UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: Jak zarobić na uploadowaniu?? To wcale nie jest trudne!

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
  1. #1 Jak zarobić na uploadowaniu?? To wcale nie jest trudne! 
    Lamka
    Uploadowanie - cóż to takiego :?:

Definicja wikipedia.pl

Upload (ang.) - w informatyce, proces przeciwny do downloadu, polegający na wysyłaniu plików lub innych danych do serwera lub komputera należącego do innego użytkownika.
    *Czyli jednym słowem wrzucamy pliki na serwer.
    *Jak na tym zarobić? Oferujesz linki z plikami na warezach, i wszelakich portalach do tego stworzonych.
    *A co uploadować? Hmm dosłownie wszystko co ludzie ściągają, głównie filmy, seriale, gry muzykę, programy, aż po materiały xxx( +18 ;] ).

Teraz przejdźmy do tego jak i na jakie serwery. Serwisów oferujących możliwość uploadu jest naprawdę dużo. Wiele z nich oferuje ka$e za sciągnięcia. przykładem może być rapidshare.com (z tym że na rapidzie dostajemy punkty?), hotfile.com , storage.to

Jednak oczywiście nasuwa się myśl, przecież mam słabego neta, na neostradzie dużo nie zauploaduje :? Jednak jest na to sposób a jest nim remote upload. A co to takiego :?: Po prostu przerzucanie plików od innej osoby albo na inny serwer. Na przykład tak jak ja to robie z rapidshare na rapidshare.com oraz z rapidshare.com na hotfile.com i storage.to .
    Czyli bierzesz linki z forum warezowego i przerzucasz na swoje konto po czym własne linki publikujesz na forach. Proste, nie? Jednak nic nie jest aż tak proste i najpierw trzeba zainwestować :shock: Do remote potrzebujemy konta premium na rapidshare.com . Jednak nie musimy wydawać na to 6,99$ . wystarczy poszukać na allegro.pl i zakupić za jedyne 16-17 zeta takie konto na 30 dni. Pozniej już można je przedłużyć z własnoręcznie uzbierabnych punktów co nie jest trudne

Czyli w krokach:
    1.Kupujemu konto premium na rapidshare.com
    2.Rejestrujemy sie na serwisach do uploadingu za kase:
    - hotfile.com
    - storage.to
    3.Bierzemy się za remote plików i wrzucanie i ich na warezy. Najlepiej zalożyć wlasne forum i tworzyć na nim wlasne tematy i potem je rozsyłać. Takie forum jak to na xup.pl

No w zasadzie to cała idea w zarabianiu na uploadzie.

W razie problemów, pytań proszę pisać na gg: 672971 oraz mojego maila wiercioch89@gmail.com

Pozdrawiam :D

2. #2 Odp: Jak zarobić na uploadowaniu?? To wcale nie jest trudne! 
    Lamka
    Zapraszm na najnowszą stronke internetową o storage.to Storage.to - zarabianie na uploadzie >> informacje, pomoc !!! Znajdziecie na niej najnowsze informacje oraz wiele poradników!!!

3. #3 Odp: Jak zarobić na uploadowaniu?? To wcale nie jest trudne! 
    Lamka
    Zapewne słyszeliście o zzarabianiu na uploadzie.Hotfile jest jednym z tych serwisów który płaci i to dobrze za uploadowanie plików.Hotfile wypłaca raz w tygodniu dokładnie w poniedziałek.Moje wypłaty wpływają około 14 na PP:)W Hotfile możesz zarobić nawet 15$ za 1000pobrań.Aha minimum wynosi 15$ i jest płacone na PP.
    jesli zarejestrujesz się z mojego reflinka nie dostaniesz listy jakiś 1000fór czy róznego badziewia,wysle ci liste 39fór na które mozesz wrzucac linki do swoich plików dzięki którym zarabiam ok 15$dziennie.!Hotfile nie płaci za pobrania ze wszystkich krajów ale rejestrując się pode mna nie masz się co martwić bo moje fora mają najlepszy traffic za który zarabia się szybko łatwo i przyjemnie a co najwazniejsze to pewna firma a nie jakieś buxy czy cos na czym nawet na piwo nie zarobisz a juz padnie.Hotfile juz nie długo przescignie nawet Rapidshare!Ale Oprócz listy fór napisze ci wskazówki jak i co uploadować zeby w kilka dni wskoczyć na range platinum!Jesli kogos interesują screeny albo cos niech pisze na mail: moon1antonio2@gmail.com .Jesli zarejestrujesz się z mojego linku-wyslij login równiez na ten mail-odesle ci moje wyselekcjonowne fora i opis.Zachęcam bo naprawde warto:
    Hotfile.com: One click file hosting
    Wszystkie inne informacje również po moim mailem.Pozdrawiam.

4. #4 Odp: Jak zarobić na uploadowaniu?? To wcale nie jest trudne! 
    Lamka
    Witam, zarejestruj się z mojego reflinka do jednej ze stron płacących za upload plików, wyślij mi email na adres slideman@o2.pl ze swoim nickiem pod którym się zarejestowałeś a w ramach rekompesaty otrzymasz paczke 800for warezowych oraz zupełnie darmowy sposób na remote upload plików!!!
    hotfile.eu (do 15usd za 1000pobrań): Hotfile.com: One click file hosting
    uploading.com (do 20usd za 1000pobrań): Uploading.com vous offre le moyen le plus simple et sécurisé d?héberger et d?échanger vos fichiers!
    storage.to (do 10usd za 1000pobrań): storage.to - Signup

5. #5 Odp: Jak zarobić na uploadowaniu?? To wcale nie jest trudne! 
    Lamka
    Polecam FreakShare płaca podobnie jak wymienione wyżej tylko ze w Euro więc zarobki są wyższe!

Zapraszam do rejestracji z mojego polecenia

FreakShare