Popularne odwołania do tej strony: program do robienia karaoke, program do robienia midi, program do tworzenia napisow do karaoke, program do robienia filmikow karaoke, des programmes pour faire des karaoke musique, podkład do piosenki o komarze, karaoké midi recent, szukam programu karaoke
Witam
Szukam programu takiego dzięki któremu będę mógł tworzyć własną muzykę.
Tzn że np będę mógł stworzyć własny podkład muzyczny a potem nagrać swój głos ;p
Chodzi mi o Pełną i Darmową wersję.
Pozdrawiam
PS: jeśli zły dział proszę o przeniesienie
Tak jak w temacie. Szukamy dobrego grafika z talentem do tworzenia graficznych napisów, bannerów itp. do kształcenia nowej sieci serwerów cs 1.6 która niedługo powstanie! Chętni! - Propozycje składać na www.grafikapika.dbv.pl (FORUM) - Na gg 3189849 - Email - thegolden@interia.pl - Jak komu pasuje...
Mam problem miznowicie potrzebuję dobrei i szczegółowej samochodowej mapy europy! jesli znacie jakieś dobre prosze o nazwe i linka do pobrania! Z góry dzieki!
Witam.
Potrzebuje programu do czyszczenia komputera, zeby tak:
- szukal jakis plików rejestru niepotrzebnych
- niepotrzebnych plików
- czyscil tempopary
- inne funkcje tez mile widziane ;) taki komboo program xD
chodzi mi jednym słowem (dwoma niby) o pozbucie sie syfu... :P
prosze o...
Witam! Mam pytanie czy wogole istnieje taki program:
Bo mam server na unixstorm.org I nie moge zmienic plikow konfiguracyjnych np. Plugins.ini tylko musze sobie zciagnac na pulpit i dopiero u siebie przerobic. I szukam takiego programu co moglbym Zalogowac sie i odrazu w tym programie wyedytowac...
szukam programu przez ktory wyciagnolbym rzeczy z cs.. np. wybuchający granat, caly ekran czyli :
ile hp mi zostalo
ile naboi
jak dostaje to takie czerwone sie pojawia :P itp.
i potem chce dodac to do mojego filmiku z reala :D czyli pliku avi :D Prosze o pomoc
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u