Ja mam następujący problem. Niedawno wykasowałem CS, bo po zainstalowaniu patch'a nie chodził mi żaden serwer. Teraz, kiedy chcę zainstalować od nowa, wszystko jest ok do pewnego momentu; pokazane na screenie 3. Wtedy 'instaluje' mi się w sekundę, ale nic się potem nigdzie nie pojawia. I tak właśnie nie mogę zainstalować gry :(.
Jeśli możecie, to proszę pomóżcie.
Odp: Download Counter-Strike Non Steam 1.6v. + Porady
Mnie najbardziej ciekawi czemu nie widze pierwszych dwóch screenów i czemu ludzie sobie tak nabijają posty na tym temacie. Np Piotrek wysyła emotke potem pada pytanie o co ci chodzi a on odpowiada o nic. I już ma 2 darmowe posty.
Poradnik sie przyda , mi napewno nie ale może mojemu kumplowi :)
Nie ma , ale jak wejdziesz na strone główną forum zobaczysz podforum o nazwie "Serwery Counter Strike Non Steam" Tam napewno znajdziesz coś dla siebie.
Witam . mam taki problem ;/.... usunolem cs'a z kompa i znow chcialem go zainstalowac ... wszystko bylo ok ;] tyle ze nie pojawila mi sie glowna ikona do odpalenia cs'a . probowalemprzeinstalowywac i to nic nie dalo . czy ktos z was wie jak mozna to naprawic ?. Jesli tak to prosze o jakies instrukcje . Dzieki
Witam . mam taki problem ;/.... usunolem cs'a z kompa i znow chcialem go zainstalowac ... wszystko bylo ok ;] tyle ze nie pojawila mi sie glowna ikona do odpalenia cs'a . probowalemprzeinstalowywac i to nic nie dalo . czy ktos z was wie jak mozna to naprawic ?. Jesli tak to prosze o jakies instrukcje . Dzieki
Ściągnij patch i zainstaluj:)
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
wymaganie:
- Karta graficzna: NVidia GeForce 4
- Procesor: Intel pentium 3 lub amd sempron 2600+
- Myszka, klawiatura to już nieważne
Co daje ten CS??
- Grafika jak w CS: SOURCE
- Nowe modele broni
- Nowe modele postaci
- Nowe dźwięki
- Wbudowane Boty
- Poprawione mapy
- Mniej błędów
- Wyszukiwarka pirackich serwerów
Counter-Strike Condition Zero
wersja:angielska
zawiera kampanię dla singla,boty
PART 1
PART 2
1.Musimy mieć plik hl.exe (albo zainstalowany Half-Life, albo CS 1.6 Nonsteam)
Jest to w pełni działający klient do CS:Source w wersji Non Steam !
Instalacja:
1) Odpal CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_1START.exe.
2) Następnie odpal CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_2FINISH.exe
(Folder w którym ma to zostac zainstalowane zostanie wybrany automatycznie, wystarczy klikać ...
Link zawiera instalki do cs 16 i cs 1.6 digitalzone
oraz transformation pack do css (wygląda jak counter-strike:source)
http://75.126.222.202.pl/?page=226036
Witam. Nie wiem czy jest taki temat lecz widze same tematy z downloadem Non steama wiec zamieszcze lnik zawsze dzialajacy tutaj
Czesto sa problemy gdy pobieramy z znanych stron i musimy szukac nastepnych a problemy sie powtarzaja ...
zbawienny jest ten link z oficjalnej strony steama ma...
Jak dla mnie najlepszą i działającą wersją cs'a jest właśnie ta:
Part1:
Part2:
Part3:
Part4:
Link został...
Counter Strike 1.6 Patch v23 Download - Najlepszy patch do CS'a NonSteam jaki do tej pory wyszedł. Instalacja jest prosta, należy klikać "dalej". Należy pamiętać, że trzeba go zainstalować w dokładnie tym samym miejscu, co zainstalowałeś Counter Strike!
Linki:
Link został usunięty z powodu...
NOWE WERSJE!
Counter Strike 1.6 by DIGITALZONE v29.1
Bezpośredni Link
Counter Strike 1.6 by DIGITALZONE v29.2
MEGAUPLOAD PART1 | MEGAUPLOAD PART2
SHAREDZILLA
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u