UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: Hotfile - zarobek za upload

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 23
  1. #1 Hotfile - zarobek za upload 
    Lamka
    Co najważniejsze:
    Kod:
    pliki w przedziale 5-50Mb - $5 za każde 1000 pobrań
    pliki w przedziale 50-100Mb - $7 za każde 1000 pobrań
    pliki w przedziale 100-400Mb - $10 za każde 1000 pobrań

Pobrania są naliczane z danych państw:
    Kod:
    United States, Canada, Norway, Finland, Sweden, United Kingdom, Germany, Latvia, Estonia, France, Spain, Portugal, Italy, Austria, Switzerland, Hungary, Czech Republic, Netherlands, Belgium, Greece, Denmark, Ireland, Poland, Slovakia, Slovenia, Lithuania, Bulgaria, Romania, Australia, Russia, Belarus, Ukraine and Liechtenstein.

- Zlicza wielokrotne ściągnięcia z jednego IP.
    - Wypłata w każdy poniedziałek (minimum 15$), automatycznie.
    - obsługuje Epassporte, Paypal, Webmoney (nie musisz podawac tego konta przy rejestracji, a np: uzupełnić tuż przed wypłatą)
    - pliki leżą 90 dni bez ściągnięcia.
    - nielimitowana przestrzen na pliki
    - nielimitowany remote upload (!!)
    - możliwość wrzucania plików przez FTP
    - możesz wygenerować do 5 błyskawicznych kopi dla każdego uploadu (tak jakbyś wrzucał od nowa ten sam plik)
    - z tego co piszą pliki są backupowane więc nie powinno być cyrków ala spalony dysk jak na odsiebie.com
    - Wypłacalność potwierdzona

Wystarczy tylko zarejestrować się z poniższego linka i zacząć wysyłać pliki na serwer, a potem dawać linki na fora takie jak (darkwarez, katz forum), zarobek to ok 5 $ dziennie za 1 godz pracy. Najlepiej uploadować, przez remote bo jest kilka razy szybciej (poczytajcie o tym), przez tą metodę jest bardzo prosto o zarobek. Jeśli chcesz zarabiać, to zarejestruj się z poniższego linka:

kliknij i zarejestruj się

2. #2 Odp: Hotfile - zarobek za upload 
    Starsza lamka
    a jak to jest bezpieczne i skad to wiesz jak można wiedziec

3. #3 Odp: Hotfile - zarobek za upload 
    Lamka
    Pewnie, że jest bezpieczne, w dodatku w sieci jest mnóstwo dowodów wypłat, sam też już dostałem wypłatę, więc polecam, za niewiele roboty jest sporo kasy. Na pewno dużo lepsze niż niewdzięczne buxy.

4. #4 Odp: Hotfile - zarobek za upload 
    Lamka
    Alternatywa dla hotfile.com :

1-100 Mb - 5 $ za 1000 pobrań,
    101-250 Mb - 10 $ za 1000 pobrań,
    251-300 Mb - 15 $ za 1000 pobrań.

Wyplata od 30 $.

Free File Hosting. Make money from your files. SharingMatrix file hosting and storage.

5. #5 Odp: Hotfile - zarobek za upload 
    Lamka
    ]Hotfile.com: One click file hosting

polecam hotfile ja w niecaly tydzien zarobilem 40$ na 15gb uploadu :))

6. #6 Odp: Hotfile - zarobek za upload 
    Lamka
    Polecam, w niecały tydzień zarobiłem 50 $, przekonajcie się sami jakie to łatwe:

link do rejestracji: Hotfile.com: One click file hosting

7. #7 Odp: Hotfile - zarobek za upload 
    Lamka
    Zarejestruj się tutaj:Hotfile.com: One click file hosting
    i zarabiaj na wrzucaniu plików na HOTFILE.COM bo firma jest wypłacalna i płaci automatycznie po przekroczeniu dość niskiego progu 15$

Ile płacą za jakie pliki

Plik 5-50MB – 1000 pobrań – $5
    Plik 50-100MB – 1000 pobrań – $7
    Plik 100 – 1000MB – 1000 pobrań – $10

Wypłaty są realizowane w każdy poniedziałek dla osób, które zgromadziły minimum $15 na swoim koncie, czyli tak naprawdę wystarczy jeden up pliczku, który ma 101MB, odpowiednie rozreklamowanie i mamy kilkadziesiąt złotych na naszym paypalu.

