Barwy Szczęścia odcinek 294
wyemitowany 31 sierpnia 2009r.
to jest moja wstawka :)
Zapraszam :)
w tym odcinku:
Anna, która po wyjściu na jaw tajemnicy Jerzego, wyjechała z Zakrzewia, odwiedza Julkę. Dziewczyna namawia matkę, aby wróciła do domu.
Paweł jedzie do TVP na nagranie wywiadu promującego komiks. Wcześniej obiecuje Julii, że nie powie w nim niczego osobistego. W trakcie rozmowy dziennikarka zaczyna wypytywać Pawła o jego doświadczenia z narkotykami...
Tadeusz i Mariola mają dosyć seksualnych swawoli Janka i Joli pod ich dachem. Planują porozmawiać z córką. Nieoczekiwanie Jola oznajmia rodzicom, że chce, aby Janek z nią zamieszkał.
wersja avi
224mb
Cały odcinek w jedym pliku!
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Barwy Szczęścia odcinek 295
wyemitowany 1 września 2009r.
w tym odcinku:
Hubert żali się Klarze na sytuację w domu. Jest załamany, stracił szacunek i zaufanie do obojga rodziców.
Kostek oskarża Adama o kradzież. Doskonale odgrywa swoją rolę - nikt nie domyśla się, że to on ukradł pieniądze z koperty.
Basia i Zenek wręczają sąsiadom zaproszenia ślubne. Kobietę ogarniają jednak wątpliwości...
wersja avi
219mb
Barwy Szczęścia odcinek 296
wyemitowany 2 września 2009r.
w tym odcinku:
Sam znów zakrada się do mieszkania Kasi. Czegoś w nim szuka.
Julia i Paweł przyjeżdżają na świąteczny obiad do Marczaków. Całą rodziną oglądają wywiad z Pawłem. Są zaszokowani, gdy chłopak przyznaje się na wizji do zażywania narkotyków.
Walawscy przyjeżdżają na święta do Polski. Marta odwiedza Pyrków. Wręcza dzieciom prezenty od Marii, rozmawia też z Romanem. Opowiada mu, że Maria czuje się w Londynie bardzo samotna i bardzo tęskni za dziećmi
wersja avi
228mb