Kolekcja prawie wszystkich filmów z wybitną aktorką Angelina Jolie. Starałem się, aby wszystkie filmy były jak najlepszej jakości i gdy to możliwe to z polskim lektorem. Robiłem co w mojej mocy, jednak niektóre filmy znalazłem tylko w wersji anglojęzycznej jednak dołączyłem do kompletu dopasowane polskie napisy. Mój upload, zawiera dane naprawcze, brak hasła, linki na koncie premium, party po 200mb. Opis wersji filmu przy każdym tytule, starałem się je ułożyć chronologicznie. Więcej informacji na temat każdego tytułu znajdziecie w internecie. Nie udostępniałem seriali telewizyjnych ani także bajek w których podkładała głos, jedynie pełnometrażowe filmy kinowe.
1982: Szukając wyjścia (Lookin' to Get Out) - wersja VHSRip, brak napisów
1993: Cyborg 2: Szklany cień(Cyborg 2) - wersja DVDRip, dołączone napisyKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
1995: Hakerzy(Hackers) - wersja TVRip, PL LektorKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
1995: Bez dowodów(Without Evidence) - wersja DVDRip, PL LektorKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
1996: Love Is All There Is - wersja DVDRip, brak napisówKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
1996: Wtajemniczenie(Foxfire) - wersja DVDRip, dołączone napisyKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
1996: Mojave Moon - wersja DVDRip, dołączone napisyKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
1997: Prawdziwe kobiety(True Women) - wersja DVDRip, brak napisówKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
1997: Udając Boga(Playing God) - wersja DVDRip, dołączone napisyKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
1998: Gia - wersja DVDRip, dołączone napisyKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
1998: Hell's Kitchen - wersja DVDRip, dołączone napisyKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
1998: Gra w serca(Playing by Heart) - wersja DVDRip, dołączone napisyKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
1999: Kolekcjoner kości(Bone Collector, The) - wersja DVDRip, PL LektorKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
1999: Zmęczenie materiału(Pushing Tin) - wersja DVDRip, dołączone napisyKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
1999: Przerwana lekcja muzyki(Girl, Interrupted) - wersja DVDRip, dołączone napisyKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2000: 60 sekund(Gone in Sixty Seconds) - wersja RMVB, PL LektorKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2001: Lara Croft: Tomb Raider - werjsa RMVB, PL LektorKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2001: Grzeszna miłość(Original Sin) - wersja DVDRip, PL LektorKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2002: Co za życie(Life or something like it) - wersja DVDRip, dołączone napisyKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2003: Bez granic(Beyond Borders) - wersja TVRip, PL LektorKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2003: Lara Croft Tomb Raider: Kolebka życia(Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life) - wersja RMVB, PL LektorKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2004: Sky Kapitan i świat jutra(Sky Captain and the World of Tomorrow) - wersja DVDRip, PL LektorKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2004: Aleksander(Alexander) - wersja DVDRip, dołączone napisyKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2004: Złodziej życia(Taking Lives) - wersja DVDRip, PL LektorKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2004: The Fever - wersja DVDRip, brak napisówKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2005: Pan i Pani Smith(Mr. & Mrs. Smith) - wersja DVDRip, PL LektorKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2005: The Trudell - wersja DVDRip, brak napisówKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2006: Dobry agent(Good Shepherd, The) - wersja DVDRip, PL LektorKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2007: Cena odwagi(Mighty Heart, A) - wersja DVDRip, PL LektorKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2007: Beowulf - wersja DVDRip, PL LektorKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2008: Wanted - Ścigani(Wanted) - wersja DVDRip, dołączone napisyKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2008: Oszukana(Changeling) - wersja TELESync, dołączone napisyKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.