Jeśli ktoś jest zainteresowany i chce się dowiedzieć więcej to proszę o to moją strona
    hotfile - www.hotfile.fora.pl
    Ostatnio edytowane przez dany0390 ; 04-10-2009 o 20:53

8. #8 Odp: Hotfile - zarobek za upload 
    Lamka
    Zarabiaj kase na uploadzie HOTFILE. Sprawdzony sposób BEZ ŚCIEMY!

Pośród wszystkich szemranych programów partnerskich, na których ciężko coś zarobić w dzisiejszych czasach internetu, odkryłem niedawno serwis hotfile.com

- podobny do rapidshare, lecz wypłacający pieniądze
    za ściągania.

Stawki
    za 1000 ściągnięć plików (w tym także dla Polski) wyglądają następująco:

• 10 dolarów za plik powyżej 100 MB
    • 7 dolarów za plik pomiędzy 50-100 MB
    • 5 dolarów za plik pomiędzy 0-50 MB

Pieniążki są wypłacane w poniedziałki na Paypal, Webmoney lub EPassporte.
    POSIADAM MNÓSTWO FOR NA KTÓRE MOZECIE WRZUCA SWOJE PLIK !!!
    KONTAKT: 6715528 !!!
    ŻYCZĘ POWODZNIEA! ;)

http://hotfile.com/register.html?reff=412660

9. #9 Odp: Hotfile - zarobek za upload 
    Lamka
    Mam 12 dolarow na Hotfile? czy moge to zamienic na premke za 9 dolarow????????

10. #10 Odp: Hotfile - zarobek za upload 
    Lamka
    Zarabiaj kase na uploadzie HOTFILE. Sprawdzony sposób BEZ ŚCIEMY!

Pośród wszystkich szemranych programów partnerskich, na których ciężko coś zarobić w dzisiejszych czasach internetu, odkryłem niedawno serwis hotfile.com

- podobny do rapidshare, lecz wypłacający pieniądze
    za ściągania.

Stawki
    za 1000 ściągnięć plików (w tym także dla Polski) wyglądają następująco:

• 10 dolarów za plik powyżej 100 MB
    • 7 dolarów za plik pomiędzy 50-100 MB
    • 5 dolarów za plik pomiędzy 0-50 MB

Pieniążki są wypłacane w poniedziałki na Paypal, Webmoney lub EPassporte.
    POSIADAM MNÓSTWO FOR NA KTÓRE MOZECIE WRZUCA SWOJE PLIK !!!
    KONTAKT: 6715528 !!!
    ŻYCZĘ POWODZNIEA! ;)

Hotfile.com: One click file hosting

11. #11 Odp: Hotfile - zarobek za upload 
    Lamka
    Polecam hotfile.com jak najbardziej.

Wypłacalni, szybko się zarabia, a wystarczy tylko kliknać zeby sie <a href="http://hotfile.com/register.html?reff=519324" target="_blank"><b>zarejestrować</b></a>

12. #12 [hf] hotfile info 
    Lamka

HOTFILE obecnie jestem na GOLD pozycji HotFile płacą $6 - $9 - $12 niedługo PLATINIUM!
    jak do tego doszłem?
    Na HOTFILE jestem od

http://www.otofotki.pl/img12/pokaz.php?id=...44_HF_start.JPG

oto dowód że od 24.06.2009 wiec niedawno!

