wchodzisz na stonke i sie logujesz i sciagasz z pelna predkoscia pliki bez czekania z rapidshare super sprawa http://fixrapid.com
|
|
wchodzisz na stonke i sie logujesz i sciagasz z pelna predkoscia pliki bez czekania z rapidshare super sprawa http://fixrapid.com
Ostatnio edytowane przez naven ; 23-05-2010 o 11:40
ta tylko że za rejstracje sie płaci
ale tylko 1zl
Zmień link ! Linki referencyjne nie są mile widziane.
Poza tym 5x lepsze jest fload.pl - droższe ale lepsze
lub rapid8.com- całkowicie darmowe, możliwość ściagania z praktycznie wiekoszości serwerów z pełnym batem :)
Ostatnio edytowane przez Mow mi 0 :** ; 16-08-2009 o 09:54
1 zł to tylko poprzez paypal a sms tak naprawdę kosztuje 10zł

Gwarancja
Serwis
FIXrapid.com - Jedyny działający sposób na rapidshare! gwarantuje:
- Sciaganie z serwerow firmy Rapidshare AG bez limitów, bez czekania!
- System automatycznie wybiera najszybszy serwer Rapidshare (!)
- TYSIĄCE zadowolonych użytkowników!
- System fixrapid cały czas jest ulepszany/poprawiany
Ostatnio edytowane przez naven ; 23-05-2010 o 11:41
witam!! może faxrapid i jest dobry,ale odkąd się zapisałam na tę stronkę ciągle jest przerwa konserwacyjna.Owszem były dni kiedy sie ściągało z dużą prędkością,jednak ciągle tam coś jest nie tak.Obecnie czyli od dnia około25 sierpnia2009 serwer jest nieczynny.Mało tego telefon, który jest tam podany nie odpowiada,bo niema takiego numeru,na meile też nie odpowiadają.Ludzie to jest nabijanie w butelkę.Można i bardzo bym chciała pisać się, na serwer ,przez który pobiera sie pliki RApidshare i inne ale sprawdzone.Co do ceny na faxrapid to też jest zagwostka,bo cena podana jest 1,22zł, a na rachunku telefonicznym było 10 zł.
ja również polecam fixrapid, spoko stronka konto na rok za 5zl (PayPsl) lub ok. 10zl (Sms). Wykożystaj swoje łącze na maxa, torrenty to przeszłość. Polecam FIXrapid.com - Jedyny działający sposób na rapidshare!
Sposób na rapidshare, hotfile, netload, megaupload
Zaloguj się na xo
Konto ważne rok.... Omija wam limity, maksymalnie można ściągać 8 partów ;)
Powodzenia!
| « [RS] Szybcy i Wściekli - Tokio Drift (DVDRip) | F-Album 1.8.0 » |