az mnie cos bierze, sciska, krew zalewa!! jak widze dzieci na forum!!!!!!!!! to juz jest szczyt! poziom sie stacza albo juz stoczyl ponizej zera!
no bez jaj, chyba ponad polowa userow jest dziecmi ponizej 15 roku zycia i gra w csa, cs jest od 16 lat! dobra forum to co innego, ale 13 i w dol to juz przesada!! jak widze kaleczenie jezyka polskiego w takim stopniu to mnie szlag trafia!
to powinno sie tyczyc tez takich dzieci ktore chamsko kalecza wzrok normalnych userow przez swoj stosunek do jezyka polskiego i cierpliwosci innych, kiedy jest 100 tutoriali kazdy na inny temat, nawet najbardziej prosty, to dalej sie pytaja jak zrobic to, jak tamto, po prostu armageddon!Zamieszczone przez mosh
i nie pisze tego dlatego ze dostalem warna od moderatora JaCo "Nie kozacz!" gdyz napisalem dwunastolatkowi zeby zamiast pliku .amxx dolaczyl tez .sma i powiedzialem ze o 22 to juz dawno powinien spac!! to jest kozaczenie? zreszta czym jest 1 kiedy mam w zapasie jeszcze 2, ale chodzi o sam fakt takich dzieci! powinien byc jakis punkt w regulaminie o czyms takim, wiem ze forum jak i strona zarabia na reklamach = ilosci osob odwiedziajacych, ale tolerowanie tego jest rownoznaczne z brakiem reakcji lub malym szacunkiem do ludzi z iq powyzej 0 .....
i oczywiscie z gory prosze o rozpatrzenie ogolnie mojej calej inicjatywy