A tu dowód że jestem obecnie na GOLD:
    kk6838_HF_gold.JPG - otoFotki.pl

Doradze co i jak, co wrzucać z mego doświadczenia, oraz jakie triki stosować
    Acha apropo konta PREMIUM ja mam od początku od razu zainwestowałem $35 ale jak wam szkoda kasy to narazie pykać na zwykłym aż na zbiera się na wykup PREMIUM i wtedy zacząć ostro!

1 dzień Premium : $3
    3 dzień Premium : $6
    1 miesiąc Premium : $9
    6 miesięcy Premium: $35
    1 rok Premium : $55

sciągnij a dowiesz się więcej!
    Kod:
     Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

To narazie........................larry1976

-MY DOWNLOAD-
    (dziennie coś nowego)

Programy:
    Filmy:

13. #13 Odp: Hotfile - zarobek za upload 
    Lamka
    Cześć :)
    Proste i skuteczne wystarczy trochę cierpliwości [0]
    Przysięgam to działa, jak zaczniecie to będziecie jeszcze raz zaczynać.

Przemyśl to logicznie.

Zróbmy to, co w opisie a gwarantuje ze zarobicie kilka tysięcy nic nie ryzykując.

ODE MNIE:

PRZECZYTAJ, MYŚLĘ ŻE WARTO POŚWIĘCIC 10MIN, JA W TO WSZEDŁEM MÓWIĄC 5 ZETA TO LEDWO BROWAR W
    PUBIE, WIĘC NA PEWNO NIE
    ZBIEDNIEJĘ :) BEZ RYZYKA NIE MA ZYSKU :) MIŁEJ LEKTURY, JA PRZECZYTAŁEM 3 RAZY I SIĘ
    PRZEKONAŁEM. JEST TO DOSC CIEKAWE, JEDNAK CHYBA DLA LUDZI INTELIGENTNYCH I UCZCIWYCH, KTORZY
    SĄ W STANIE POJĄC CAŁĄ TĘ ZASADĘ - NA JAKIEJ WSZYSTKO SIĘ OPIERA....

WNIOSKI I UWAGI ODEMNIE....

Wczytując się w tekst zauważysz ze trzeba wpłacić 5 zeta, można pomyśleć... "A to ja będę
    sprytniejszy, i nie wpłacę tych 5 zł, zrobię jak mi karzą - ale po co płacić?" - jasne...
    Ale pomyśl, ze jak przyjdzie twoja kolej, to ludzie też tak pomyślą - a wówczas TOBIE nie
    będzie do śmiechu :) więc myślę ze to w interesie każdego "oddać" tę piątkę :) Przecież to
    serio nie pieniądz.....Pół paczki fajek...?? no halo....

Jeśli powiedzmy wpiszecie się na pierwsze miejsce to oczywiście wpłaci ktoś pieniądze od
    razu, ale ile osób nakłonisz? 10? 20? 50? I to tyle, oni cie wykasują z pierwszego miejsca i
    koniec. A jeśli zrobisz jak w instrukcji to nie będziesz u 10, 20 czy 50 osób bo tych osób
    znajomi i inni i kolejnych i kolejnych znajomi i inne osoby którzy jak w drzewie
    genealogicznym rozprzestrzenią cię w bardzo wielkiej liczbie itd. A taka nastąpi jak
    będziesz na pierwszym miejscu (przesunięty przez innych). Wiec wpisz się na koniec listy a
    pierwszą kasujesz.

Pisząc to – wpłaciłem już 5 zł dla innego użytkownika i mam nadzieję że lecąc tym
    systemem nikt nie będzie kantował i wszyscy zyskamy :)

Wniosek nr dwa:) jeśli system się okaże sprawny.... - to nic nie stoi na przeszkodzie aby
    kontynuować go kilkakrotnie

WIĘC DO DZIEŁA, NIE ŻEBYM NAMAWIAŁ - ALE POCZYTAJ :) - TO MA RACJĘ BYTU,
    SENS I LOGIKĘ - JEŚLI NIKT NIE BĘDZIE KANTOWAŁ :)

Witam.
    Przeczytaj tę stronę do końca a gwarantuję, że nie pożałujesz!!!
    Nie zmarnuj swojej szansy!!!
    Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto przeczytać!!!

