Wchodzisz tu:
Wygraj 100 zł - SuperQuiz
Odpowiadasz na 10 pytań i się rejestrujesz (sms 10,80). Zbierasz dalej punkty i polecasz znajomym.
W ciągu tygodnia zarobiłem 430zł.
Polecam!!!
|
|
Wchodzisz tu:
Wygraj 100 zł - SuperQuiz
Odpowiadasz na 10 pytań i się rejestrujesz (sms 10,80). Zbierasz dalej punkty i polecasz znajomym.
W ciągu tygodnia zarobiłem 430zł.
Polecam!!!
Ja intensywniej pracowałem też przez 3 dni zanim nie poleciłem konkursu na przeróżnych forach, naszych-klasach, chomikach, itp. Ale się opłacało! Teraz sporadycznie ale codziennie te kilka punktów (złotówek) wpadnie. :)
Ja polecam prostszy sposób na kase.
wchodzimy w ten link Bux.to | .view .click .make money i w prawym gornym rogu mamy register. Tam podajemy swoj nick haslo i email. Po zalogowaniu wchodzimy w zakladke surf ads i klikamy w linki gdzie pokaza nam sie reklamy. Fajna sprawa na dorobiebnie paru groszy co zajmuje 10-15min dziennie
Zarabiasz a dlaczego jak wysylam sms to pisze mi ze nie ma takiego numeru ?
A ja polecam strone CODE.DBV.PL TAM MASZ WSZYSTKO O WYGRANYCH l:d
SUPER KASA ZA NIEWIELE ROBOTY
Najwyższe stawki wśród polskich programów, wszystkie reklamy warte są minimum 1 grosz.
Duża ilość maili reklamowych oraz bogata sekcja płatnych wejść.
Udział w zarobkach poleconych: 25%.
Konkursy na najaktywniejszego uczestnika programu
Na dobry początek - 1,50zł dodane do Twojego konta
Wypłata już od 30zł
Stuprocentowa pewność otrzymania swoich zarobków do 7 dni, serwis należy do doświadczonej firmy reklamowej
A OD SIEBIE DODAM ŻE MAJAC KILKU POLECONYCH MIESIECZNIE ZARABIAM DUŻO WIECĘJ NIŻ TE 30 ZŁ NIC PRAKTYCZNIE NIE ROBIĄC POZDRAWIAM solaris1919
Link do strony:
Polskie Centrum Reklamy - Tania Reklama w internecie
POLECAM GORĄCO :))
PUZZ - Niesamowita gra zręcznościowa ? rywalizacja, pieniądze, wygrane ? puzz.pl Super sposób na szybką kase
| « Przeczytam Wszystkich | [Sprzedam!] Konta premium Rapidshare » |