UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: Metin2 BabelFish - polski fishbot do mietka ^^

Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13
  1. #1 Metin2 BabelFish - polski fishbot do mietka ^^ 
    Lamka

Polski, bdobry fishbot do gry Metin 2. Potrafi zabijać ryby, wskrzeszać postać po PK a nawet ponownie połączyć nas z serwerem po DC. Bot działa prawidłowo w rozdzielczości 1024*768 (zarówno gry jak i ekranu). Gra musi być uruchomiona w oknie.

Download

Bocik sprawdzony, działa jak ta lala ^^

2. #2 Odp: Metin2 BabelFish - polski fishbot do mietka ^^ 
    Lamka
    mam do zaoferowania multihaku do metina 2 :) jest on w 100 % choc niektore antywirusy reprezentuja go jako trojan powniewaz jest stworzony do lamania zapor metina zycze milego grania :) http://wrzucacz.pl/recived?upload_id=9941258628027

3. #3 Odp: Metin2 BabelFish - polski fishbot do mietka ^^ 
    Lamka
    Ja mam hacka który pokazuje co wypadnie z danego potworka gdy na niego najedziemy kursorem :P

Tu macie linka: http://rapidshare.com/f iles/312983342/HackMetin2.rar.html tam w pewnym momencie jest spacja to powinno byc bez niej

Jest mały problem musicie wysłać smsa za jedyne 1,22 zł + vat

Marne parę groszy i macie pełno kasy w metku.

Wyślij sms o treści game uuumwc na numer 91977.

4. #4 Odp: Metin2 BabelFish - polski fishbot do mietka ^^ 
    Lamka
    A co do haków to istnieja bo sam kilka używam tylko niektóre mają keyloggera.
    Ja sam zrobiłem fishbota, który mi działa, z nielicznych.
    Miałem stronke na której za sms dawałem kod do stronki z tym fisbotem, ale ja juz nie gram
    w metina i teraz daje je za darmo.
    Jeśli ktoś chce fishbota to może napisać na gg, a ja dam całkowitą instrukcje do fisbota i oczywiście wysle fishbota. Ten kto się boi, że to jakiś keylogger to niech nie pisze, ale ja ręcze,że nie ma keyloggera bo sam go uzywam od 1 roku. Ja tylko chce ułatwić gre w metin, poniewaz ciężko się zarabia. Moje gg: 5426710
    Oczywiście w razie pytań mozecie pisać na gg lub maila: rcetiacopa@o2.pl

5. #5 Odp: Metin2 BabelFish - polski fishbot do mietka ^^ 
    Lamka
    siemka
    czytałem ostatnio, że nigdzie nie ma trade hacka
    ja znalazłem i bardzo mi pomógł
    1.wpisz w przegladarce to
    2. sciagnij
    3. zainstaluj na kompa
    4. wlacz trade hack
    5. wlacz metka(jak masz wczesniej wlaczony musisz go wylaczyc i wlaczyc)
    6.odpal trade hack(by kozna juz bylo nabierac)
    7.Ciesz sie z ebo +9 za fri lub innych rzeczy
    Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.

6. #6 Odp: Metin2 BabelFish - polski fishbot do mietka ^^ 
    Lamka
    wersja fishbota z tego miesiaca:
    http://www.wrzuc.to/OTi1ed.wt

7. #7 Odp: Metin2 BabelFish - polski fishbot do mietka ^^ 
    Lamka

M2 MultiversionHack v4.90 - najnowsza wersja.

Do Bota dodana została instrukcja wraz z obrazkami dotyczšca instalacji oraz konfiguracji - także nikt z tym nie będzie miał problemów.

NAJCIEKAWSZE FUNKCJE BOTA TO:

* Auto-expienie w wyznaczonym miejscu
    * SpeedHack
    * TeleportHack
    * FishBot
    * TradeHack
    * KowalHack

Tak samo jakby?był przed komputerem! Nie trać czasu na długie wbijanie lvla! BOT zrobi to za CIEBIE !!!

Napewno grajšc w Metina nie raz spotkałe?postać na 80+lvl, pomy?ałe?.. Też bym tak chciał! Ale nie mam czasu i chęci grać po kilka-kilkana?ie godzin dziennie w Metina!

Ten BOT zrobi to za Ciebie !

MultiHack jest najbardziej znanym cheatem do gry w Metin2.
    Dzięki jego zastosowaniu minimalizujemy straty zwišzane z potionami, potrafimy pokonać potwory znacznie silniejsze od siebie, posiadamy darmowe pelerynki nieskończonš ilo? razy, teleportujemy się, szybciej biegamy czy też bijemy.

Opiszę jego funkcje:

*TeleportHack < wybierz mapę na jakiej jeste? Aby sprawdzić mapę klikamy "M", następnie szukamy takiej samej na bocie. Widzimy w którym miejscu jeste?y. Klikajšc w dowolny punkt mapy, i naciskajšc przycisk TELEPORT jeste?y automatycznie przerzuceni w inny zakštek mapy.
    Plusy: zamiast przechodzić przez całš mapę jednym klawiszem przedostajemy się w dowolne miejsce.
    Minusy: Czas oczekiwania na przemieszczenie się na słabych komputerach może się znacznie wydłużać, a na jeszcze słabszych może doj? do zawieszenia gry w efekcie którego będziemy zmuszeni do zresetowania komputera

*ExpHack: Wybierz teren, oraz potwory jakie Twoja postać ma bić przez okre?ony czas w bocie! Sam expi, a nawet rozmawia! Zobacz! - Bardzo łatwa konfiguracja.

*FishingBot: Bardzo przydatna funkcja! Łów ryby! Sprzedawaj, zarabiaj!

*ItemHack: Załóż item na siebie a następnie go ubgreduj ! (ulepsz) ! Chcesz mieć cały ekwipunek +9 ? Nie ma problemu !

*YangHack!: Najważniejsza oraz najlepsza opcja w bocie! Masz mało yangów? Chcesz więcej? Dzięki wadom oprogramowania Metina, możesz mieć sporš ilo? yang! ( Maksymalnie Hack może stworzyć 1000kk na jedno konto).

Oraz pozostałe opcje bota:

LOCK MOBS <Zablokowuje Twojš postać w miejscu i przywołuje do niej potworki (zastępuje poniekšd dobrze znanš pelerynkę którš musimy wykupywać w Item Shopie)
    Plusy: Gdy jeste?y wojownikiem możemy stanšć po ?odku spotu przywoływać potworki i patrzeć jak poziom naszej postaci ro?ie
    Minusy: Gdy będziemy cišgle stać bez ruchu, potwory mogš zaczšć się blokować, oraz dla graczy jest to widoczny sygnał używania cheata.

UNLOCK MOBS <Przeciwieństwo Lock Mobs, wypuszcza wszystkie potwory i takim sposobem przywracamy się do normalnej gry.

WALK < Chodzenie, tak jak przy zmęczeniu (ewentualnie noszenie garnituru czy sukni ?ubnej)
    RUN < Bieganie

Attack Speed <Prędko? Ataku, nie należy przekraczać powyżej 2,5. Aby nie było zauważalne dla ludzi ustawmy domy?nie 1,22. Aby włšczyć opcję wystarczy wybrać warto? i nacisnšć ON

Mov Speed <Prędko? Chodzenia. To wła?ie dzięki temu klawiszowi nie raz minšł nas jaki?wiatr... Wystarczy ustawić tę opcję na 7 i mapę wszerz i wzdłuż pokonujemy w kilka sekund. Ustawienie opcji na 1,22 powoduje taki sam efekt jakby?y wypili fioletowš miksturę

1 Hit Attack <Uderzanie cišgle jak za pierwszym razem, ?ietna broń przeciw wszystkiemu. Nie należy jednak używać gdy sš wokół ludzie ponieważ to jest bardzo widoczne

Attack Range <przedłużenie miecza. Zwiększajšć liczbę w kratce i akceptujšc jš, zwiększamy zasięg swojego ostrza... Tak więc uderzajšc w potwory które sš przy nas możemy atakować również łuczników!

Combo <Atak Combo "1" 4 uderzenia "2" 5 uderzeń. Identyczne zastosowanie ma księga Kombo

**AttackHack ( zwiększa szybko? ataku nawet do 10 000 ataków na sekundę co daje dodatkowo 1 hit hack )

**TradeHack ( pozwala na zaakceptowanie obydwu pól , twojego i innego gracza )

**SkillHack ( Każda postać może używać skilli każdej postaci , np. dajesz sobie buffy szamana na wojowniku )

**HuntHack ( pozwala na automatyczne znalezienie danego potwora na danej mapce , nasza postac sama do niego biegnie )

To opis, tylko kilku funkcji bota! Sprawd?sam!

DOWNLOAD DOWNLOAD

8. #8 Odp: Metin2 BabelFish - polski fishbot do mietka ^^ 
    Lamka
    Witam jesli meczy was kradniecia wam loota z metkow tkzw Drophackiem
    Mam dla was rozwionzanie , niemiecki cheater Banjo wlasnie stworzyl nowego Drophacka ktory dziala w wersji Metin2Pl
    Udostepniam wam go tutaj :

9. #9 Odp: Metin2 BabelFish - polski fishbot do mietka ^^ 
    Spamer z doświadczeniem Awatar rAjzer.
    yanghacka nie brać bo keylogger bierzecie na własną odpowiedzialność.. Konta kradną
    GG: 10281175
    Steam: PiEtrr0
    Last.fm: Pietrroo

10. #10 Odp: Metin2 BabelFish - polski fishbot do mietka ^^ 
    Lamka
    a ja podam cos nowego
    1. mowia ze nie istnieja myla sie
    2. banalnie proste sciągasz i odalasz przed uruchominiem gry
    3. szukaj ofiary z eq +9
    4. jak juz masz takowa zdobycz szybko sie logaj
    5. nie daj sie złapać

11. #11 Odp: Metin2 BabelFish - polski fishbot do mietka ^^ 
    Lamka

http://w w w . s p e e d y s h a r e . c o m/files/21734979/Multihack_Nowa_Wersja.exe

M2 MultiversionHack v4.90 - najnowsza wersja.

Do Bota dodana została instrukcja wraz z obrazkami dotycząca instalacji oraz konfiguracji - także nikt z tym nie będzie miał problemów.

NAJCIEKAWSZE FUNKCJE BOTA TO:

* Auto-expienie w wyznaczonym miejscu
    * SpeedHack
    * TeleportHack
    * FishBot
    * TradeHack
    * KowalHack

Tak samo jakbyś był przed komputerem! Nie trać czasu na długie wbijanie lvla! BOT zrobi to za CIEBIE !!!

Napewno grając w Metina nie raz spotkałeś postać na 80+lvl, pomyślałeś... Też bym tak chciał! Ale nie mam czasu i chęci grać po kilka-kilkanaście godzin dziennie w Metina!

Ten BOT zrobi to za Ciebie !

MultiHack jest najbardziej znanym cheatem do gry w Metin2.
    Dzięki jego zastosowaniu minimalizujemy straty związane z potionami, potrafimy pokonać potwory znacznie silniejsze od siebie, posiadamy darmowe pelerynki nieskończoną ilość razy, teleportujemy się, szybciej biegamy czy też bijemy.

Opiszę jego funkcje:

*TeleportHack < wybierz mapę na jakiej jesteś. Aby sprawdzić mapę klikamy "M", następnie szukamy takiej samej na bocie. Widzimy w którym miejscu jesteśmy. Klikając w dowolny punkt mapy, i naciskając przycisk TELEPORT jesteśmy automatycznie przerzuceni w inny zakątek mapy.
    Plusy: zamiast przechodzić przez całą mapę jednym klawiszem przedostajemy się w dowolne miejsce.
    Minusy: Czas oczekiwania na przemieszczenie się na słabych komputerach może się znacznie wydłużać, a na jeszcze słabszych może dojść do zawieszenia gry w efekcie którego będziemy zmuszeni do zresetowania komputera

*ExpHack: Wybierz teren, oraz potwory jakie Twoja postać ma bić przez określony czas w bocie! Sam expi, a nawet rozmawia! Zobacz! - Bardzo łatwa konfiguracja.

*FishingBot: Bardzo przydatna funkcja! Łów ryby! Sprzedawaj, zarabiaj!

*ItemHack: Załóż item na siebie a następnie go ubgreduj ! (ulepsz) ! Chcesz mieć cały ekwipunek +9 ? Nie ma problemu !

*YangHack!: Najważniejsza oraz najlepsza opcja w bocie! Masz mało yangów? Chcesz więcej? Dzięki wadom oprogramowania Metina, możesz mieć sporą ilość yang! ( Maksymalnie Hack może stworzyć 1000kk na jedno konto).

Oraz pozostałe opcje bota:

LOCK MOBS <Zablokowuje Twoją postać w miejscu i przywołuje do niej potworki (zastępuje poniekąd dobrze znaną pelerynkę którą musimy wykupywać w Item Shopie)
    Plusy: Gdy jesteśmy wojownikiem możemy stanąć po środku spotu przywoływać potworki i patrzeć jak poziom naszej postaci rośnie
    Minusy: Gdy będziemy ciągle stać bez ruchu, potwory mogą zacząć się blokować, oraz dla graczy jest to widoczny sygnał używania cheata.

UNLOCK MOBS <Przeciwieństwo Lock Mobs, wypuszcza wszystkie potwory i takim sposobem przywracamy się do normalnej gry.

WALK < Chodzenie, tak jak przy zmęczeniu (ewentualnie noszenie garnituru czy sukni ślubnej)
    RUN < Bieganie

Attack Speed <Prędkość Ataku, nie należy przekraczać powyżej 2,5. Aby nie było zauważalne dla ludzi ustawmy domyślnie 1,22. Aby włączyć opcję wystarczy wybrać wartość i nacisnąć ON

Mov Speed <Prędkość Chodzenia. To właśnie dzięki temu klawiszowi nie raz minął nas jakiś wiatr... Wystarczy ustawić tę opcję na 7 i mapę wszerz i wzdłuż pokonujemy w kilka sekund. Ustawienie opcji na 1,22 powoduje taki sam efekt jakbyśmy wypili fioletową miksturę

1 Hit Attack <Uderzanie ciągle jak za pierwszym razem, świetna broń przeciw wszystkiemu. Nie należy jednak używać gdy są wokół ludzie ponieważ to jest bardzo widoczne

Attack Range <przedłużenie miecza. Zwiększająć liczbę w kratce i akceptując ją, zwiększamy zasięg swojego ostrza... Tak więc uderzając w potwory które są przy nas możemy atakować również łuczników!

Combo <Atak Combo "1" 4 uderzenia "2" 5 uderzeń. Identyczne zastosowanie ma księga Kombo

**AttackHack ( zwiększa szybkość ataku nawet do 10 000 ataków na sekundę co daje dodatkowo 1 hit hack )

**TradeHack ( pozwala na zaakceptowanie obydwu pól , twojego i innego gracza )

**SkillHack ( Każda postać może używać skilli każdej postaci , np. dajesz sobie buffy szamana na wojowniku )

**HuntHack ( pozwala na automatyczne znalezienie danego potwora na danej mapce , nasza postac sama do niego biegnie )

To opis, tylko kilku funkcji bota! Sprawdź sam!

12. #12 Odp: Metin2 BabelFish - polski fishbot do mietka ^^ 
    Lamka
    fishbot 5.0 pod hackshield
    http://www.wrzuc.to/EPk4WrEHkA.wt

13. #13 Odp: Metin2 BabelFish - polski fishbot do mietka ^^ 
    Lamka
    Przedstawiam wam dzialajacego Fishbota
    ktory lowi otwiera i wyrzuca martwe ryby
    mozna pobrac z
    nie ma sie czego bac zobacz ile osob zaufalo temu fishbotowi ponad 8000
    pobran

Ja go obecnie uzywam

Tu jest skan Virustotalem
    VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner
    Pozdrawiam