Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: kurs grafiki photoshop w praktyce, joomla w praktyce część 2, projektant stron www kurs rapidshare, szablony aukcji w praktyce część 1, szablon strony torrentowej

Odsłon tematu: 2754
Narzędzia wątku

Sprzedam kursy tworzenia grafiki i stron internetowych, kurs iKOD, 30h filmu

O2H is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam na sprzedaż mam 4 kursy ikoda czyli:

- Joomla w praktyce
- Flash w praktyce
- Szablony aukcji w praktyce
- Kurs Photoshop w praktyce cześć 1 oraz 2

Cena 50 zł + przesyłka

Opisy poszczególnego kursu można odszukać na stronie producenta. Polecam te filmy ponieważ można bardzo dużo się z nich nauczyć.

Allegro:
Kursy iKOD'a, PHOTOSHOP, FLASH, JOOMLA, POLECAM!! (728003470) - Aukcje internetowe Allegro

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[WYKONUJE] projekty stron internetowych / wszelaką grafike komp.
Witam, jak w temacie Twist-Studio.pl zapraszam do korzystania z moich usług, pozdrawiam BM
Wykonam
10 mitów pozycjonowania stron internetowych- Arkadiusz Podlaski[PDF][pl]
http://www.otofotki.pl/img15/obrazki/zq7088_10-mitow-pozycjonowania-stron-internetowych.png Niniejsza publikacja może być kopiowana, oraz dowolnie rozprowadzana tylko i wyłącznie w formie dostarczonej przez Wydawcę. W tym ebooku poznasz jedne z najczęściej słyszanych mitów na temat...
Książki
[WYKONAM] Tworzenie stron internetowych sqrabyk.com.pl
Witam Zajmuję się projektowaniem witryn internetowych. Chętnie wykonam coś dla was wykonam. Nie będę podawał informacji o moich pracach itp, bo wszystko znajdziecie na mojej stronie! Więcej informacji na mojej stronie: sqrabyk.com.pl ---------- Post dodany 25-09-2010 o godzinie 12:19...
Prośby i oferty od/dla webmasterów
[OFERTA] Tworznie stron internetowych.
Witam! Wraz z grafikiem zajmujemy się tworzeniem stron internetowych od zwykłych wizytówek po zaawansowane CMS. Wynagrodzenie jakie oczekujemy za każdorazowy projekt jest kilkukrotnie niższe niż w przypadku profesjonalnych firm. Czas realizacji poszczególnego projektu jest uzależnione od tego...
20 najpopularniejszych stron internetowych
Witam serdecznie założyłem ten temat na blogu ponieważ chciałbym się dowiedzieć jakie są najpopularniejsze stronki.. Pisać wszystkie jakie znacie i często odwiedzacie??
Archiwum forum
Tworzenie stron internetowych www Szybko !! i tanio !!
ZAPRASZAM NA http://www.webjoomla.pl/ Zajmujemy się tworzeniem stron internetowych. Istniejemy od początku 2009r. Dzięki doświadczeniu, jakie posiadamy możemy wykonywać strony internetowe na wysokim poziomie oparte o CMS JOOMLA - najlepszy gotowy CMS, czyli system zarządzania treścią. Oznacza to,...
Grafika i www
Darmowe Kursy: Niszczenie problemów, Kurs Szybkiego Czytania, Praktyczny Marketing, Techniki Pamięciowe
"Niszczenie problemów" Wyjawiamy sekret niszczenia problemów, zanim na dobre narozrabiają w życiu człowieka! To kilkanaście sprawdzonych technik, które mają tylko jeden cel - rozminować i zniszczyć najbardziej zagmatwane problemy. kod: http://www.tinyurl.pl?qOlGit29 Darmowy E-mailowy Kurs...
Książki
Kurs tworzenia stron www (photoshop+dreamweaver)
http://aycu34.webshots.com/image/44913/2002110332027561638_rs.jpg Size: 48 mb in rar archive Są to filmiki instruktażowe jak stworzyć kompletną stronę za pomocą 2 programów Photoshopa (jeśli chodzi o design strony) oraz Dreamweaver ( jeśli chodzi o sporządzenie kodu html). Jest w nich...
Tworzenie - projektowanie stron www
Pozycjonowanie stron internetowych - opłata za efekt! TOP10
www.pozycjonowaniebezryzyka.pl - darmowe narzędzie umożliwiające sprawdzenia i monitoring pozycji strony www w Google oraz możliwość zamówienia usługi pozycjonowania z panelu klienta w najniższych cenach w Polsce. Wystarczy się zarejestrować!
Początki tworzenia stron internetowych
WITaM! :dash2:Chciałbym zrobić nową stronę internetową, tylko nie wiem jak się do tego zabrać...:dash2:. Pewnie takich tematów jest dużo, ale ja nie mam pojęcia o tworzeniu stron.. POMÓŻCIE (:ganja:będę stawiał gibony:ganja:)
Tworzenie - projektowanie stron www

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz