Aby doładować telefon kwotą 25 zł wystarczy wejść w TEN link po czym na dole tej strony pojawi wam się wasz link który musicie rozdać 25 osobom by dostać doładowanie. Czasami zamiast strony z doładowaniami otwiera się strona z testem IQ wiec musimy wcisnąć F5 aby odświeżyć.
Wiekszość Serwisów ktore oferuja doładowanie telefonu za darmo jest oszustwem jednak istnieja serwisy ktore za na przyklad oglądanie reklam czy czytanie jakis artykułów doładowują wam konto jednak jest to bardzo czasochłonne. Dzisiaj chciałem zaprezentować wam strone która działa i daje możliwość bardzo szybkiego gromadzenia pieniędzy które moze my Pozniej przelać na konto naszego telefonu. jesli naprawde chcecie doladowac konto szybko i bez dużego wkładu waszej pracy to wchodzicie na NaKOM.pl kamil236 to moj login za kazda osobe zarejestrowana dostaje 4 zł ktore moge doladowac na konto mojego telefonu. Dodatkowo na start kazdy dostaje 20 zł ktore moze doladowac wiec mysle ze kazdy juz wie gdzie wchodzic :D ja juz zyskalem wczoraj 25 zł wiec polecam :D
Dokładnie,trzeba zbierac te punkty,jeśli je uzbierasz,to musisz wyslac jakiegos sms za 4 zł,totalna beznadzieja
Nie trzeba byc pierwszym a przynajmniej nie zawsze,liczy się wiara teraz tak na to patrze,liczy się siła której nigdy nikt nie zatrze, Ojczyzna w sercu zresztą była tam od zawsze.
Próbowałem już naprawdę wszystkiego. Jedynie przez co doładowałem konto to przez otineo.pl (podczas rejestracji wpiszcie mój numer 48 507278903) i przez PrzeczytamWszystkich.pl przyjmując te zaproszenie masz na start 100 punktów a jeżeli w pole kod promocyjny wpiszesz CHIP709 otrzymacie kolejne 100 ptk. razem 200. Punkty zbiera się łatwo i przyjemni. Jeżeli macie coś ciekawszego to napiszcie.
Na przeczytamwszystkich.pl zbierasz punkty ktore wymieniasz na nagrody (np. doladowania)lub wydajesz na aukcjach(kto da mniej). Polecam ten drugi sposób jako bardziej opłacalny. Punkty zbierasz odwiedzając różne strony lub odpowiadajac na pytania konkursowe.
Hej, ostatnio jestem w tyle z telefonami dotykowymi, a para razy już do mnie dzwonili, i wypytywali o przedłużenie umowy, i wybrania nowego telf.
Niestety nie podał mi chyba wszystkich modeli telf.
Na stornie ( w mojej taryfie) dostępne są
Nokia 5130 Expres Music
LG k500 Coockie
LG GD...
witam. przeszukujac ostatnio czeluscia internetu, udalo mi sie doladowac o dziwo telefon za 15zł z tej oto strny Darmowe Doładowania dzieki serwisowi akazoo
powiedzcie, gdzie jest haczyk? co o tym sadzicie?
Zlecę reklamę serwera za doładowanie do telefonu.
Zlecenie polega na tym że robisz reklamy po różnych forach o tematyce counter strike 1.6 a ja za to doładuje twój telefon.
Mam 2 doładowania za 5zł każde
1 doładowanie za 20 reklam.
Jeśli są chętni to proszę się zgłosić do mnie na PW a...
Witam, potrzebuję waszej pomocy przy wyborze telefonu, ponieważ sam na tym się nie znam.
Proszę powiedzieć mi który z wymienionych telefonów będzie najlepszy:
Dzięki z góry.
DARMOWE DOŁADOWANIE DO TEFELONU
Czytajac artykuly w serwisach punktowych naliczane sa Tobie punkty. Za zebrane punkty możesz wykupic nagrody takie jak doladowanie telefonu !
W ciagu dnia zbieram punkty ok. pol godziny a po siedmiu dniach mam już ponad 1200 pkt. co wystarczy na doladowanie za...
http://www.gularz.yoyo.pl/fdd7e91f437d5f97.jpg
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Symulator uszkodzenia telefonu (java) HIT!!
Fajny programik a powstal on po to by wkrecac inne osoby. Efektem jego włączenia jest to, że nagle wszystko wariuje, dzwonki sie wlaczaja,...
Witam mam pytanie widzieliście stronę Darmowe doladowania do telefonu doładowania do większości sieci. Po prostu wybiera sie operatora, kwotę doładowania i czeka na kod - kody sa darmowe!!
Siemano wszystkim dzisiaj trochę się nudziłem i obczaiłem jak zgrać gry Java z telefonu na komputer. Potrzebne rzeczy to:
-Karta pamięci
-Kabel dołączony do telefonu
Więc zaczynamy. Jeśli chcemy zgrać grę z telefonu na komputer to po pierwsze gra musi być zainstalowana na karcie pamięci,...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u