Sieć Hamachi NFS
NFS Shift.2009
Haslo: 1234
Zapraszam
Witam, długo szukałem w necie sposobu który umożliwił by grę w najnowszą odsłonę Need For Speed Shift poprzez sieć LAN . Niestety niczego konkretnego nie znalazłem odnośnie tego problemu wiec metodą prób i błedów oraz paru poradników odnalazlem sposób który pozwala cieszyć sie gra w trybie wieloosobowym.
1. Sciagamy Patch (aktualizacja nfs) Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
2. Zgrywamy Nowego Cracka w wersji 1.1 Dostepny wraz z Patchem oraz krótka instrukcja.
3. Podłaczamy badz tworzymy własną sieć hamachi.
4. Odpal i Graj....
Lecz przedtem Musimy zrobić kilka rzeczy:)
W Panelu sterowania kliknij dwukrotnie ikonę Połączenia sieciowe.
Kliknij prawym przyciskiem myszy Hamachi, a następnie kliknij polecenie Właściwości.
Kliknij ikonę Protokół internetowy (TCP/IP), a następnie kliknij przycisk Właściwości.
Na karcie Ogólne kliknij przycisk Zaawansowane.
Wylączamy metryke automatyczna, w miejsce metryki interfejsu wpisujemy wartość 10 badz w zalezność przy jakiej wiesza sie hamachi 100. W Bramy Domyślne Wpisujemy Wartość 5.0.0.1 i Dodaj. Nastepnie wchodzimy w Panel sterowania>Połączenia sieciowe>Zaawansowane>Ustawienia Zaawansowane... I Ustawiamy za pomoca niebieskiej strzałki Hamachi na samej gorze listy. Resetujemy Hamachi.
PORADNIK POKAZUJACY W LATWY SPOSÓB JAK TO ZROBIĆ
Jeżeli chcesz pograć na Hamachi zrób tak:
-Pobierz Hamachi 1.0.1.5
-Zainstaluj
-Załuż konto na Hamachi
-NAcisnij Przycik w Lewym dolnym rogu włączenia (jeżeli ine świeci na zielono)
-Nacisnij przycik w prawym dolnym rogu (2 od prawej ten z 3 kropeczkami)
-Wybierz opcje Join an Exsisting Network (jeżeli [pisze że wpisałeś błędnie nazwę sieci to sprawdź czy napewno dobrze wpisałeś ale jezeli wpisałeś poprawnie oznacza to że sieć jest już pełna gdyż liczą one maks do 50 osób)
Mam nadzieje ze pomogłem i Życze miłej gry POZDRO:)