Ban działa na wszystkich serwerach o tej samej nazwie.
Tzn że jak xD?
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Eh, jak to działa ? Pobierasz aktualne IP gracza i nazwę serwera (w plugin_init), jak niby po tym chcesz poznać zbanowanego ? ;o czy ja czegoś nie widzę ;o
Ooo, widzę jakiś unikalny klucz w bazie, zobaczymy do czego on :)
Hm, ale on jest z random - losujesz go, pobierasz hostname, ip oraz powód i zapisujesz do bazy poprzez wykonanie stronki, hmm..
Korzystałem z pluginu napisanego przez grankee`go z amxx.pl i działał on dokładnie na tej samej zasadzie. Zrobił to samo mniej więcej co jest u Ciebie w wersji BETA, plugin też łączył się z jego SQL`em, tylko on miał .sma i do dzisiaj go nie opublikował, a minął już dobry rok. Jak go przejść? W pluginie grankee`go wystarczyła reinstalacja CS`a i już można było dalej grać, ale z innym nickiem niż do czasu bana.
Z AMXBans działa komenda amx_ban, a tu jest inna. Poza tym tu dajesz bana i nie możesz odbanować, dopiero do autora pluginu musisz napisać o odbanowanie.
Wiesz co...gdybym ja sam mógł odbanowac to bym to wgrał na serwer. Z różnych powodów możesz zapomniec, nie odpisac, a tak bym miał wszystko pod kontrolą.
Witam... Założyłem konto na db4free.net, zalogowałem się i mam napisane, że nie mogę założyć nowej bazy (brak uprawnień) a za razem nie mogę stworzyć tabelki która jes potrzebna przy tych banach... :\ bo jak niby odszukam zbanowanego bez tabelki -.- Proszę o pomoc... :)
Pozdrawiam...
Dzięki za pomoc działa... Tylko mam jeszcze jedno pytanie... Jestem zalogowany do phpmyadmin biore tą bazę potem tabelkę i skąd mam weidzieć kogo to jest ban gdybym chciał kogoś odbanować jak widzę tam tylko IP zbanowanego, Uniq id i powód czyli reason więc???
Ostatnio edytowane przez Nysian ; 01-01-2010 o 17:19.
http://images40.fotosik.pl/186/4a10137075ad6758.jpg
Skuteczne Uwodzenie 2
--------------------------------------------------------------------------------
Uwaga! to nie jest żaden e'book tylko normalna komercyjna aplikacja!
Powerful Seduction 2 to multimedialny program uczący...
Jak obiecywałem - tak zrobiłem. Wersja 2.7
Instrukcja wydaje się zaporowa, ale instalacja trwa max 5 minut.
Poprawiono:
Brak okienka motd
Poprawiona skuteczność
Pliki dostępne dla każdego
Możliwość instalacji na własnym hostingu
Kilka spraw związanych z kodem
Witam, ja mam taki problem, mam 2-protokołowy serwer na dproto, amxbans 5.0 i amx mod x 1.81 i niestety nie mogę banować graczy ns, ponieważ ich tylko kickuje, próbowałem wiele rzeczy, najbardziej skuteczną okazała się zmiana w dproto.cfg z cid_Steam = 1
na
cid_Steam = 3
ale niestety, coś za...
Siema all. mam takie pytanie czy jest możliwość dania admina dla neostrady? dałem na nick ale jak kolega wija na serwa to pisze ze nie może wejść .. Help pl Thx z góry Cs 1.6 NS
Wiele osób zadaje sobie pytanie.. Jak zlikwidować "dzieci neo" ze swojego serwera. Teraz już można ;] Dzięki temu pluginowi możesz banować cziterów ze zmiennym IP!
Zbanowałem ostatnio caly rząd neostrady 83.200.^^.^^ i teraz jest problem bo za duzo ludzi nie moze wejsc na server !! Jak mozna odbanowac spowrotem zeby mozna bylo wbic z neostrady na server. PROSZE O POMOC BARDZO PILNE!
Witam mógł by mi ktoś podesłać linka do pluginu dzięki któremu bede mógł dac bana na zawsze chodzi i o to ze jak ktos ma zmienne ip to zaraz wejdzie spowrotem a ja chce tak zrobić zeby nie wszedl z góry dzieki
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u