TO NIE ŻADEN ŻART!!! GDYBY LUDZIE NAPRAWDĘ ZROBILI TAK JAK JEST NAPISANE
    BYŁOBY PIĘKNIE, ALE NIESTETY WIĘKSZOŚĆ UWAŻA ZE TO ŻART, ALE PROSZĘ WZIĄĆ TO NA LOGIKĘ....
    NA ZDROWY ROZUM….

Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak.
    Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie
    20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro !)
    Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie
    zarobiłem 2135 zł w niecały tydzień - 30 minut! Opłacało się.)

Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku
    nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie!
    Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym
    przeczytać zapisz tę stronę i wróć kiedy będziesz miał czas : )

Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować - to zależy od Ciebie.
    Gdy opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali mnie...
    A jednak wziąłem w tym planie udział. Moi znajomi wyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a
    mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nie ufni. He, teraz się z
    tego śmieje.... Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Z
    resztą mi też gęba opadła jak zobaczyłem konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie!

Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje
    dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer.
    Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi tę wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję że
    nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować
    pieniądze (kurcze-jakie pieniądze, 5 zeta to browar w knajpie..) po to by włożone -
    pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze.

Teraz udowodnię Ci, że jest to LEGALNY BIZNES!!!

Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi,
    rodzina lub z nikim innym (chyba, ze chcesz).
    W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć
    bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może
    osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma
    swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej!

To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości!

To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez
    Internet w tak KRÓTKIM czasie.

OK to zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś
    albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz lat. I na dodatek NIE będziesz potrzebował
    specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz
    nigdzie dzwonił, klikał, lub SPAMował, NIE będziesz także płacił za reklamy itp.

Wszystko czego potrzebujesz to:
    - Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale niekoniecznie),
    - Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo!
    - Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuje ci mBank.

KROK 1

Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać!

Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ.
    Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!".

Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi!

Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe, nazwę odbiorcy wpisz: xxx a jako Tytuł wpisz:
    " pieniądze z sieci "
    CHCE, ŻEBYS WIEDZIAŁ(A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAC TEN PROGRAM LEGALNYM!

To naprawdę proste!!! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już
    się szeroko uśmiechnąć:) Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie
    korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.

Oto obecna lista:

1. Nr konta: 87 1240 1848 1111 0010 1467 1073

2. Nr konta: 95 1050 1735 1000 0023 2533 4874

3. Nr konta: 84 1140 2004 0000 3802 5506 6167

4. Nr konta: 16 1240 3972 1111 0010 1227 6683

5. Nr konta: 21 1140 2004 0000 3002 4969 8549

5. Nr konta:
    PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx"
    (ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak
    dojdą...)

KROK 2

Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy następną rzeczą..., którą
    musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego).

Później konto nr.1 skasuj , a na sam dół dopisz SWOJE KONTO w ten sposób będzie znów 5 kont,
    a każdy przesunie się o jedno oczko w górę, przenumeruj je na koniec od góry 1, 2, 3, 4, 5 i
    stanie się tak że pod nr 5 jest twój nr konta.

NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJI, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ

(wyjaśniłem to na początku i czytaj dalej). NIE BĄDZ ZACHŁANNY!!!

Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki
    mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW - tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób
    (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w
    darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!!!

POTRZEBUJESZ DOWODÓW?

Tutaj są przykładowe 4 osoby, oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym
    programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu.

