moglby mi ktos powiedziec jak wgrywac pluginy na server ? wiem ze na ffp ale komplenie nie wiem o co chodzi. :/ szukalem na forum ale nie znalazlem ;((
|
|
moglby mi ktos powiedziec jak wgrywac pluginy na server ? wiem ze na ffp ale komplenie nie wiem o co chodzi. :/ szukalem na forum ale nie znalazlem ;((
Bo to za proste żeby na takim forum bylo totalc ommander lub filezillaZamieszczone przez [MAR
Shadow to ja wiem jakim programem tylko o sam sposob ;/ w html i (x)html jestesm zielony ;/
moglby mi ktos powiedziec jak wgrywac pluginy na server ?A co ma piernik do wiatraka?Zamieszczone przez [MAR
chce tylko zeby ktos mi powiedzial jak wgrac pluginy na server bo na taki przez dedyk to wiem, a innaczej sie robie na server taki 24/7 i tylko o to prosze.
chodzi ci o putty ?
jesli putty to pluginy to tak ;pZamieszczone przez JaCo
Zaczynamy!
1.Najpierw wybieramy sobie jakiś plugin.
2.Później gdy już ściągniemy plugin mamy tam dwa pliki amxx i sma.
3.Plik amxx wrzucamy do cstrike/addons/amxmodx/plugins/ Tu masz wrzucić plik amxx.
4.Plik sma wrzucasz do cstrike/addons/amxmodx/scripting/
5.Czasami w pluginach dźwiękowych są tez muzyczki czyli foldery sound.
6.Folder Sound podmieniamy z tym sound w cstrike (nie bój sie nic nie stracisz)
7.Zdarza sie też ze są pliki txt. które wrzucamy do cstrike/addons/amxmodx/data/lang/
8.Na koniec wchodzimy cstrike/addons/amxmodx/configs/ i stamtąd wyciągamy plugins.ini i
dopisujemy na końcu roundsound.amxx (zależy jaki plugin np: plugin sie nazywa kupa to dopisujemy kupa.amxx.
9. Jeśli chcemy wyłączyć plugin to przed linijką z amxx dajemy ; I jest wyłączony.
10 teraz plugins.ini spowrotem na ftp (pewnie będziesz musiał podmienić dajesz nadpisz wszystko i ok)
Ja Jak wgrywam to do połączenia sie z ftp używam total commander.
Niewiem czy dobrze napisalem ale chyba tak
tylko o to mi chodzilo dzieki ;)Zamieszczone przez baju
| « Counter Strike Source FOrum | Tapetka - Nie tylko cs'em człowiek żyje » |