Popularne odwołania do tej strony: kodel mano dvd neskaito disku, dvd nie czyta płyt nagranych, dvd czyta piraty, jakl sprzęt czyta piraty, jaki format odczytuje dvd, co zrobic zeby komputer czytal plyty z filmami nagrawanymi, film nagrany na płyte nie działa w dvd, jakie dvd czyta wszystko
Nagrywałem film na płytke DVD a jak próbuje ją włączyć to obraz jest cały taki zamazany że nic nie widać głosu nie ma a czas filmu przeskakuje co 10min. paczałem czy jest może źle nagrana ale u kumpla DVD czyta piraty i wszystko działa jak należy...
I właśnie dlatego się pytam czy znacie jakieś oprogramowanie do tego DVD bo słyszałem że do DVD też są oprogramowania które można na nie wgrać żeby czytały inne formaty płyt niż dotychczas
Więc mam taki problem. Dajmy na przykład nagram swoje demo = konsola wpisuje record lol i potem stopdemo i jak wpisze viewdemo lol to odtwarza moje demo a jak ściągne i wrzuce do cstrike_polish to biore viewdemo demo i nie odtwarza.. (demo to nazwa demka jak coś żeby nie było że chcę jakieś...
więc mam taki problem że jak podłączam pen drive i chcę go otworzyć piszę włóż dysk E: (screen http://img97.imageshack.us/img97/6176/beztytuuylh.png ) a jak otwieram w diskmgmt.msc to pisze brak nośnika (screen http://img192.imageshack.us/img192/8530/beztytuuauq.png ) inny pen śmiga jak trzeba co...
Zawsze używałem Opere ale kilka dni temu zainstalowałem mozile 3 i jak sie można domyślić po tytule nie czyta mi stronek. Mam windows XP moj antywirus to avast.Jak Ktoś coś wie co może być przyczyną niech odpisze.
PS
Szukałem na innych forach ale nic nie znalazłem
Mam taki problem, gdy wklejam to do cfg:
//Bunny Hop
alias +bhop "alias _special @bhop;@bhop"
alias -bhop "alias _special"
alias @bhop "special;wait;+jump;wait;-jump"
alias "BH.F" "bind SPACE +bhop"
alias "BH.D" "bind SPACE +jump"
bind "KP_PLUS" "BH.F; speak activated"
bind "KP_MINUS"...
Witam,
wiem że temat już był ale nigdzie nie było jednoznacznej odpowiedzi co robić.
Windows XP, HLDS ściągnięty updaterem, zainstalowany metamod i dproto 0.2.8
ludzie łączą się bez problemów, tylko że serwer nie czyta pliku server.cfg. Nie ma znaczenia czy jest ustawiony tylko do odczytu czy...
Witam
Mam serwer na protokole 48 linuxa zrobiłem go na 2 protokoły 47+48 i tu zaczyna się mój problem, admini działają normlanie, gdyby nie jedno ale, zakładam hasło na konto admina i po prostu go nie czyta każdy może sobie wejść na ten nick :/ i mieć admina, na pewno dodoałem dobrze admina bo...
Nie wiem czemu ale nie czyta mi pluginów, było wszystko ok dodawałem nowe i więcej, pewnego razu wylączyłem serwa (hlds), włączyłem i pluginów już nie wczytuje... Jakie mogą być przyczyny ??
http://www.albinoblacksheep.com/flash/mind
To polega na tym że wybierasz sobie jakiś numer od 11 do 99 np. 28 czyli dodajesz 2 + 8 = 10 potem 28 - 10 = 18 szukasz 18 na tabeli zapamiętujesz obrazek i klikasz na Kule :grin:
I jak zdziwiony? :wink:
Acha i Nie mam zielonego pojęcia jak to...
Witam..Mam problem z odczytaniem serverow w Counter Strike Nonstem 1.6 Patch v24 .. Nie wiem co sie dzieje ..Nie mam neo tylko radiowke lacze bezprzewode W master server sciagnalem wzialem wlasciwosi tylko do odczytu powinoo dziala i nadal i nie czyta mi servow mam zapore wylaczona anti wylaczam...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u