"Jaki wspaniały plan! Zrobiłem! wszystko co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co
    prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o których mówiliście, ale te 9135zl tez mnie
    powaliły, a jest jeszcze tydzień!! "
    Tomasz Watorek , Warszawa

Cześć. Tu Justyna! No cóż, co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO wysłałam 40
    maili tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o całej tej sprawie bo tak naprawdę nie
    wierzyłam w to, a te 5 złotych to
    jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się
    załamałam!!!!!
    W tym dobrym znaczeniu! Było tam prawie 15 000 złotych!!! I jak ja to teraz wydam tak
    szybko? Przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej!!! Dziękuje jeszcze raz!!!!"
    Justyna Tojan, Strzelce Opolskie

"Byłem zaskoczony kiedy zobaczyłem moje konto !! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło
    się 9440zl. Na początku myślałem, że to jakiś błąd wkradł im się do kompów. Ale potem
    wypłaciłem pieniądze i kupiłem sobie
    super kompa !!! Nareszcie !! ! Dzięki, dzięki, dzięki!!!
    Ryszard Bodler, Gdańsk

A tutaj troszkę matematyki:

Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz tę stronę w inny sposób, będziesz na 5
    miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program
    nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. Jak
    długo będziesz wysyłać tę wiadomość do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz
    spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25% ludzi.
    Ale bądźmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, że tylko 12,5%, dla utrudnienia.

Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób, możesz spodziewać się ze 5 z nich zrobi dokładnie to
    co Ty (12,5% z 40= 5).

Ale tym razem twój numer konta przesunie się na 4 pozycje . Wówczas już będzie o tym
    programie wiedziało 200 osób (5 x 40).

Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 (12.5% z 200=25), więc dalsze 1000 maili (25 x 40),
    podniosą Twój numer konta na 3 pozycje.

Z tych 1000 ludzi, możesz spodziewać się, ze udzieli się 125 osób (12.5% z 1000=125), więc
    dalsze 5000 maili

(125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w liście.

A z tych 5 000 ludzi, możesz spodziewać się 625 osób , które się udziela (12.5% z 5000=625),
    więc kolejne 25 000 osób (625x40) podniesie TWÓJ NUMER KONTA NA 1 POZYCJĘ!!!

I teraz, z 25 000 ludzi, możesz spodziewać się, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25
    000=3125).

A w tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu!!! Więc dostaniesz: 15 625 złotych!!! (3125 x
    5zł).

Więc, jak Twój numer znajdzie się na 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to będzie Twój czas
    na to by zbierać pieniądze! Przez serie 30 dni, te pieniądze będą wysłane przez kilka
    tysięcy ludzi tak jak Ty to zrobiłeś!!!

Powodzenia, PROSZĘ, nawet, jeśli się nie zdecydowałeś(aś) jeszcze, nie wyrzucaj tego tekstu.
    DOBRZE CI RADZĘ!!

Mało, kto wierzy ze można tyle! zarobić, ludzie są bardzo sceptycznie nastawieni do takich
    spraw, ale to jest naprawdę realne, a te 5 zł "zaryzykować" to nie dużo. Dlaczego w
    cudzysłowie? Bo jeżeli zrobisz to, co było napisane wyżej, nie ma żadnego ryzyka! Tylko
    zysk!
    Zachęcam Cię jeszcze raz do wzięcia udziału w tym! wspaniałym planie!

Na pewno nie pożałujesz! Pozdrawiam!!

PAMIĘTAJ, wyślij tylko 5zł na konto numer 1, po czym skasuj je wpisując swoje konto na sam
    dół listy automatycznie przesuną się wszyscy o oczko w górę i przenumeruj je od góry 1, 2,
    3, 4, 5 i stanie się tak że pod nr 5 jest twój nr konta

Nie bądźmy zachłanni!! Na każdego przyjdzie czas w miarę przesuwania się listy! KAŻDY
    zarabia, jeżeli łańcuszek będzie solidnie prowadzony

! NIE ZMIENIAJ FORMY LISTU !

