Popularne odwołania do tej strony: metin2 obrazki, obrazki metin2, metin2 2008 rejestracja, rejestracja skymetin2 client create mod, metin2 mod chinski, rejestracia na metina2, czy mozna dodac mp3 do metina, metin2 mod 2008.pl.uk.com
Siema. Dużo polaków rejestrują się na chinski metinie a więc wiele osob pewnie umie odczytac ten zlosliwy kod z obrazka. Kto mi pomoze. Tylko pls szybko bo caly czas musze miec to zminimalizowane. Na filmikach widzialem ze mozna rysowac na nciku - Online English Chinese Dictionary, Learn Chinese Mandarin Online ale ja nie umiem :(
Oto obrazek:
Jak zły dzial sorry ;[[
Ostatnio edytowane przez Sebax123 ; 20-10-2009 o 17:36.
Witam.
Chciałbym sie dowiedziec jak dać Rzut Wkranu jak isteamid Dałem im ten rzut ekranu i niepszyjeli mik tego wpisałem status w cosoli mam steama i niewiem co robićmoże ktos z graczy esl wie oco w tym chodzi :) bo trzeba mniec steam id zeby mugł sie zapisać do Ligi esl
Witam!Otoż mam taki problem-kupiłem se dodatki (G-Metin2.pl - Nieoficjalny polski portal o internetowej grze Metin2 - Poradniki, Pomoc, Mapy, Download, FAQ, Dodatki i wiele więcej tylko na G-Metin2.pl !) ze strony g-metin2.pl, i otworzyłem pobrany plik w Microsoft office Word i zamiast normalnego...
Siemka, mam problem z rejsetracją na metin2.pl otóż gdy wpiszę id haslo itd. jest do przepisania kod z obrazka za kazdym razem przepisuję go dobrze ale za kazdym razem pisze ze zle przepisalem moze ktos mi pomoc? Z góry dziękuje
Cześć, mam problem ze ściągnięciem "Chińskiego Clienta Metin 2"
Ściągam z różnego typu stron, lecz to nic nie daje..
Móglby Ktoś podać link strony gdzie ściągnę :-)
Z góry dziękuje :-)
Cześć wszystkim,
Gracie w Metin2 ? chciałem was zaprosić na największy portal, który jest poświęcony tej grze:
G-Metin2.pl - Nieoficjalny polski portal o internetowej grze Metin2 - Poradniki, Pomoc, Mapy, Download, FAQ, Dodatki i wiele więcej tylko na G-Metin2.pl !
Znajdziecie między...
Z racji tego konkursu: ESL: Zapraszamy kolejnych znajomych do ESL - News - Poland - Electronic Sports League - The eSports Gaming League
Prosiłbym was o zarejestrowanie się w ESL. Link do rejestracji -> ESL: Register_player - Poland - Electronic Sports League - The eSports Gaming League , gdy...
Darmowe gry online - Chiński Makijaż Zagraj za darmo w grę Chiński Makijaż
Krótki opis: Malowałaś dziewczyny z różnych krajów, teraz pora na chinkę.
http://forum.wiaderko.com/swf/8/8d7-Chinski-Makijaz.swf
Czesc
Checie zagrac w Metina2 Chinskiego,o to link
Program iTunes 7.6.1 Pobierz - (chiński metin2 do ściągnięcia): Darmowe Oprogramowanie, programy.
Sam gram w chinskiego metina2,ponieważ idziemy z 1 lvl jak zaczynamy gre na dzikie psy,zabijamy 2,3 i mamy odrazu 9 lvl w pare dni mozna...
Witam, ja w nazwie tematu - nie wiem jak dodać obrazki sponsorów na stronkę.
Potrzebuję pomocy, mam image rotator tylko nie wiem co zrobić, aby wkleić obrazek do sponsorów.
Proszę o pomoc, GG: 234439/PW lub w poście.
http://www.img.f4a.eu/images/346210UO0001.jpg
Chodzi mi żeby tutaj...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u