UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: bez jaj... (to wcale nie jest swiateczny tytul)

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
  1. #1 bez jaj... (to wcale nie jest swiateczny tytul) 
    Spamer z doświadczeniem
    az mnie cos bierze, sciska, krew zalewa!! jak widze dzieci na forum!!!!!!!!! to juz jest szczyt! poziom sie stacza albo juz stoczyl ponizej zera!

no bez jaj, chyba ponad polowa userow jest dziecmi ponizej 15 roku zycia i gra w csa, cs jest od 16 lat! dobra forum to co innego, ale 13 i w dol to juz przesada!! jak widze kaleczenie jezyka polskiego w takim stopniu to mnie szlag trafia!

Cytat Zamieszczone przez mosh
    5. Tępimy chamstwo i buractwo
    to powinno sie tyczyc tez takich dzieci ktore chamsko kalecza wzrok normalnych userow przez swoj stosunek do jezyka polskiego i cierpliwosci innych, kiedy jest 100 tutoriali kazdy na inny temat, nawet najbardziej prosty, to dalej sie pytaja jak zrobic to, jak tamto, po prostu armageddon!

i nie pisze tego dlatego ze dostalem warna od moderatora JaCo "Nie kozacz!" gdyz napisalem dwunastolatkowi zeby zamiast pliku .amxx dolaczyl tez .sma i powiedzialem ze o 22 to juz dawno powinien spac!! to jest kozaczenie? zreszta czym jest 1 kiedy mam w zapasie jeszcze 2, ale chodzi o sam fakt takich dzieci! powinien byc jakis punkt w regulaminie o czyms takim, wiem ze forum jak i strona zarabia na reklamach = ilosci osob odwiedziajacych, ale tolerowanie tego jest rownoznaczne z brakiem reakcji lub malym szacunkiem do ludzi z iq powyzej 0 .....

i oczywiscie z gory prosze o rozpatrzenie ogolnie mojej calej inicjatywy

V.I.P. Awatar Baroo
    Salamon, to co piszesz to prawda.Zgodzę się w sprawie kaleczenia języka polskiego , ale...Sam piszesz nie używając polskich znaków "ą ; ć " itp. Czy to też nie jest kaleczenie ? [...]
    btw.Nie może kogoś banować bo ma 13 lat...Wtedy pół forum by miało bana :roll:

Spamer
    mam 14lat nie 13 ;/ tylko tyle chcialem dodac

a znakow polskich niemam wiec musze pisac bez

Spamer z doświadczeniem
    Cytat Zamieszczone przez Baroo
    Sam piszesz nie używając polskich znaków "ą ; ć " itp. Czy to też nie jest kaleczenie ? [...]
    btw.Nie może kogoś banować bo ma 13 lat...Wtedy pół forum by miało bana :roll:
    przyzwyczajenie - cs - angielskie fora etc, nie pisze nigdy polskich znakow, tak jest szybciej, poza tym, nie wszedzie mozna ich uzywac, rozmawiajac w csie nie powiesz ze ktos tam kaleczy polski nie uzywajac takich liter, nieprawdaz?

poza tym, nie moja wina ze wiaderko jest tak popularne ze az ta popularnosc jest przyslowiowym gwozdziem do trumny, przyciaga takich userow, a ze liczba uzytkownikow spadlaby o polowe, no coz, wiem ze tego i tak nie zrobicie, ale na litosc Boska! chociaz upominajcie za leniwskie olewanie poprawnosci pisowni, chociaz jakbyscie to zrobili to mozna byloby to nazwac zlem koniecznym, mniejszym zlem, etc

V.I.P. Awatar szyman
    popieram
    niekiedy szlag czlowieka jak ktos specjalnie albo z czystego lenistwa kaleczy nasz jezyk polski.
    LUDZIE jak juz macie pisac to zwracajcie uwage czy napisany przez was wyraz nie jest podkreslony czerwona kreska - chyba nie ma osob na tym forum ktore by nie wiedzialy co to oznacza :roll:
    jak juz masz pisac bez polskich znakow diakrytycznych (niekumaci ą ę ó ł ń ś ż ź) to pisz - kazdy chyba jest na tyle inteligentny ze zrozumie sens wypowiedzi - poza tym tak piszemy szybciej temu nikt nie zaprzeczy ;)

i tak jeszcze z okazji swiat wielkanocnych - widac na forum rosnie na forum liczba tematow zwiazanych z prosbami o klikanie w jajeczka - dobrze ze modzi czuwaja i usuwaja tam gdzie to powinno sie znajdowac...
    pytanie do zakladajacych takie tematy : na chusteczke wam to? do czego wam te jajeczka? nabic statystyki? zyskac gwiazdke na fotka.pl czy wygrac w turnieju "kto wiecej uzbiera wygrywa koszyk jablek" , hmm ?
    szanuje to ze chcemy z okazji swiat dzielic sie tym jajeczkiem jako symbolem nowego zycia - ale po jaka forumowska noge motyla wysylac te linki i tworzyc takie tematy do prawie że obcych osob, zasmiecajac niepotrzebnie forum i meczac moderatorow - oni tez maja zycie osobiste i zapewne wola sie nim w tym okresie zajac zamiast kasowac zbedne tematy...

pozdrawiam

prawie jak pro
    Salamon, na tym forum każdy ma wstęp ,bez znaczenia czy ma 8 lat czy 39 ..
    Co do faktu że pewne osoby kaleczą tragicznie język polski , to się zgodzę i to trzeba tępić.

V.I.P. Awatar JaCo
    Salamon, sebastian ma 14 lat a więcej pomógł w 2 dni niz ty tyle co jestes na forum .. a dał amxx bo dał .. sma jak by ktoś chciał to by dał przecież ;/
    188.165.19.22:27031 - PGC-CS.EU [GUN GAME] !! Rekrutacja Na Administratorów !!
    Wejdz -
    http://pgc-cs.eu/
    http://allegro.pl/show_item.php?item=1458311575

Spamer z doświadczeniem
    Cytat Zamieszczone przez Morti
    na tym forum każdy ma wstęp ,bez znaczenia czy ma 8 lat czy 39 ..
    tak, ale wstęp w świat csa powinni mieć od 16, no dobra 15, to już jest taki wystarczający wiek, nie mniej, bo to jest przesada! dlatego wypowiem sie o tym cytując JaCa

Cytat Zamieszczone przez JaCo
    sebastian ma 14 lat a więcej pomógł w 2 dni niz ty tyle co jestes na forum .. a dał amxx bo dał .. sma jak by ktoś chciał to by dał przecież ;/
    dzięki, ale pomagając dzieciom z jego wieku lub mlodszym i łudzić się o pomogła to też jest dziecinada, nie kazdy pomaga tylko dlatego ze liczy na ten licznik, nie oceniaj ludzi powierzchownie, biorąc pod uwagę to 'coś' oceniasz tych którzy w raz klepią tysięczny raz linka do tutoriala ludziom którym sie za przeproszeniem dupy do niego ruszyc nie chce, nie mam racji? i przeważnie sa to dzieci poniżej 14 roku życia
    dlatego ja nie pomagam nikomu, bez wyjątku poniżej 15 lat, cs nie jest dla nich i nie potrzebna im wiedza o amxx'ie, ponieważ większość jak nie wszystkie posty oprócz tych moje sa tam, więc się nie dziw że mam tych punkcików mniej od niego

i jak popiera mnie Morti, powinniście cos z tym zrobić...
    tak, forum jest dla wszystkich, ale nie cs i np. ktos proszący o plugin/pomoc z amxx etc, nie powinien go/jej dostać bo po co mu skoro nie może prawnie grać w csa?

dodam jeszcze jedno
    Cytat Zamieszczone przez LilSebby
    Prosze o pomogl
    to tyle na ten temat

Super Mod Awatar seba
    To wyjdź z tego forum, zrozum że żadne forum nie wyszkoli polskiej młodzieży. Powodzenia na innych forach.
    Graczu CS'a, coś dla Ciebie...

serwer CS - Puchatek 4FuN - IP: 193.33.176.104:27015
    nowy adres IP - nowa jakość - koniecznie zapisz nowy adres IP!

... jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach