Plik przestarzały.
http://www.forum.wiaderko.com/przyda...tml#post676457
|
|
Ostatnio edytowane przez peku33 ; 06-04-2010 o 17:54
Tzn że jak xD?Ban działa na wszystkich serwerach o tej samej nazwie.
Tzn że jak stworzysz 5x
"Puchatek [4FUN] @ pukawka.pl"
to te same bany będą na wszytkich
Idę patrzeć jak to działa.
Eh, jak to działa ? Pobierasz aktualne IP gracza i nazwę serwera (w plugin_init), jak niby po tym chcesz poznać zbanowanego ? ;o czy ja czegoś nie widzę ;o
Ooo, widzę jakiś unikalny klucz w bazie, zobaczymy do czego on :)
Hm, ale on jest z random - losujesz go, pobierasz hostname, ip oraz powód i zapisujesz do bazy poprzez wykonanie stronki, hmm..
Ostatnio edytowane przez seba ; 26-12-2009 o 02:48
Ciekawe jak będzie wersja full to przetestuje ;d
Korzystałem z pluginu napisanego przez grankee`go z amxx.pl i działał on dokładnie na tej samej zasadzie. Zrobił to samo mniej więcej co jest u Ciebie w wersji BETA, plugin też łączył się z jego SQL`em, tylko on miał .sma i do dzisiaj go nie opublikował, a minął już dobry rok. Jak go przejść? W pluginie grankee`go wystarczyła reinstalacja CS`a i już można było dalej grać, ale z innym nickiem niż do czasu bana.
no to w takim razie format kompa pomoże?
Bo to chyba dopisuje wartości gdzieś poza cs?
proszę nie drąż tego tematu.
szukam rzetelnej osoby do przejęcia projektu
Pisałeś już do seby w tej sprawie??Zamieszczone przez peku33
seba napisał do mnie, że chciał to zrobić, ale nic o przejęciu nie było
Działa to z amxbans?
Z AMXBans działa komenda amx_ban, a tu jest inna. Poza tym tu dajesz bana i nie możesz odbanować, dopiero do autora pluginu musisz napisać o odbanowanie.
Update!
Napisz co zrobiłeś po update ;] np:
V1.5:
-agsajfgassc
-afsxjhas
Wiesz co...gdybym ja sam mógł odbanowac to bym to wgrał na serwer. Z różnych powodów możesz zapomniec, nie odpisac, a tak bym miał wszystko pod kontrolą.
ale już w tej nowej wersji możesz ;D
Witam... Założyłem konto na db4free.net, zalogowałem się i mam napisane, że nie mogę założyć nowej bazy (brak uprawnień) a za razem nie mogę stworzyć tabelki która jes potrzebna przy tych banach... :\ bo jak niby odszukam zbanowanego bez tabelki -.- Proszę o pomoc... :)
Pozdrawiam...
otwórz phpmyadmin, po lewej wybierz swoją bazę
kliknij przycisk SQL i wklej tam wiadomo co
Dzięki za pomoc działa... Tylko mam jeszcze jedno pytanie... Jestem zalogowany do phpmyadmin biore tą bazę potem tabelkę i skąd mam weidzieć kogo to jest ban gdybym chciał kogoś odbanować jak widzę tam tylko IP zbanowanego, Uniq id i powód czyli reason więc???
Ostatnio edytowane przez Nysian ; 01-01-2010 o 17:19
w kolejnej wersji to dodam. Teraz można ogarnąć po reasonie.
Lub poprosić kolegę o wejście na serwer, wziąć jego ip i usunąć z db
| « Mapy | [OPIS] Ostatnia Piosenka / The Last Song (2010) » |