UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: 10 Edycja Ligi Terespol & Przyjaciele

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 21
  1. #1 10 Edycja Ligi Terespol & Przyjaciele 
    Lamka
    Rusza już 10 Edycja Ligi Terespol i Przyjaciele 5on5 organizowana przez forum Terespol i Przyjaciele . Jest to już kolejna Edycja Ligi, a mimo to zawsze przebiega płynnie, bez większych problemów, zaś każdy klan który nie dostosuje się do regulaminu wylatuje z ligi bądź otrzymuje pkt karne. Zapraszam gorąco do zgłaszania klany STEAM oraz NON STEAM, Liga jest 4fun ale organizatorzy starają się aby przebiegała FAIR PLAY i jak najsprawniej. Wszystko jest zadbane więc nie zwlekaj i zapisz Swój team!

UWAGA ! >> jeśli średnia wiekowa Twojego klanu nie przekracza 16 lat, nawet nie zapisuj się, nie chce mieć problemów z dziećmi jak to zwykle bywa !

> Przed zapisaniem Swojego klanu należy zapoznać się z regulaminem ligi.
    > Zapisy proszę tworzyć jako nowy temat.
    > Wszystkie info jest na forum Terespol & Przyjaciele.

Nic innego nie pozostaje jak życzyć zapisanym klanom powodzenia no ale na razie zapraszam do zapisów ;) Mam nadzieję że miło będzie Nam się razem współpracowało.

pozdrawiam Matey (admin ligi Tsp & Friends)

link: Liga Terespol & Przyjaciela

xmonk3y
    Gość
    Chcialbym Zapisac Clan p#m

sklad

XmOnk3Y
    Mex
    Grom
    MNk
    Zenden

gg 8720073
    email-pr3medytacja@gazeta.pl

www.clanpm.vgh.pl :)

Z gory Dzieki jezeli ta liga juz ruszyla a zna ktos lige do ktorej mozna sie jeszcze zapisac bardzo prosze o kontakt :)

Lamka
    Nie zapisuj klanu tutaj :]
    Jeśli tak bardzo chcesz zapisać klan wejdz tu: http://serwertsp.xt.pl ;]
    Pozdrawiam

Starsza lamka Awatar HosSse
    moze bys byl bardziej oryginalny jesli wiesz co to znaczy, napisz cos od siebie, a nie kopiujesz co ktos napisal wczesniej :/ ogolnie to nie polecam tej ligi klanom steam, to jest liga dla kolegow z terespola a nie dla klanow zapisanych w niej, wasze dobro oni maja w dupie. Podsumowujac... "nie warto"

Lamka
    jeśli się szlachcic wielce obraził za byle jajco to teraz nie musi wszystkiego komentować :/
    a że łaskawy pan umie rozwalić klan to nie moja wina :/

Cytat Zamieszczone przez Matey02
    jeśli się szlachcic wielce obraził za byle jajco to teraz nie musi wszystkiego komentować :/
    a że łaskawy pan umie rozwalić klan to nie moja wina :/
    ja sie nie obrazilem bo mam na to wy*ebane :) poprostu pisze prawde zeby klany przed zapisaniem wiedzialy co tam ich czeka ;) sam rozjebales klan, ja od niego nie odchodzilem zeby komus innemu dupe lizac razem z dds...

Spamer z doświadczeniem
    Ehh od kłócenia macie inne miejsca :)

rexor05
    Gość

Lamka
    Generalnie nie polecam nikomu tej ligi. To co napisał Matey to jedna wielka bujda. Nic tam nie przebiega sprawnie. Klany w ćwierćfinałach same nie wiedzą z kim mają grać, bo admini nie potrafią konsekwentnie wyegzekwować stworzonego przez ich samych regulaminu. Goście, którzy ewidentnie grali na czitach, nie zamieszczali demek, pomimo, że zostali o nie poproszeni, a ich klany przechodziły dalej. Nie jestem pierwszą osobą, która twierdzi, że to liga 'dla kolegów', więc zanim i Ty - drogi czytelniku się tam zapiszesz - lepiej dwa razy się zastanów - są o wiele lepsze, bardziej zorganizowane ligi. Tyle z mojej strony :P No offence :D

10. #10 Jesli chcesz sie zapisac do ligi terespol to nie polecam! 
    Lnap ten caly tekst to Matey tego nie napisal tylko skopiowal z ogloszenia ktorejs poprzedniej edycji tej ligi ktory ja napisalem za czasow kiedy ja bylem adminem w tej lidze i stosowalem sie do tego co napisalem. Za co pozniej zostalem wyrzucony z forum bo to rzeczywiscie liga dla kolegow. Jesli koniecznie chcesz sie koles zapisac do jakiejs ligi to naprawde omiń szerokim łukiem lige terespol bo nic szczegolnego tam Cie nie czeka oprocz rozczarowania i zaniedbywania ligi przez admina :)

neQQQ
    Gość
    popieram słowa HosSe ;] Liga dla kolegów ,wiec nie polecam.

