Był czas na adminów, teraz czas na graczy. Jeżeli chciałbyś coś dodać na serwer Aim Hs, napisz to właśnie w tym temacie.
|
|
Był czas na adminów, teraz czas na graczy. Jeżeli chciałbyś coś dodać na serwer Aim Hs, napisz to właśnie w tym temacie.
Najlepiej to ustawić by te 1000fps :P.
Nie wiem czy to wina jakiegoś pluginu, czy czego innego (bo nie wiem, co dokładnie na serwerze się znajduje), aczkolwiek nie gra się najlepiej.
Można fullauto strzelać i banie same wchodzą.
W tym przypadku 300FPS naprawdę wystarcza dla komfortowej gry. Przypomnę, że np. Shooters dają tylko 166, a Pukawka, aż 300. Osobiście nie narzekam.
Bakul, na mapie aim_map2004 zbugowany jest 1 resp w tt.Gracz który sie tam z respi nie może sie ruszyć i free frag sie robi.
ja myśle że jednak slotów za mało ;f
Jest w sam raz. Ja bym nawet dał 10 +1. Na niektórych mapach przy 6vs5 zabija jednego na respie.
Wpisz /mapy, a zobaczysz, że nie jest ich tak mało. Z każdym dniem dodaje jakieś nowe.
Słabe tłumaczenie kole w oczy.
[HPK] Gracze z pingiem wyższym niż 120ms zostaną wyrzuceni z powodu wysokiego pingu![HPK] Gracz 120ms zostal wyrzucony z powodu wysokiego pingu!
Czas mapy upłynął. Zmiana mapy nastąpi po tej rundzie.Czas wlasnie uplynol. Zmiana mapy nastapi po tej rundzie.
Ostatnio edytowane przez Kaguuya! ; 11-12-2009 o 22:07
To już jest wina pluginów. Z mapami da się naprawić, ale z HPK ciężko będzie bo to jest bug..
Ja to moim skromnym zdaniem powiem iz ja bym mapy 3d usunal. ;) Jakas ankiete czy nie chca usunac moze cos w ten desent. ;D
Może jakiś konkretny powód? Te mapy są akurat często wybierane w głosowaniu.
To tylko moje skromne zdanie , ja grajac widze ze duzo dobrych graczy na tych mapach ucieka ;) Przez co server traci na swojej grywalnosci.
A jesli chodzi o wybieranie to moze uzasadnieniem bedzie to ze 3d jest zawsze pierwsze (bo nr) i czesto naciskasz odruchowo 1 ;>
Ostatnio edytowane przez JaneK~ ; 19-12-2009 o 01:10 Powód: jest coś takiego jak edycja!!
Kolejna moja uwaga a mianowicie ja osobiscie usunal bym ten czerwony ekran po smierci / ;D Mysle ze to tylko przeszkadza ;) Poza tym komu moze sie podobac czerwony ekran po smierci ? badzmy szczerzy :D
Na Serwerze, póki co w formie TEST zostały wgrane pluginy tj. przekierowanie na inne Serwery HashJama (/server) oraz nowy plugin, który kontroluje ustawienia graczy (rate, ex_interp) i zmienia je na odpowiednie po uprzednim poinformowaniu gracza.
W przypadku nieprawidłowego działania, któregoś z pluginów proszę informować.

| « Tibia Jak Crashować Ots | How to Watch DVD and Video on your iPad » |