Ktoś był...? Bo chciałem się wybrać i nieiwem czy się opłaca :P niech się ktoś podzieli informacjami.
Zwiastun nie wygląda tak źle xD:
|
|
Ktoś był...? Bo chciałem się wybrać i nieiwem czy się opłaca :P niech się ktoś podzieli informacjami.
Zwiastun nie wygląda tak źle xD:
Ostatnio edytowane przez KgC. ; 07-09-2009 o 22:52

Nie polecam,oglądałem cały film i jest jednym słowem do dup& dla mnie można powiedzieć że jest to 1,2,3 część wszystko to samo tyle że w 4 jest że wszyscy giną na końcu filmu ;) śmierć górą?. A jak wiemy w starszych częściach zawsze ktoś przeżył lecz w ostatniej jest na odwrót.
hehe byłem ostatnio na filmie, trochę zjarany. Początek jest zajebisty, szczególnie te motywy, np. rozpędzona opona trafiająca w głowę, lub silnik spadający na siedzącą kobietę :p później film jest już umiarkowany, ale w sumie poszedłem na niego żeby trochę się pośmiać i obejrzeć latające bebechy w 3D.
no film w sumie nie najgorszy... rzeczywiscie poczatek zajebisty a reszta jak w innych czesciach;)
ogolnie w skali do 5 moge dac 4.75...
co do zakonczenia to akurat zaskoczylo mnie strasznie ale akurat podoba mi sie to
Byłam w kinie i sadze ,ze na film nie oplaca sie isc. myzlalam ,ze bedzie znakomity [ bynajmniej mial byc najlepszy] ale strasznie sie przejechalam. Fbula trgiczna
j\w jeszcze bilety 2x droższe niż normalnie ehh szkoda gadać!
Moze poczatek tego filmu jest fajny a reszta nie za bardzo. jak poprzednie czesci.... ale warto sie wybrac w 3d
[lang=it]WoW..![/lang]
[lang=en]I have watched this movie it is fantastic.[/lang]
[lang=en]Brilliant action movie , i have enjoyed it twice.[/lang]
| « Ban nie do konca słuszny | Advanced Archive Repair 1 » |