Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , ,

Popularne odwołania do tej strony: metin2 obrazki, obrazki metin2, metin2 2008 rejestracja, rejestracja skymetin2 client create mod, metin2 mod chinski, rejestracia na metina2, czy mozna dodac mp3 do metina, metin2 mod 2008.pl.uk.com

Odsłon tematu: 13839
Narzędzia wątku

Chiński obrazek [Rejestracja metin2]

Sebax123 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Siema. Dużo polaków rejestrują się na chinski metinie a więc wiele osob pewnie umie odczytac ten zlosliwy kod z obrazka. Kto mi pomoze. Tylko pls szybko bo caly czas musze miec to zminimalizowane. Na filmikach widzialem ze mozna rysowac na nciku - Online English Chinese Dictionary, Learn Chinese Mandarin Online ale ja nie umiem :(

Oto obrazek:

Jak zły dzial sorry ;[[

Ostatnio edytowane przez Sebax123 ; 20-10-2009 o 17:36.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Esl Rejestracja
Witam. Chciałbym sie dowiedziec jak dać Rzut Wkranu jak isteamid Dałem im ten rzut ekranu i niepszyjeli mik tego wpisałem status w cosoli mam steama i niewiem co robićmoże ktos z graczy esl wie oco w tym chodzi :) bo trzeba mniec steam id zeby mugł sie zapisać do Ligi esl
ESL - europejska liga CS
[Pytanie] G-Metin2 dodatki do metin2
Witam!Otoż mam taki problem-kupiłem se dodatki (G-Metin2.pl - Nieoficjalny polski portal o internetowej grze Metin2 - Poradniki, Pomoc, Mapy, Download, FAQ, Dodatki i wiele więcej tylko na G-Metin2.pl !) ze strony g-metin2.pl, i otworzyłem pobrany plik w Microsoft office Word i zamiast normalnego...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Rejestracja na metin2.pl
Siemka, mam problem z rejsetracją na metin2.pl otóż gdy wpiszę id haslo itd. jest do przepisania kod z obrazka za kazdym razem przepisuję go dobrze ale za kazdym razem pisze ze zle przepisalem moze ktos mi pomoc? Z góry dziękuje
Pytania z odpowiedzią
Chiński Klient Metin2
Cześć, mam problem ze ściągnięciem "Chińskiego Clienta Metin 2" Ściągam z różnego typu stron, lecz to nic nie daje.. Móglby Ktoś podać link strony gdzie ściągnę :-) Z góry dziękuje :-)
Archiwum forum
G-Metin2.pl - Największy Polski portal o grze Metin2
Cześć wszystkim, Gracie w Metin2 ? chciałem was zaprosić na największy portal, który jest poświęcony tej grze: G-Metin2.pl - Nieoficjalny polski portal o internetowej grze Metin2 - Poradniki, Pomoc, Mapy, Download, FAQ, Dodatki i wiele więcej tylko na G-Metin2.pl ! Znajdziecie między...
Archiwum forum
[RS] Wohl Burton - Chinski syndrom
Wohl Burton Chinski syndrom http://images44.fotosik.pl/199/7e3487058c7da0ecm.jpg Format: mp3
Audiobooki
rejestracja w esl :p
Z racji tego konkursu: ESL: Zapraszamy kolejnych znajomych do ESL - News - Poland - Electronic Sports League - The eSports Gaming League Prosiłbym was o zarejestrowanie się w ESL. Link do rejestracji -> ESL: Register_player - Poland - Electronic Sports League - The eSports Gaming League , gdy...
OffTopic - Counter Strike
Chiński Makijaż
Darmowe gry online - Chiński Makijaż Zagraj za darmo w grę Chiński Makijaż Krótki opis: Malowałaś dziewczyny z różnych krajów, teraz pora na chinkę. http://forum.wiaderko.com/swf/8/8d7-Chinski-Makijaz.swf
Gry dla dziewczyn online
Chiński Metin 2
Czesc Checie zagrac w Metina2 Chinskiego,o to link Program iTunes 7.6.1 Pobierz - (chiński metin2 do ściągnięcia): Darmowe Oprogramowanie, programy. Sam gram w chinskiego metina2,ponieważ idziemy z 1 lvl jak zaczynamy gre na dzikie psy,zabijamy 2,3 i mamy odrazu 9 lvl w pare dni mozna...
Archiwum forum
[obrazek]Jak wkleić obrazek do ' sponsorów ' ?
Witam, ja w nazwie tematu - nie wiem jak dodać obrazki sponsorów na stronkę. Potrzebuję pomocy, mam image rotator tylko nie wiem co zrobić, aby wkleić obrazek do sponsorów. Proszę o pomoc, GG: 234439/PW lub w poście. http://www.img.f4a.eu/images/346210UO0001.jpg Chodzi mi żeby tutaj...
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz