Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi:

Odsłon tematu: 8194
Narzędzia wątku

2moons

3bit is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

witam zapraszam na moj nowo otwarty serwis o tematyce 2moons www.2moons.jun.pl
Narazie gra jest w fazie otwartej beta ale warto zagrac.
Gra jest od 16 lat !! ponieważ dużo w niej przemocy i krwi .

Necro is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

CS też jest od 16 lat :PP

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Dekaron / 2moons najlepsze MMORPG!
Witam! Chciałbym wam przedstawić jedną z najlepszych (moim zdaniem) gier MMORPG dostępnych w EU! Nie będę się długo rozpisywał bo każdy chyba wie o co chodzi w MMORPG Zapraszam na pierwsze polskie forum o tej grze! 2moons-polska.tk Odnośnik do strony: 2moons / Dekaron :: Strona Główna
Gry multiplayer
Metin2/2moons - Zamiana kont.
Witam ^^ Mam do zaoferowania ciekawą propozycję zamiany. Z całą przyjemnością niżej podpisany ja dokonam przetargu na moje konto w 2Moons acclain game. A teraz trochę o mojej postaci: Rasa: Summoner Lvl: 60+ Typ postaci; Na kształt elfa z dualnym mieczem. Build postaci: Typowo ofensywny...
Zamienie

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz