Czesc.Doradzcie jaka myszke kupic...ktora lepszA???wygodniejsza??
Mam na oku razer lachesis...
Mam aktualnie Logitech Mx518 ale jest bardzo niewygodna...
|
|
Czesc.Doradzcie jaka myszke kupic...ktora lepszA???wygodniejsza??
Mam na oku razer lachesis...
Mam aktualnie Logitech Mx518 ale jest bardzo niewygodna...
Ostatnio edytowane przez damoyo1301 ; 19-12-2009 o 22:41
Ogólnie nie radzę kupować myszki Razer Lachesis.
Z tych dwóch to Razer DeathAdder 3G.
A spoza tych wymienionych to myszka Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 znana bardziej jako IE 3.0
A dlaczegoo nie kupowac Lachesis?
@up - dobre pytanie. Sam sie zastanawiam.
Mycha fajnie wygląda, parametry techniczne b. dobre, jej testy również - więc czemu nie ?
Nie pamiętam co, ale słyszałem o niej bardzo złe opinie...
A poza tym wg. mnie nawet jakby była dobra to nie opłaca się kupować...
Dla 4000 dpi? 1800 w DA w zupełności wystarczy ;)
Jak znajdę coś to napiszę o Lachesis
Przede wszystkim to sobie pomacaj Lachesisa, ja nie wyobrażam sobie za bardzo jak miałbym się do niej przyzwyczaić, na pewno długo by to trwało.
Jeżeli kształt mx518 Ci nie pasuje, to z Razerów spróbuj Diamondbacka.
jak chcesz dużo DPI to kup już Razera DeathAdder RESPAWN w lachesisie szaleje sensor .. nie kiedy sam przeskakuje gdzieś więc to nie kiedy może wkur**ć.
Ostatnio edytowane przez kłaku ; 20-12-2009 o 22:52
Chyba Razer DeathAdder Respawn ;)
Ale jeżeli kształt mx518 Ci zupełnie nie odpowiada, to najpierw spróbowałbym Diamondbacka ;)
to niech bierze habu
Ja mam Lachesisa i moge go polecić. Ma pare małych wad, które mogę opisać... Na początku rzeczywiście pare dni, moze nawet do tygodnia się do niej przyzwyczajałem, ale jak juz przyzwyczailem to mi idealnie leży w dłoni. Z sensorem specjalnie nic nie szwankuje... Może z 5 razy przez caly rok uzytkowania zacial sie w osi gora/dol lub prawo/lewo. Raz sie dmuchnie i po klopocie. Kolejna mala wadą jest ze myszka czasami nie dziala przy uruchomieniu komputera, trzeba ją odłączyć od usp i podłączyć ponownie, po czym juz jest ok. Po za tym musze dodac, ze po roku uzytkowania slizgacze są w dobrym stanie (myszka jezdzi po razerze destructor), klawisze nie piszczą, nic sie z nimi nie dzieje. Myszka nie brudzi się - caly czas wyglada jak nowa. Moge z czystym sumieniem polecic.
Lachesis win!;D
BBek dzieki za pomoc
+ Gibon lleci;)
| « Nowy server Surf+Rpg !!!!!|Tickrate66| | Problem z kamerą webcam » |