Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: ,

Odsłon tematu: 1309
Narzędzia wątku

Garry's mod

adi5000 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam
Może pisze nie w tym dziale co trzeba. Szukam Garry's moda 11

Odp: Garry's mod

adi5000 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

czekam

adi5000 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

dalej czekam

JemChleb :D is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Google nie boli http://www.forum.wiaderko.com/instal...-mod-11-a.html

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem z garry's mod 10
Witam !!! Mam garry's moda v10 by digitalzone i mam taki problem a manowice gdy po zainstalowaniu go uruchamiam go i automatcznie restartuje mi komputer i uruchamia sie od nowa. Wiecie co moze byc przyczyna tego dodam ze z css non steam mialem tak samo.
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
garry's mod by Alu
Witam! Mam pytanie ponieważ chcę se zagrac prez chamachi w garry's moda. Prubowałęm miałem też patcha Ticarex ale nic to nie dało bo preba miec Garry's mod by Alu taki jeden mi powiedział na chamchi. I to jest proźba czy ktoś ma jakieś linki żeby można ściągnąć garry's moda by Alu??? Z...
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
Garry's Mod
Wprawdzie nie jest to o CSS ale o slynnym dodatku do tej gry choc niekoniecznie... intrguje mnie taki bajer: http://s3.garrysmod.org/img/dl/29053_1.jpg lewy dolny rog, menu SINGE PLAYER tzn: Disable AI Keep Cropses Ignore Players itp
garry's mod 10
Szukam jakiegoś downloadu do garry's moda 10 NonSteam ściągałem już 6 torrentow i żaden nie działał Wiece proszę was o pomoc. A w tych przyklejonych tematach wyżej linki nie działają.
Jak kupić CS: S + Garry's Mod
Witam. Chciałbym kupić CS: Source + Garry's Mod na steam. Kosztuje tam to ok. 20zł. Jednak nie wiem jak się przez ten steam kupuje gry. Jest możliwość kupienia gry poprzez wykonanie przelewu na konto bankowe ? Proszę mi to szczegółowo opisać.
Garry's Mod
Witam Zainstalowalem Counter Strike Source bez zadnych patchow i innych no steam chce zainstalowac gm v9 i moje pytanie gdzie to wypakowac jak mam no steama za odpowiedzi bede wdzieczny :)
Garry's Mod 11- Problem
Witam! Gram z kumplem przez hamachi w Gmod 11. Ale dziwna rzecz jest- ping jest tak ogromny (800) że kumpel grac nie może! Dodam że mam neta 3MB/s i taki ping jest NIEDOPUSZCZALNY! Wiecie może dlaczego mam taki ping? Wszystkie programy sciagajace wyłaczone, więc nie wiem w czym problem.......
Garry's mod
Witam! Czy jest gmod do wersji non-steam source?
Garry's mod ?
ma ktoś garry's moda który nie wymaga Hl2 bo mi nie działa Hl2 potrzebuje garry's moda który może wchodzić przez CS:S
Garry's mod - Łada samara
http://pl.youtube.com/watch?v=hwgvaeeKFZs no comment
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz