Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem
Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc. - Słoń
marcin2811, ciebie zrobili w wordzie słabo widać bo jest mały ale jak sie przypatrzysz to jest jeszcze śruba na rozdzialce 800 na 600 fajnie wygląda a ty na obojętnie jakiej rozdzialce i tak beznadziejnie wyglądasz
heheh co prawda juz jedno logo mi zrobiliscie, ale to co ma sruba z tą czaszka mi sie podoba :) mogli byscie zrobic takie samo ale z Hipol??????? :D nie poprosze juz o to zeby yblo napisane czcionka jaka mam w cs (takie znaczki fajne) :D:D:D:D
Potrzebuje avka 100x100 z napisem Pod obrazkiem ( takie male gravity) pod nazwa Tw!xus. W tle jakis obrazek z csa ( jakas akcja )
Z GORY DZIEKI ! LICZE NA WASZA POMOC.
kontakt gg : 7214326
Typ Pracy : Avatar
Wymiary : 100x100
Napis : iKy^ (najlepiej jakas ladna, ale wyrazna czcionka)
Tematyka : Tu pozsostawiam pole do popisu (np. jakas ladna pani ;))
Nagroda : Nie moge postawic gibona poniewaz jestem nowy na tym forum,ale moze w przyszlosci i ja w czyms pomoge :)
Wszystkim z...
Zrobi mi ktos Avatar o wymiarach 100x100 gdzie t tle bedzie moj nick. Dobor materialow juz samemu i bedzie oczywiscie pomogl ale nie za kazdy pomysl tylko za najlepsze