Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: act of war zlota edycja, act of war high treason problem

Odsłon tematu: 5398
Narzędzia wątku

Act of war złota edycja

Sonyandre is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam Zakupiłem gre podana w tytule.
Nie mam paragonu orginalna gra ale nośnik zepsuty.
Szukam po internecie pełnej wersji tej gry by sciagniąć wpisać orginalnego keya i sobie grać.
Więc jak ktoś może mi pomóc dać link do strony gdzie jest ta gra najlepiej torrent to byłbym ogromnie wdzięczny.

Gra to tokladnie ACT OF WAR DIRECT ACTION I DODATEK ACT OF WAR HIGH TREASON

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
2 Edycja 5on5 AllMAP oraz 1 Edycja Train CUP! Nagrody!
Zapraszam do naszych lig Polish Electronic League :: Strona Główna ! Super nagrody! Miła atmosfera! Serwery gier! Sieć serwerów! Liga 5on5 - 2 Edycja oraz 1 Edycja Train! Wszystko na stronie! Zapraszam!
Liga Counter Strike 1.6 Steam
Edycja Sma
Witam. Sprawa jest prosta , mam takie cudeńko /* - - - - - - - - - - - AMX Mod X script. Copyright (C) 2007 - Arkshine Plugin : 'Alternative End Round Sounds' Version : v2.3b
Szukam pluginu AMX/AMXX
[Sygnatura] Edycja.
Typ Pracy: edycja sygnatury. Wymiary: mogą pozostać takie jak są. Napis: - Dodatkowy Napis: - Kolorystyka: - Tematyka: - Nagroda: gibon. Coś od siebie: Proszę o zmniejszenie wagi tych o to gifów: http://i45.tinypic.com/20u3d5x.gif
Prośby o wykonanie grafiki
8 edycja s-e.com.pl
Zapraszam do wzięcia udziału w zapisach do ligi Side-Effect. Startujemy z ligą 5on5 . Informacje 5on5 - Faza grupowa + faza play-off (w fazie grupowej gramy jedną mapę narzuconą przez administratora, a w fazie play-off system BO3) - Czekamy na 16/24/32 drużyny - Mapy: de_dust2, de_inferno,...
mymystic.pl 1 edycja
liga jest 5n5 grana 1 mapa mr 15 oczywiscie final będzie przetransmitowany w HSTV.pl ZAPISY SA W FORUM! Co do nagród: 1 miejsce Serwer do gry 11 slot 2 miejsce VT 50 slot na 4 mies + płatny szablon 3 miejsce VT 30 slot 2 mies + płatny szablon Na stronie jest problem z aktywacja kont wiec...
Edycja Pluginu
Witam mógłby mi ktoś edytować ten plugin, żeby zapisywał ammo paczki na IP? // ZP Bank - allows saving of ammo packs /* cvars zp_bank 1 //<0/1> set whether plugin enabled or not zp_bank_limit 1000000 //maximium storage capacity of each person's account zp_bank_blockstart...
Pisanie pluginów AMXX
[Steam & Non Steam] Edycja mapy .rmf
Siema. Chciałbym edytować mapę de_dust2.rmf(mam ten plik) na tekstury świąteczne, śnieg. Jakim edytować to programem, jakiś poradniczek? Z góry dzięki
Problemy z CS 1.6
Liga 2vs.2 [1 edycja]
Zapraszam na 1 edycje ligi u Jabola Czekamy na 16 klanow! Kto pierwszy ten lepszy Stronka ligi <-> U Jabola :: Strona Główna Przeciez Liczy sie dobra zabawa!
Liga Counter Strike 1.6 Non Steam
Edycja pluginu
Witam. Mam prośbę o edycję tego pluginu : /* Anti TeamPlay Slay - plugin zabija graczy nie wykonujacych celow mapy Zabija Terrorystow gdy: bomba nie zostanie podlozona, bomba zostanie rozbrojona, zakladnicy zostana uratowani Zabija Antyterrorystow gdy: bomba wybuchnie, zakladnicy nie...
Problem z pluginem AMX/AMXX
edycja csstats.dat
chodzi mi o to czy jest jakis sposob na masowa edycje statystyk?? ze zaznaczam 10osob i klikam delete?? czy musze sie meczyc z kazdym osobno?? bo mam 4000osob w ranku i chce wykasowac ponad polowe, jest jakas opcja na to?
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz