Popularne odwołania do tej strony: archivo inicio sims 3, sims3 komunikat problem ze znzlezieniem drectt3d, instalacja sims 3 pirat, simsy 3 pirat download, the sims 3 pirat instalacja, patch do nie zaktualizowanej wersji the sims 3 download, jak zaktualizować simsy 3, sprawdzanie dodatkow simsy, the sims 3 oryginalna nie działa po zainstalowaniu, como instalar muebles en sims 3 con juego pirata, los sims 3 la instalación está incompleta, error de comprobación del disco en los sims 3, the sims 3 nie ukończono instalacji co zrobić
Witam wszystkich. Nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi na mój problem. Może Wy pomożecie. Zainstalowałam simsy (nie oryginalne), jednak mam problem, gra się uruchamia ale po chwili wyskakuje taki oto komunikat:
"Sprawdzanie instalacji nie powiodło się. Nie można uruchomić gry The Sims 3. Instalacja nie została ukończona. Zainstaluj grę jeszcze raz i spróbuj ponownie."
Jeśli to zrobię, błąd powtarza się.
Mój laptop spełnia wymagania sprzętowe.
Masz tu forum na którym się dobrze znają na simsach i pomogą nawet z piratami. Tam ci pomogą. Mają dział z piratami i może tam uzyskasz pomoc(aby widzieć forum o nieoryginalnych-pirate zone trzeba się zarejestrować).
Siemka udało mi się rozwiązać powyższy problem:)) spakowałem potrzebne pliki i opisałem co trzeba robić:P jeżeli będą jakieś problemy to pisz. strałem się wmiarę czytelnie to uściślić choć robiłem wszytko w pośpiechu;/ za błędy z góry przepraszam:))
Tu masz link:) Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Pozdrawiam:))
Witam wszystkich. Nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi na mój problem. Może Wy pomożecie. Zainstalowałam simsy (nie oryginalne), jednak mam problem, gra się uruchamia ale po chwili wyskakuje taki oto komunikat:
"Sprawdzanie instalacji nie powiodło się. Nie można uruchomić gry The Sims 3. Instalacja nie została ukończona. Zainstaluj grę jeszcze raz i spróbuj ponownie."
Jeśli to zrobię, błąd powtarza się.
Mój laptop spełnia wymagania sprzętowe.
Witam czy istnieje jakiś program do sprawdzania hacków w cs 1.6 czy ktoś gra na hackach czy dodatkach? Grałem na jednym serwerze i niektórzy byli na nim niewidzialni.
Witam mam The sims 3 pirata na dwóch płytach dvd, instalacja przez daemon tools plik mdf,mds i md0. Mam taki problem otóż w trakcie instalacji pojawia się błąd "Błąd kontroli CRC. Plik C:/ Program files (X86)/electronic arts/the sims 3/ caches/sunset valley. object cache nie odpowiada plikowi w...
Witam.
Gdy instaluję Adobe Photoshop (we wszystkich wersjach tak jest!) wyskakuje Inicjowanie Instalacji, pasek dochodzi do końca i instalator Adobe się nagle wyłącza bez żadnego komunikatu... W menadżerze zadań znikł - tak jakbym sam anulował instalację.Taki problem występuje we wszystkich...
Witam szukam takiego pluginu /admin dostępnego tylko dla admina, ponieważ czasem gra admin i nie ma jak tego sprawdzić. Chyba że sie da jakoś inaczej ;D
The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs // free download games
Wszystko jest w wersji PL przy isntalacji, więc nie trzeba zmieniać żadnych wpisów w rejestrze do tego wszystkie obrazy są w ISO.
...
The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs // free download games
Wszystko jest w wersji PL przy isntalacji, więc nie trzeba zmieniać żadnych wpisów w rejestrze do tego wszystkie obrazy są w ISO.
...
# The Sims
# The Sims Światowe Życie
# The Sims Balanga
#...
Witam,
widzialem na jakimś serwerze w say'u napis:
gracz "nick" config zostal przeskanowany (albo cos takiego)
i namyśl mi przyszło że to może być plugin który skanuje cfg i sprawdza czy nie ma zabronionych komend.
Czy dało by rade coś takiego wykombinować?
Czy jest możliwość, aby normalny gracz mógł sprawdzić IP innego gdy nie ma admina?
Bo admin sprawdza dzięki "amx_ip". A może jest możliwość, aby ta opcja była ogólnie dostępna?
Witam . Czy jest jakiś plugin który wykrywa jakie gracz ma ustawienie i np. pokazuje mu komunikat że np. zmienił interp? może być oczywiście sam ciąg kodu na sprawdzanie :) I np. jak zmieni na inne także pokazuje się powiadomienie. Dodam że potrzebuję tego na NS
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u