Wszystko ładnie , jest gittes ;D
|
|
Wszystko ładnie , jest gittes ;D
Witam: Ściągnąłem dziś grę i nie wiem jak dodać boty? Pomocy!!!
użyj opcji SZUKAJ !Kod:Witam: Ściągnąłem dziś grę i nie wiem jak dodać boty? Pomocy!!!
a jak ja prubuje otworzyc jakis link rzeby pobrac CS wyskakuje blat ;( jesli to moja wina napiszcie i pomuzcie mi bo chcialbym se popykac
Boże nie macie pliku w tym GFX musicie poszukać mi się nie chciało linka dodawać ale mam nadzieje że pomogłem i wogóle to skoro nie chce wam wogóle szukać serverów to go zrestartujcie lub popatrzcie czy macie dobrą wersje CS bo niektóre są niekompletne i nie pliku bodajże serverbrowser.coś tam... :] a co do botów to macie xD Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. to są Igrasa i szukajcie dokładniej na forum kiepki reszta do instalacji ich na CS to jest chyba...
Turboo to może nie być twoja wina tylko stron z jakich chcesz go pobrać wiesz jak chcesz to spróbuj sobie ściągnąć Aresa i tam jest chyba ze 100 wersji cs 1.6 ;] a jest też Source ;]
Ostatnio edytowane przez beRRo ; 05-04-2009 o 13:39 Powód: Post pod postem (nie odświeżaj, korzystaj z edycji)
a ja z żadnego z tych linków pobrać nie mogę..;/
A ma ktoś link działający
Mi pisze ze zdjęcie jest czasowo nieaktywne ale umiem z pamięci zainstalować cantera.Prośiłbym link do wersji bez znaków zapytania.
Kto Pomorze zainstalować cs'a NonSteam moje gg 11278141
| « [RS] Dan Brown - Anioły i demony | Serwer klanu |MSCICIELE| » |