My na nasza - klasa ! -> Dołącz !
|
|
co to za scierwo?
dostałem zapro teraz musi ono nabrac mocy prawnej...:)

to już było założyć jakąs klasę na w nibylandii^^
Nasz-klasa... Wiaderko to porządny serwis, i nie potrzebne mu dzieci neo... takie jest moje zdanie ;)
i do tego podpieprzyłeś moje logo ;>
Pożyczyłem na potrzeby wiaderko.com;p , floo klasą na nibylandi nie zainteresuje się nikt , chodzi o to że kazdy gracz ma swoich jakiś znajomych na naszej klasie , wiec w koncu kazdemu pokazywać się bedzie w "wspólni znajomi" i tak w nieskonczoność , a pozatym jest wuchta ludzi na nk grających w cs i nie wiedzących o naszych serwerach/forum (tylko trzeba takich znaleść i zaprośic/wejsc na profil)...
edit: vario słowo "dzieci" zostaw dla siebie:) , na nk jest wiele więcej dorosłych graczy cs niż tutaj... nie dziwie się ze nie masz tam konta(chyba) bo po co jesli nie masz co dodać w "szkoły" :D
Ostatnio edytowane przez KaPtuR ; 20-09-2009 o 11:20
ja miałem konto na nk ale skasowałem bo mnie dobijały dzieci co w profili 100000 szkol i 3 prawdziwe a reszta jakieś botowate nibylandie, ocena fotek, jakies durne eurogabki, pinezki zamiast kto jest na zdjęciu to "kogo lubię", zamiast imienia i nazwiska to jakies znaczki albo "Jan Janek Janus Kowalski" - więcej imion nie ma? itd, z portalu który z założenia miał ułatwić kontakt ludzi którzy chodzili ze sobą do klasy stal sie istnym szitem dla dzieci neo,
i własnie ci dojrzali gracze nie beda zapraszać ani przyjmować sobie kont fikcyjnych do znajomych, bo to moim zdaniem dziecinne, znajomi to znajomina nk jest wiele więcej dorosłych graczy cs niż tutaj...
to konto w większości beda zapraszać nie gracze a dzieci które chca mieć jak najwięcej znajomych, tak wiec wychodzi ze to kompletnie niepotrzebne
tak popieram nk to syf
Ostatnio edytowane przez Major ; 25-09-2009 o 16:03

no z NK robi sie drugi epuls... ja tam wchodze raz na 3 dni jak mam czas

Ja tam wo gule konta nie mam bo to nie portal dla mnie, tam są albo dzieci neo albo dorośli którzy chcą sobie odświeżyć stare kontakty, ja ani tu ani tu się nie klasyfikuje, a tak szczerze czekałem aż ktoś to zrobi, wiedziałem że ktoś to zrobi na grafarcie widziałem i an innych forum i wypadło na Kapturka i go zlinczowaliśmy.

heh thank you!
nasza klasa się stacza.....najpierw fajnie spoko teraz lipa i do bani..
Nazwa servera: PodCycem
Ip: 91.204.163.103:27043
Tryb rozgrywki:4FUN
Server: ns/s
Sloty:15
H@ It's My Style's 13483827(gg)
URODZILISMY SIĘ PO TO ABY STRZELAĆ!!!!
| « Poszukuję administratora | Download WoW TBC patch 2.4.3 » |