_MinuS.pl^^, Lol . z tym to d kosza kto bedzie ci 10 zl placil za php nuked , fusion , webspell przeciez to co 3 mlodziak umi :/a jak nie umie to z takim poradnikiem , albo plikiem readme sam robi ;).
Stronka powstanie na NOWYM koncie , w sugerowanym przeze mnie hostingu. na jakim hostingu chcesz wcisnąć ludziom stronę za 10zł? Chyba nie yoyo czy freehostia czy jeszcze inna darmówka?
MinuS.pl^^ Użytkownik ten przewalił!!!!!!!!!!!!!!!!! Chciałem się zapytać skąd skołować sobie sms premium powiedział że nic za darmo nie ma mówił że ejak wyśle sms za 11 zł to mi powie co i jak.dał nr na który miałem wysłać sms (koszt 11 zł) wysłałem podałem kod potwierdzający.Potem napisałem żeby powiedział skąd wziąść tego sms premium i wtedy mnie zablokował !!!
Nie polecam tego kolesia .Chodź 11 zł to nie są pieniądze ale chodzi o sam fakt weź sobie tą kasę i wsadź
Witam was, wykonam stronki klanowe za sms-a o wysokości 3,66 zł a dokładniej wykonam:
-Propozycja hostingu
-Wgranie oprogramowania WebSpell
-Wgranie szablonu
-Ustawienie chmod
-Dodanie sponsorów,partnerów
-Wgranie Headera
Jeżeli potrzebujesz stronki w 30 minut napisz do mnie na...
Witam was,na początku się przedstawię jestem rc0n i obecnie gram w grę cs2d.Od pewnego czasu nauczyłem się tworzyć dosyć ładne strony www na darmowym hostingu www.dbv.pl,przykładem moich stron są www.ironarmy.dbv.pl albo www.dscs2d.dbv.pl to są strony przykładowe.
Jeżeli ktoś chce abym wykonał za...
Witam jestem w stanie zrobić strone klanową webspell :
Oferuje:
-Mogę zrobić strone na płatnym hostingu lub darmowym zależy od zleceniodawcy
-Mogę podpiąć domene: .pl , .com.pl, .org.pl i regionalne
-Wykonam szablon dla klanu,mam też juz gotowe szablony (nie darmowki!)
-Mogę wrzucić też...
Masz klan a może poprostu chcesz mieć profesionalną strone www
Od dzisiaj zrobię strone webspell za sarmo na ugu.pl!!
Jeżeli chcesz możesz mieć nawet domene .tk!
Nie zmarnuj okazji i napisz mi na gg.881037!!
POZDRAWIAM
Witam. Zauważyłem, że jest tu dużo zleceń na strony www .
Chciałem zaoferować całemu forum zrobienie 'n' stron. Oczywiście podchodzę do tego bardzo poważnie i profesjonalnie.
Grafikę robię sam , cały kod piszę we Flash'u i wstawiam do pliku HTML. Siedzę w tym od 5 lat, więc można mi zaufać....