Witam was macie klan lecz nie posiadacie stronki klanowej nie ma problemu wykonam ją dla was.Wystarczy że napiszecie do mnie na gg 3927894 a ja już się zajmę waszą stronką :mrgreen: .Nie przyjmuje więcej niż 2 zgłoszeń naraz.Możecie napisać lecz gdy będę miał już inne stronki do zrobienia wasza będzie czekała w kolejce
.Oferuje zrobienie bardzo dobrej stronki szablon sami sobie wybieracie ,wszystko ustawie według waszych upodobań.Stronka mogę zrobić na serwerze yoyo.pl lub ugu.pl na którym będziecie chcieli.
Klan ma być poważny, a nie załozony przez "Dzieci Neo"
ZAłOżENIE STRONKI JEST DARMOWE!!!!! W ZAMIAN OCZEKUJE :
właśnie ruszyło nasze nowe forum www.darkness-executors-forum.yoyo.pl i potrzebujemy moderatorów zostań jednym z nich pomóż się mu rozwinąć a w zamian otrzymasz gotową darmową stronkę dla klanu
rejestracja na mojej stronce i forum
A o to stronka i forum które robiłem
www.darkness-executors-dark-site.ugu.pl
www.darkness-executors-forum.yoyo.pl
trochę długie domeny![]()

.Wystarczy że napiszecie do mnie na gg 3927894 a ja już się zajmę waszą stronką :mrgreen: .Nie przyjmuje więcej niż 2 zgłoszeń naraz.Możecie napisać lecz gdy będę miał już inne stronki do zrobienia wasza będzie czekała w kolejce
.Oferuje zrobienie bardzo dobrej stronki szablon sami sobie wybieracie ,wszystko ustawie według waszych upodobań.Stronka mogę zrobić na serwerze yoyo.pl lub ugu.pl na którym będziecie chcieli.