przydatne
|
|
przydatne
jak chce wlonczyc csa to wyskakuje mi albo cos z gfx.wad a puzniej decals.wad ,co mam zrobic
dzieki ci lamka za pomoc pomogłeś mi jak nikt :) thx
wszystko git... ale dajcie patcha jakiegos !!
Ja mam następujący problem. Niedawno wykasowałem CS, bo po zainstalowaniu patch'a nie chodził mi żaden serwer. Teraz, kiedy chcę zainstalować od nowa, wszystko jest ok do pewnego momentu; pokazane na screenie 3. Wtedy 'instaluje' mi się w sekundę, ale nic się potem nigdzie nie pojawia. I tak właśnie nie mogę zainstalować gry :(.
Jeśli możecie, to proszę pomóżcie.
JAk klika na ten link to potem am sciagnac mirror i nastepnie cs'a ?
Download Counter Strike 1.6 v.23
PasswordKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Kod:forum.wiaderko.com
ruchaj mnie w oczy
Dobre to przyda mi sie
dobra thx ale...
jak szukać serwera!
mój kolega stworzył serwer,chcieliśmy sobie pograć ale mi sie nie chce szukać 1 serwera z 30000(!) serwerów!!!
niech ci poda IP servera po czym masz tam zakładkęKod:dobra thx ale... jak szukać serwera! mój kolega stworzył serwer,chcieliśmy sobie pograć ale mi sie nie chce szukać 1 serwera z 30000(!) serwerów!!!
Ulubione / Favorites
Dodaj server / ADD SERVER
i wklejasz tam IP po czym wbijasz na niego
pzdr.
Wiaderko ma swój non steanowy server???
raczej nie posiada takiego owego xD
Mnie najbardziej ciekawi czemu nie widze pierwszych dwóch screenów i czemu ludzie sobie tak nabijają posty na tym temacie. Np Piotrek wysyła emotke potem pada pytanie o co ci chodzi a on odpowiada o nic. I już ma 2 darmowe posty.
Poradnik sie przyda , mi napewno nie ale może mojemu kumplowi :)
Witam . mam taki problem ;/.... usunolem cs'a z kompa i znow chcialem go zainstalowac ... wszystko bylo ok ;] tyle ze nie pojawila mi sie glowna ikona do odpalenia cs'a . probowalemprzeinstalowywac i to nic nie dalo . czy ktos z was wie jak mozna to naprawic ?. Jesli tak to prosze o jakies instrukcje . Dzieki
XTreme-CStrike (XTCS) 1.6 Final Release
wymaganie:Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
- Karta graficzna: NVidia GeForce 4
- Procesor: Intel pentium 3 lub amd sempron 2600+
- Myszka, klawiatura to już nieważne
Co daje ten CS??
- Grafika jak w CS: SOURCE
- Nowe modele broni
- Nowe modele postaci
- Nowe dźwięki
- Wbudowane Boty
- Poprawione mapy
- Mniej błędów
- Wyszukiwarka pirackich serwerów