Adminus pospolitus Awatar szukam bana
    my zajęliśmy drugie miejsce w tej lidze, przegraliśmy uczciwy finał, a jakoś nie jesteśmy ich kolegami :)

Lamka
    Cytat Zamieszczone przez Matey02
    Nawet jeśli się na Ciebie obraził (nie znam sprawy, nie wnikam) to chyba ma prawo do wyrażenia własnej opinii? A co? Prawda w oczy kole? Wolność słowa gościu. Jak ktoś zna dobrze sprawę, to chwała mu za to, że przynajmniej może przestrzec innych przed zapisaniem się.

Cytat Zamieszczone przez szukam bana
    my zajęliśmy drugie miejsce w tej lidze, przegraliśmy uczciwy finał, a jakoś nie jesteśmy ich kolegami :)
    Nawet jeśli Wam to się udało, to zmienia faktu, że organizacja tam jest bardzo marna (czytałem chociażby te komentarze z Waszego finału, niby za bluzgi i interpy mają być jakieś kary - ale w sumie i tak regulamin jest sobie dla picu, wiec sam przyznasz, że trochę to dziwne). Ale to nic. Np. w moim meczu lata sobie jakiś kolo na multihacku, zarzyna nas jak świnie, nie zamieszcza potem demek, a jego klan przechodzi dalej :D Jak tak bardzo Ci się to podoba, to zapisz się do kolejnej edycji, a wtedy życzę Ci z całego serca tego, abyś znalazł się w takiej sytuacji jak mój klan :) Może zmienisz zdanie. Moim zdaniem więcej przykładów nie potrzeba.

na multihacku was jedzie? zamieść 5 swoich demek - multihacka będzie widać :)

Co racja to racja, jakos jak ja bylem adminem liga byla jeszcze ogar, klany ktore sie skarżyły to jedynie te co zostaly wyrzucone z ligi bo "przestrzegałem regulaminu". A teraz jak Matey jest tam adminem to jest jak jest, kto tam gra lub gral wie ocb. a ze wielmożny moderator szukam bana nie mial tej przyjemności aby sie przekonac jaka ta liga jest to tylko dlatego ze nalezy do nielicznej grupy ludzi co wejdą na forum, przeczytaja kiedy cos graja i wyjda. Jednak niektorzy tak nie potrafia i musza wyrazic swoje emocje na forum. Wtedy powinien właśnie wkroczyc admin czego teraz widocznie brakuje w lidze tsp no i nie tylko tego. Ogolnie to admin nie ma czasu albo nie chce mu sie poświecić trochę więcej czasu nad ligą. Takie moje zdanie :) a skoro zapisy do tej edycji off to temat raczej do zamkniecia...

Lamka
    Cytat Zamieszczone przez szukam bana
    na multihacku was jedzie? zamieść 5 swoich demek - multihacka będzie widać :)
    Teraz mi to mówisz? Gdybym wiedział, jak kompetentny jest admin tej ligi to pewnie bym tak zrobił, ale w sumie edycja trwała dalej, nikt nie reagował, a czasem lepiej ustąpić głupszym (niech się cieszą, że grają dalej) bo to szkoda nerwów na takich... mam nauczkę na przyszłość, nie zapisywać się do gównianych lig.

jeżeli któraś drużyna grała na haxach to siłą rzeczy musiała się spotkać z nami albo z finalistami. więc czemu z nami nie wygrali? może wam się wydaje coś haxem a nim nie jest?!

Lamka
    Nie wypowiadaj się na temat meczu, którego nie widziałeś. Przynajmniej mnie tak uczono, że jak nie mam o czymś pojęcia to nie zabieram głosu. Jeśli ktoś tu ma skłonności do wyolbrzymiania to na pewno nie ja.

załącz demo POV z tego meczu.

Lamka
    Dla Twojej ciekawości? Sry, mam ważniejsze sprawy na głowie. Podsumowując i kończąc już tą nie prowadzącą do niczego dyskusje, to nie w mojej gestii, aby zamieszczać pośrednie dema, z których osoby trzecie wywnioskują czy ktoś czituje czy nie, lecz to jest zakichany obowiązek admina wyegzekwować dema o które przeciwnik został poproszony, a w przypadku ich braku wyciągniecie konsekwencji. A Twoje doszukiwania na nie wiele się zdają, bo sam pogrążasz tą ligę, którą tak chwalisz :)

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni