Strona Oficjalna WWW.L2CERIEL.TK

Rate :
EXP 300 choć w tym miejscu gracze kłócą się czy jest sens pisania o exp rate ponieważ po zabiciu 5-10 gremlinów otrzymujemy maksymalny poziom
SP 300 zasada jak powyżej
ADENA 200 także jest problematyczne pisanie o niej bo mamy inną walutę na serwerze o czym przekonać można się w grze
Party exp i sp także są ustawione na 300
Drop i Spoil 1 aczkolwiek jak pisałem powyżej drop jest zmieniany przez administrację więc dla uproszczenia nam zadania ustawiony został na 1

Co możemy zaoferować graczą i co nas wyróżnia?
Napewno jest takim wyróżnieniem system StuckSub 1+1.
Czym ten system jest w praktyce?
Można połączyć niemal każdą klase z inną czyli połączenia takie jak ol/es, pal/th, tyr/sr(wyjątkiem są Kamaele które zostały tej opcji pozbawione ze względu na overempower)

aktualnie nie stoimy na supermaszynie jak inne servery, posiadamy : procesor AMD Athlon 64 2x 1.9, 2GB ramu, łącze 100/100 ul/dl bez limitów. jak już pisałem sprzęt nie jest może i pro ale te 100 osób na start wyciąga.(w planach jest przeniesienie się na lepszy sprzęt w momencie wiekszego zainteresowania się serverem)

Średnia ilość graczy online nie była oszałamiająca, wahała się w granicach 4-15 osób z tym, że server stał na domowym sprzęcie i czekał lepszej przyszłości która, mam nadzieję, właśnie nadeszła

pliki którymi operujemy to L2J dla kroniki Gracia final, ręcznie przerabiane, ciągle poprawiane i udoskanalane

Mogę zapewnić, że ze strony gm'ow niema możliwości szykanowania graczy, dawania sprzetu "na lewo" lub sprzedawania ich na własną rękę. także nie występują i występować nie bedą sytuacje gdzie donate'orzy zostaną nagradzani podwójnie(widać to na róznych serverach, dziwne mass kick'i, teleport do rb, niezniszczalne bramy zamków). Najważniejszą rzeczą chyba jest to ze regulamin servera tworzą gracze a nie my, gm'owie bo w końcu to nie my tam gramy i tworzymy ten server a gracze.

Enchant:
normal : 82% dla armor, weapon i jewels

blessed : 76% dla armor, weapons i jewels

safe enchant 6, max 20. w przypadku spalenia broni przy użyciu blessed scroll enchant nie spada do 0 a do 6