Popularne odwołania do tej strony: instalacja webspell, webspell, jak zainstalowac webspell, webspell download, instalacja webspella, webspell instalacja, jak zainstalowac webspella, jak zainstalować webspell, webspella, webspell jak zainstalowac, jak zainstalować webspella, webspell poradnik, web spell, instalator webspell, instalator webspell.pl, poradnik webspell, instalcja webspell, webspell jak zaisntalowac, instalacja weebspel ugu.pl, jak zaintalować webspella, jak zainstalwoac webspell, jak wgrac webspella na strone, instalowanie webspell, webspell pobierz, webspella.pl
1. Ściągamy Webspella
2. Rozpakowujemy pliki, wgrywamy na serwer ftp. Jak to zrobić wejdz - Link
3. Wchodzimy na naszą stronę adres.pl/install
Klikamy kontynuuj.
Wybieramy "zgadzam się".
Wpisujemy adres na którym ma zostać zainstalowany webspell (często się sam generuje).
kontynuuj
Wybieramy nie aktualizuj/Nowa instalacja.
Wpisujemy informacje o bazie danych mysql. Po czym klikamy kontunuuj. Na serwerze ftp zmieniamy chmod pliku config.php na 644 i usuwamy folder instalacyjny "install"
Dominias nie odświeżaj temat przecież z marca 09-03-2008, 07:55
Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem
Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc. - Słoń
Daje tu pomoc jak poradzić sobie z SourceModem, Manim i EventScripts
Uwaga! Poradnik opracowany przez użytkownika files, który już kiedyś umieścił to na tym forum ale mało ludzi z tego korzysta ponieważ nikt tego nie Przykleił więc myślę że teraz będzie inaczej, nie będzie głupich tematów...
Witam.
Pewnie wiele z odwiedzających to forum osób chciałoby mieć plugin, który działa jak AmxBans.
Otóż jest taki plugin pod Sourcemod`a.
Opis instalacji SM znajdziecie pod adresem
KLICK
Kiedy już zainstalujemy SourceModa, to wchodzimy tutaj:
KLICK
PORADNIK WEBSPELL NA XAA.PL
Żeby zainstalować CMS Webspell na naszej stronie potrzebujemy bazy danych.
1. Wchodzimy na proserwer.pl, logujemy się na nasze konto i klikamy na "moje serwery".
http://img85.imageshack.us/img85/6939/83492711.png
2. Następnie klikamy na "admin".
...
W tym poradniku pokaże wam, jak zainstalować dodatki w pesie.
Postępując zgodnie z poradnikiem nie uszkodzimy PES'a.
I. Pobieranie i instalacja Kitserver 9.10
1. Pobieramy Kitserver 9.10
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. ...
Mam problem , a mianowicie .. chce zainstalować webspella na xaa.pl Tak więc
1) Wrzucam wszystko na ftp
2)wchodzę twojastrona/install
3) wszystko pięknie ładnie dochodzę do punktu któregoś tam gdzie wypełnia się dane mysql
No i tutaj zaczynają sie problemy. Nie pierwszy raz instaluje...
Witam przedstwiam wam poradnik instalacji steam ;)
1. Zaczynamy od pobrania programu steam z naszego działu download, plik ten zajmuje niewiele miejsca na dysku (poniżej 1MB).
2. Gdy pobieranie pliku ukończy się, odpalamy ściągnięty plik “SteamInstall.msi” i przechodzimy do instalacji.
3....
Znalazłem na necie dokładnie www.adminop.net EntMod'a jest to plugin metamod tak jak amxx.
Odrazu mówię że żeby mieć mocę trzeba mieć steamid lub wonid!!!
Instalacja banalna ściągamy wpierw:
Windows
Linux
rozpakowujemy i dodajemy do addons/metamod/plugins.ini takie coś
wrzucamy...
Witam
Pierwsze co musimy zrobic to sciagnac ktoras z wersji psychostats dostepnych Tu
Nastepnie rozpakowujemy sciagniety plik. Zawartosc folderu "upload"
wrzucamy na server FTP naszego hosta do folderu public_html/staty ( nie musi to byc koniecznie staty, wybieramy wlasna nazwe. Tylko...