każdej opcji i wszędzie tą nazwę znajdywałem
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 20-09-2009 o 21:22
To co ty podales to sa bodajze sterowniki wlasnie do twojej karty... Karty graficzne sa Radeon, GeForce i.t.p

To jest chyba karta graficzna bo nawet przedchwilą wgrałem taki program i tam gdzie Name karty graficznej pokazuje ta nazwe co juz podalem
Yhh faktycznie bo ona jest zintegrowana... No karta nie nalezy do demonow szybkosci.![]()

czyli poprostu ten JE....NY informatyk co mi kompa naprawiał to kur... jeba... mowił że zainstaluje mi dobrą karte GRAFICZNĄ
Włącz grę stąd:http://www.forum.wiaderko.com/gry-pr...tml#post485969
Twórcy gry coś robią i mówili że na początku mogą być problemy chyba jeszcze ok tygodnia
| « Problem z kontem PES 2009 | [Sprzeda] Klucz do CoD4, The Sims 3, BF2 : CC i wiele innych » |