No ok. Czyli skąd ja mam wziąć ten adres ip skoro tlyko takie adresy mam podane i w e-mailu i w ustawienia na unixstorm.org co Ja mam wpisać w tym hostname... I dla czego w tedy pokazało Mi się coś z tmp/mysql.sock może to coś akurat z Moją baza jakoś z db4free.net łączy się bez problemu...
Kurde przeszukałem już całe tamto forum i nic odpowiedniego nie znalazłem... Wie może ktoś jaki będzie hostname w bazie z unixstorm.org??? -.- naven~ a ty w takiej sytuacji jaki byś wpisał???
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
No i wszystko mam idealnie pod taki wzór ustawione i nie działa i z tym samym hostname-m a mymy z tej samej firmy unixstorm.org... Access host też zrobiony... -.-
Czyli wychodzi na to, że nazwę masz "forum" tak??? bo Ja mam tak, że podstawową mam nysian ale jak założę bazę to mam tak "nysian_dalszanazwabazy"
I to ip serwera gry musi być w Access hoście wpisane bez portu nie???
Czyli wychodzi na to, że nazwę masz "forum" tak??? bo Ja mam tak, że podstawową mam nysian ale jak założę bazę to mam tak "nysian_dalszanazwabazy"
I to ip serwera gry musi być w Access hoście wpisane bez portu nie???
No i oczywiście wszystko mam tak jak powinno być ustawione a nie działa... Jest może taka możliwość, że nazwa jest za długa czy coś podobnego??? :) Zrobię nową bazę z krótsza nazwą użytkownika i krótszą nazwą bazy danych może to coś pomoże...
EDIT:
Ok zrobiłem od nowa. Access Host i wszystko tak jak powinno być razem z tym hostname co ma naven~ (mam taki sam taka sama firma czyli unixstorm.org) I teraz wiem, że już plugin łączy się z bazą ale coś w bazie zatrzymuje a mianowicie:
Kod:
L 01/12/2010 - 20:00:08: [AMXX] Plugin ("ultimateneoban.amxx") is setting itself as failed.
L 01/12/2010 - 20:00:08: [AMXX] Plugin says: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)
L 01/12/2010 - 20:00:08: [AMXX] Run time error 1 (plugin "ultimateneoban.amxx") - forced exit
Oba pluginy w amxmodmenu są jako włączone...
Ostatnio edytowane przez Nysian ; 12-01-2010 o 20:09.
najprawdopodobniej złe dane, ale wszystkie dane są ok. Na serwie stoi amxbans
i nie rozumiem tu czegoś, jedni piszą że dane dajemy do sql.ini a jedni do cvars (amxx.cfg). Proszę o odpowiedz.
http://images40.fotosik.pl/186/4a10137075ad6758.jpg
Skuteczne Uwodzenie 2
--------------------------------------------------------------------------------
Uwaga! to nie jest żaden e'book tylko normalna komercyjna aplikacja!
Powerful Seduction 2 to multimedialny program uczący...
Jak obiecywałem - tak zrobiłem. Wersja 2.7
Instrukcja wydaje się zaporowa, ale instalacja trwa max 5 minut.
Poprawiono:
Brak okienka motd
Poprawiona skuteczność
Pliki dostępne dla każdego
Możliwość instalacji na własnym hostingu
Kilka spraw związanych z kodem
Witam, ja mam taki problem, mam 2-protokołowy serwer na dproto, amxbans 5.0 i amx mod x 1.81 i niestety nie mogę banować graczy ns, ponieważ ich tylko kickuje, próbowałem wiele rzeczy, najbardziej skuteczną okazała się zmiana w dproto.cfg z cid_Steam = 1
na
cid_Steam = 3
ale niestety, coś za...
Siema all. mam takie pytanie czy jest możliwość dania admina dla neostrady? dałem na nick ale jak kolega wija na serwa to pisze ze nie może wejść .. Help pl Thx z góry Cs 1.6 NS
Wiele osób zadaje sobie pytanie.. Jak zlikwidować "dzieci neo" ze swojego serwera. Teraz już można ;] Dzięki temu pluginowi możesz banować cziterów ze zmiennym IP!
Zbanowałem ostatnio caly rząd neostrady 83.200.^^.^^ i teraz jest problem bo za duzo ludzi nie moze wejsc na server !! Jak mozna odbanowac spowrotem zeby mozna bylo wbic z neostrady na server. PROSZE O POMOC BARDZO PILNE!
Witam mógł by mi ktoś podesłać linka do pluginu dzięki któremu bede mógł dac bana na zawsze chodzi i o to ze jak ktos ma zmienne ip to zaraz wejdzie spowrotem a ja chce tak zrobić zeby nie wszedl z góry dzieki
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u