UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: Share the bux

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
  1. #1 Share the bux 
    Lamka
    witam chcialbym wam polecic buxa duzo reklam okolo 20-40 dziennie w dobrej cenie od 0,01 $ do nawetr 0,06 $

prosze tez o zalogowanie sie przez ten link

Share The BUX : Welcome To Share The BUX!

pomagacie mi :) dziekuje

2. #2 Odp: Share the bux 
    Lamka
    widze duzo odwiedzin ktos sie zalogowal przez moj link ? dziekuje z gory

3. #3 Odp: Share the bux 
    Lamka
    281 odwiedzin 0 zalogowanych na moj link ... co wam szkodzi zalogowac sie na moj link ? i tak klikacie a mi pomozecie.

4. #4 Odp: Share the bux 
    Lamka
    Witam!

Chcest duzo zarobic, a nie wiesz jak? Mam dla Ciebie rozwiazanie: Bux.to!

Bux.to jest amerykańskim systemem Paid To Click płacącym wszystkim użytkownikom
    za klikanie w linki reklamowe. Ten system zarabiania jest ostatnim czasem
    najlepszym sposobem na zarabianie pieniędzy w internecie, zwłaszcza z Bux.to.

Firma ta w niedługim czasie, stała się hitem na światowym rynku Get Paid! W
    kilka miesięcy ma ponad 1,542,548 użytkowników(!) i 82,478.72 $ wypłaconych
    pieniędzy więc musi być popularna. Ten bux bezproblemowo wyplaca pieniadze na Alertpay oraz Paypal.

Wartości linków w Bux.to wynoszą 1 ¢, a system poleconych wynosi 100%, firma
    godna polecenia, ja osobiście polecam Bux.to. Po rejestracji otrzymasz bonus: 0,09 $.
    Zarejestruj sie juz teraz i zacznij zarabiac: Bux.to | .view .click .make money

Najlepsze firmy Get Paid To Click, Bux3, Bux.to, Neobux (swietny Bux, wyplata natychmiastowa oraz wielka popularnosc), Buxhero, Bugs.gs, Mubux, Palmbux oraz nowo powstaly Discount-Bux. Admini
    tych firm są bardzo uczciwy i zrealizowali moje kilkanaście wypłat, bez żadnych
    problemów z ich strony.

Jesli chcesz zarabiac jeszcze wiecej po prostu zarejestruj sie na powyzszych stronach, a twoje zarobki wzrosna wielokrotnie.

Oczywiscie jesli chcecie. Nie zmuszam Was, ale robie to dla Was.

Pozdrawiam!

5. #5 Odp: Share the bux 
    Lamka
    ZARABIAJ KASE LEGALNIE OGLĄDAJĄC REKLAMY

Chcesz zarobić na premium? 150 mln użytkowników. Łatwy sposób na zarabianie i konta premium poprzez klikanie na reklamy i już nam kasa leci!

Aby zebrać kase:
    1. Wchodzimy na paypal.pl , wciskamy "Załóż konto". Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj. Następnie wypełniamy i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy ten moment nie wypełniając pól i wciskamy "Anuluj". Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila. I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniądze za oglądanie reklam.

2. Wchodzimy na Bux.to | .view .click .make money i tam się rejestrujemy. Strona jest w j. angielskim więc dla ułatwienia podam poniżej co i jak:
    Klikamy na Register w prawym górnym rogu i kolejno wypełniamy pola:
    * Username (3 - 15 characters - no special characters)- Wybrany login
    * Password (at least 6 characters)- Hasło (najmniej 6 znaków)
    * Confirm Password- Potwierdzenie hasła
    * Email Address- Adres E-mail
    * Confirm Email Address- Potwierdzenie E-maila - 2gi raz ten sam
    * PayPal E-mail Address For Payments- Wpisujesz tutaj ten E-mail, którego użyłeś przy rejestracji się na PayPal.
    * Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim się znajdujesz.
    * Referrer (if any)- Wpisujecie tutaj moj nick:Verimek dzieki temu dostaniecie 2.50$ na start i będziemy w jednej grupie (jest juz co mnozyc)
    * Terms of Service- regulamin (przeczytałem cały i nic nie ma złego w tej rzeczy)
    * Security code-przepisujemy kod z obrazka

I wciskamy Register
    Logowanie się:
    Klikamy Login w prawym górnym rogu.
    Username (Twoja nazwa):
    Password (Hasło):
    Security Code: (Kod zabezpieczający, który widzisz na obrazku)

A tu mały opis jak się zarabia na tej stronce:

Wciskamy "Surf Ads"
    Tam znajdują się linki stron, które należy odwiedzić. Klikamy na pierwszy. Odczekujemy 30 sec, aż pojawi się w lewym górnym rogu napis Done z zielonym ptaszkiem i klikamy na kolejny link.
    (I tak każdy aż do końca. Każdą reklamę trzeba uruchamiać osobno i odczekać, w innym przypadku nie zalicza jako odwiedzoną)
    *Jeżeli już wszystkie mamy zaznaczone jako obejrzane to czekamy do jutra aż ukażą się nowe linki do przeglądania i powtarzamy czynność.

Jak chcemy zobaczyć ile zarobiliśmy to wchodzimy na statystyki swojego konta wciskając: "My Stats"
    Najważniejsze jest: "Balance Information"
    Tam podają ile $ aktualnie posiadasz. Jeżeli będzie powyżej 10$ to możesz je przerzucić na paypal wciskając cashout.
    Zarobione pieniądze możesz wymienić na inną walutę niż $ przeznaczyc na wszystko za co mozecie zaplacic za posrednictwem paypala.
    Sposob ten jest calkowicie legalny.
    Moja dniowka wynosi 2$, czyli po 5 dniach mam 10 dolcow.
    FoxCash to program PTC, czyli dostajemy pieniądze za klikanie w reklamy. Pewnie uważasz, że 0,02$ to bardzo mało i się nie opłaca, ale
    zawsze możesz podwoić swoje zyski!
    Wystarczy zaprosić jednego użytkownika, a zwiększasz swoje zarobki o
    0,20$ codziennie ! Zbierzesz 10 użytkowników zarabiasz 2$! Na początek to nie dużo, ale gdy będziemy mieli już 50 użytkowników to 50$ codziennie!

Miłego zarabiania!

6. #6 Odp: Share the bux 
    Banned
    zapraszam do klikania za rejestracje i rzetelne klikanie płace na paypal 1zl jestem wypłacalny

NeoBux: The innovation in PTC