Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: ,

Popularne odwołania do tej strony: codigos de battlefield heroes, kody do battlefield heroes na bf, battlefield heroes an error occurred instalar, como descargar battle field heros sin error, battlefield heroes como usar claves, codigos o trucos para battlefiel heroes, battlefield heroes hack kostenlos, battlefield heroes trucchi, descargar hack para battlefield heroes, battlefield heroes error, battlefield heroes zacina sie, kody do battlefieldofheroes, kody na bf, jak zainstalowac hacki do battlefield heroes, codigos battlefield heroes recientes, battlefield heroes nie cziała, codigo de batefield heroes, battlefield heroes codigos, trucos de dinero para battlefield heroes, hacks battlefield heroes, tecnica per aver bf gratis su battlefield heroes, was passiert wenn man bei battlefield heroes hack, parche para battlefield heroe, battle field heroes hacking forum, jak zainstalować drugi raz battlefield hero

Odsłon tematu: 10900
Narzędzia wątku

Battlefield heroes

lordsebek is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Tak , Zacznę od tego .
Zainstalowałem go , nawet grałem przez ok. 30 min .
Musiałem odejść od kompa i pojechać po brata na peron , gdy wróciłem Wywalało mnie z serwera . Usunełem go i próbowałem jeszcze raz go zainstalować , a przy początku instalacji , wyskoczyło mi takie coś :

Battlefield Heroes Uptager
An error occurred: Failed to write registry valute: Imstallation Dir

Co mogło się stać ??

Odp: Battlefield heroes

RageR is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

1.Pobierz go jeszcze raz , ze strony...
2.Zainstaluj...
3.Zaloguj się na stronie...
4.Play Now !

Po takiej operacji wszystko powinno działać jak nie to ew. poszukaj tu http://css.setti.info/index.php/down...-/view/6<br />

RageR zapalił Gibony od:
Mateusz II Wielki (20-12-2009)

Odp: Battlefield heroes

lordsebek is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Łatwo ci powiedzieć , jeżeli ze stronki się tego NIE POBIERA , lecz instalacja rusza sama , a po zaakceptowanych licencjach wyskakuje to co napisałem w poprzednim postem .

lordsebek zapalił Gibony od:
Mateusz II Wielki (20-12-2009)

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
No More Heroes Heroes Paradise PS3 NTSC-J
No More Heroes : Heroes Paradise PS3 NTSC-J Download Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
PS3
[Gra Przeglądarkowa] Battlefield Heroes
http://gamecaddy.files.wordpress.com/2008/04/battlefield-heroes-1.jpg Battlefield Heroes Darmowa gra od Electronic Arts. Gra się naprawdę fajnie, gorąco polecam. Screeny: http://www.ieatgrenades.com/wp-content/gallery/screens-from-promotional-video/Battlefield_Heroes_trailer022.jpg...
Gry przez przeglądarkę internetową - gry online
[Problem] Battlefield Heroes Dr pepper
Mam taki problem ponieważ można dostać darmowe stroje ze strony Drpepper-a i jest na youtube pokazane jak to zrobic ale od okolo 5 dni te sposoby nie działają. Czy może mi ktoś powiedzieć jak dostać ten strój?
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Battlefield heroes darmowe redeem kody
Hej! Chciałbym się z Wami podzielić zbiorem moich redeem kodów do gry Battlefield Heroes, są one reusable, więc każdy może użyć wszystkich ale tylko raz na jedno konto ! :) są tam min. kody na czapki,maski, darmowe VP oraz najlepsze na full set Alpinisty dla Amerykanina oraz Niemca ! ;) ...
Archiwum forum
Battlefield Heroes Hack,Cheat,Code
Mam sprawe dla tych którzy grają na BF a dokładnie Battlefield Heroes.Więc tak szukam hackow,cheatow lub kodow.Czy ma ktos jakas strone lub cos innego?Jezli ktos ma to porsilbym to tu podac. No ale moga chyba tez byc hacki do CS bo chyba tez dzialaja na BF.Prosze podawac linki lub kody. A jezeli...
Archiwum forum
Battlefield Heroes- Battlefounds
Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum i mam nadzieję, że wybrałem dobry dział. Chodzi mi o Battlefounds, które są doładowaniem do Gry BF Heroes. Prosiłbym o stronę/y mające możliwość zakupywania tych właśnie BF'ów kartą paysafe card. To chyba na tyle. Liczę na pomoc i z góry dziękuje xd ...
Archiwum forum
Battlefield Heroes - Problem. POMOCY!
Witam! Po zainstalowaniu gry Battlefield Heroes włączyłem ją i w momencie gdy miałem wybrać postać - zrobił się czarny ekran :/ Może mam za słabą kartę graficzną? Moja karta to: RADEON 9200 PRO Family (Microsoft Corporation). Proszę o pomoc. Pozdrawiam :D
Problemy techniczne z grami
Battlefield Heroes
Siema! Gdy daję Play Now! czekam chwileczkę to po pewnym czasie wyskakuje mi Error :/ http://www.bankfotek.pl/thumb/367171.jpeg Wie ktoś dlaczego proszę o pomoc ! / Ściągałem wtyczkę potrzebną do grania
Archiwum forum
Problem Battlefield Heroes
Dlaczego gdy gra się włącza widać że jest czarny ekran czyżby słaba karta graficzna? Kartę graficzną mam: Intel(R) 82865 G graphics controller. Dzwięk płynnie chodzi ale ten ekran. POMOCY!!!
Archiwum forum
Battlefield 2 Mod
Siema. Ma ktos moze jakis link do moda Battlefieldd 2 ?? Dobrze by było gdyby modzik byl spolszczony :))
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz