Korzysta ktoś może z tego bo nie wiem czy warto się z tym bawić ;]
|
|
Korzysta ktoś może z tego bo nie wiem czy warto się z tym bawić ;]
Tak ogólnie dobre i spełnia swoje zadanie lecz denerwuje napis w dodatkowym "motd" "Możesz grać spokojnie. Nic na tobie nie ciąży... :)" -.- peku33 idzie to jakoś usnąć z pluginu (dobrze było by gdybyś to usunął w następnej wersji). A właśnie kiedy ta następna wersja??? :)
Pozdrawiam...
Jestem w trakcie beta-testingu 2.0.
Nie będzie żadnych okienek, poprawione bugi.
Będą dwie wersje, w tym jedna, płatna z panelem do banów jak amxbans
"płatna z panelem" czyli wystarczy mieć swoje forum, domenę itd. tak jak do amxbans na forum o to chodzi tak??? :) Za ile tak będzie ta nowa wersja??? :)
Pozdrawiam...
nie wiem, na razie nie ma.
Jedyne jest pewne to, że w nowej wersji nie będzie tych okienek
Hmm orientuje się ktoś czemu u mnie nie banuje ;> Przy każdej próbie zbanowania pisze, że dany typ ma Immunitet po czym po chwili dostaje tylko kicka.
Ok, plugin działa :) Czekamy na UPDATE, jeżeli chodzi o ten komunikat "motd"
Ostatnio edytowane przez hola ; 23-03-2010 o 23:53
Dobry i przydatny plugin ale troszkę kombinowania z tą baza , dla newbie skąplikowane..
peku33 coś się popsuło, bany dodają się do bazy ale po zmianie IP można wbić normalnie :/
Właśnie też to zauważyłem... -.-
Soon wersja 2.0
Już jestem w fazie testów
peku33, kiedy można się spodziewać nowej wersji ;>
Właśnie dobre pytanie... Bo przydało by się to aby w końcu nie było tego komunikatu w motd no i działało by to w końcu bo teraz nie można banować tz. zbanujesz wywali go on odłączy i podłączy kabelek i gra dalej...
Pozdrawiam...
Na dniach powinna być publicznie udostępniona
Będzie na wiaderku ?

"Na dniach powinna być publicznie udostępniona" Nie rozumiem tej odpowiedzi... :) Kiedy mniej więcej będzie ta nowa wersja??? :)
1. Będzie oczywiście na wiaderku
2. Na dniach = wkrótce / za kilka dni
3. Pojawi się nowy temat
4. Pośpiechu nie ma, każda moja pomyłka może wasz kosztować cenny czas / bład crash itp.
Cierpliwości.
To jak będzie? już po testach? :) prosił bym cie o opublikowanie, już tyle czitów się zebrało na moim serwie i wszyscy NEO
Nom szczerze, peku33 w tobie nadzieja ;p No chyba, że jest jakiś inny plug działający na tej zasadzie ;]
Spokojna głowa dziś / jutro na 99% się ukaże
---------- Post dodany 06-04-2010 o godzinie 17:53 ----------
http://www.forum.wiaderko.com/przyda...tml#post676457
Nowa wersja zapraszam
| « Mapy | [OPIS] Ostatnia Piosenka / The Last Song (2010) » |