A teraz od siebie:

jak chcecie możecie to wyciąć przy wysyłaniu dalej, wpłaciłam te symboliczne 5zl (to nie są
    znowu takie duże pieniądze) po pewnym czasie zapomniałam o tym i uwierzyłem w to dopiero
    wtedy gdy przy wybieraniu pieniędzy w bankomacie na wyświetlaczu zobaczyłem gigantyczną
    sumę, następnie poszłam do banku aby się upewnić czy to nie jakaś pomyłka i pani
    powiedziała mi że w ciągu tych paru tygodni ponad tysiąc osób wpłaciło mi po 5zl. I
    pamiętajcie jeśli będziecie postępować zgodnie z tymi krokami dorobicie się niezłej sumki i
    nie próbujcie nic zmieniać gdyż może to zachwiać całym systemem, Postarajcie się to wysłać
    do jak najwięcej liczby osób.

14. #14 Odp: Hotfile - zarobek za upload 
    Lamka
    HotFile.com
    Zarejestruj się z mojego reflinka
    Wyślij mi swój nick rejestracji na myhotfile.com@gmail.com
    Prześlę ci listę kilku tysięcy for warezowych !!!

15. #15 [langtitle=en]Odp: Hotfile - zarobek za upload[/langtitle] 
    Lamka
    [lang=en]Alternative for Hotfile:
    Storage.to
    You can upload up to 1GB files, no account types, you earn 10USD per 1000 downloads. Minimum payout is 10USD.
    No captcha code (greater chance to download).

And Hotfile[/lang]

16. #16 Odp: Hotfile - zarobek za upload 
    Lamka
    Witam,

Mogę osobiście potwierdzić skuteczność, oraz wypłacalność Hotfile.com.
    Z doświadczenia wiem, że przy odrobienie wysiłku można dorobić parę groszy np. na konto premium.

Chciałbym również polecić sklep zajmujący się sprzedażą kont premium.
    Jesteśmy oficjalnymi resellerami hotfile.com i nie tylko.
    Odpowiemy na każde pytanie.

Przekonaj się sam!

Sprzedajemy konta premium - Reseller - MMORPG, Hosting plikw, Pre-Paid - Premium-Zone.pl

17. #17 Odp: Hotfile - zarobek za upload 
    Lamka
    If you will register from my referral link: Hotfile.com: One click file hosting
    Send me your nickname of the registration on: myhotfile.com@gmail.com
    I will send you the list of a few thousand Warez Forums !!!

18. #18 Odp: Hotfile - zarobek za upload 
    Lamka
    jesli zarejestrujesz się z mojego reflinka nie dostaniesz listy jakiś 1000fór czy róznego badziewia,wysle ci liste 39fór na które mozesz wrzucac linki do swoich plików dzięki którym zarabiam ok 15$dziennie.!Hotfile nie płaci za pobrania ze wszystkich krajów ale rejestrując się pode mna nie masz się co martwić bo moje fora mają najlepszy traffic za który zarabia się szybko łatwo i przyjemnie a co najwazniejsze to pewna firma a nie jakieś buxy czy cos na czym nawet na piwo nie zarobisz a juz padnie.Hotfile juz nie długo przescignie nawet Rapidshare!Ale Oprócz listy fór napisze ci wskazówki jak i co uploadować zeby w kilka dni wskoczyć na range platinum!Jesli kogos interesują screeny albo cos niech pisze na mail: moon1antonio2@gmail.com .Jesli zarejestrujesz się z mojego linku-wyslij login równiez na ten mail-odesle ci moje wyselekcjonowne fora i opis.Zachęcam bo naprawde warto:
    Wszystkie inne informacje również po moim mailem.Pozdrawiam.

19. #19 Odp: Hotfile - zarobek za upload 
    Lamka
    Praktyczne porady jak zarabiac na HotFile i Sharedimages. Dla poczatkujacych jak i zaawansowanych!
    Zarabiaj 10$ dziennie i nie tylko!!!!

Sprawdzony Upload!
    Brak błędów crc!
    Linki nigdy nie wygasną!
    Download bez limitu!

20. #20 Odp: Hotfile - zarobek za upload 
    Lamka Awatar Staszek876
    Wszystkim Downloaderom z pewnością znana jest strona hotfile.com znalazłem sposób jak zarobić, robiąc uploady na serwery,sprawa ma się tak. robimy konto na Hotfile.com: One click file hosting
    . Dołączamy do programu partnerskiego . wysyłamy pliki na serwer (im więcej tym większa szansa na większy zysk) na kilku forach rozmieszczamy linki do pliku który już wrzuciliśmy.Najlepiej zrobić coś w stylu recenzji filmu żeby post przyciągał wzrok. Za każdy ściągnięty plik z naszego linku dostajemy pieniądze !!! Na początku Może nam się wydawać że są to grosze ale to tylko pozory !!! Przykłady za co dostajemy pieniądze:
    -za plik 5-50MB $2
    -za plik 50-100MB $5
    -za plik 100-500MB $7
    Uwaga!!! po zakupie konta premium 9$ miesięcznie dostajemy dwu krotność zarobku.Hotfile zapewnia 100% wypłatę . ale o ty niżej. Aby Pieniądze miały się gdzie przelewać robimy konto na https://www.paypal.com zajmuje to jakieś 2 min gdyż na PayPal robimy konto na poczcie e-mail . Później w opcjach "Moje Konto" na Hotfile szukamy opcje programu partnerskiego i wpisujemy E-mail na Którym zrobiliśmy konto PayPal , oraz przestawiając opcje na PayPal. I wszystko gotowe, mogę zagwarantować że nie pożałujecie. oto regulamin za co dostajemy pieniądze:
    1. Pliki uważany jest za pobrany tylko wtedy, gdy zostanie ściągnięty z następujących krajów: Stany Zjednoczone, Kanada, Norwegia, Finlandia, Szwecja, Wielka Brytania, Niemcy, Łotwa, Estonia, Francja, Hiszpania, Portugalia, Włochy, Austria, Szwajcaria, Węgry, Czechy, Holandia, Belgia, Grecja, Dania, Irlandia, Polska, Słowacja, Słowenia, Litwa, Bułgaria, Rumunia, Australia, Rosja i Liechtenstein.
    2. Płacimy 20% zarobionych pieniędzy z każdego poleconego który zarejestruje się z twojego reflinka.
    3. Plik kopii i różne linki do pobrania są obsługiwane (Po przesłaniu pliku będziesz w stanie tworzyć kopie na naszej witrynie).
    4. Ściagniecie liczymy po każdym pomyślnym zakończeniu pobierania, jeśli ten sam użytkownik z kontem premium ściągnie plik więcej niż raz, pobranie bedzie liczone jako pojedyńcze. Ściaganie jako użytkownik darmowy - ich pobrania są liczone bez ograniczeń (wielokrotne pobieranie pliku z samym IP są liczone).
    5. Wysyłanie przez FTP, Zdalne wysyłanie.
    6. Automatyczne tworzenie kopii zapasowych wszystkich plików
    7. 128kb dla darmowych użytkowników oraz nieograniczona Google Page Rankingędkość ściągania dla użytkowników premium.
    8. Witryna przyjazna dla użytkowników, zero reklam.
    9. Pieniądze wypłacamy w każdy poniedzialek (na Epassporte,Paypal, Webmoney). minimalna kwota to $15.
    10. Pnieądze są wypłacane wutomatycznie. Nic nie musisz robic.
    11. Detailed statistics of downloads and revenues.
    12. Brak ograniczeń dla każdego kraju - darmowe pliki do pobrania są gwarantowane dla wszystkich.

Myślę że lepiej pierwsze wziąć się PayPal , później za program a na końcu wysyłanie.

Pozdrawiam i Życzę Miłego zarabiania .
    Ps. W razie problemów pisać priv

Ja zarabiam Już 90 zł dziennie opłaca się POLECAM

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni