Z Ł O D Z I E J [!]
Dogadałem sie z nim .
miałem mu dać konto na tserwery, i dałem. było tam 35zł nie cale , + sms-a za 25zł .
Wysłałem mu i dałem mu wszystko a on dał jakiś zły kod i zrobił się nie dostępny .
Jeżli masz eNNeR inne zdanie napisz mi na GG: 2525005 i daj te konta .
Odp: Sklep u Ennera / cd key/ konta /itp 2k3,2k4,2k5
Znam wszystkie możliwe pytania i wszystkie odpowiedzi. Jeżeli mimo to je zadaje, to znaczy, że jest to niestetymój obowiazek Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać. Kartezjusz.
jO19R20 sprawdź gg z temu z tym z którym pisałeś :D
eNNeR.! chyba zmieniłeś zdanie co do tego tematu w moderacji :D
Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem
Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc. - Słoń
Tak to był nn dałem mu konto na chwile, mówiłem żeby nic nie pisał ale jednak.... gb pisał mi coś o jakiś steamach ale ja o tym kompletnie zapomniałem jeżeli checie mnie ukarać to proszę bardzo nie bd miał nic przeciwko.Mam pytanie NIKT NIE WYSYŁAŁ ŻADNYCH PIENIĘDZY?
Enner, weź patelnie w swoją silniejszą rękę i pierdol*** się w łeb z całej siły, bo pożyczanie kont osobom typu NN jest co najmniej nierozważne. O tym co z tobą zrobią zadecyduje siła wyższa.
bo pożyczanie kont osobom typu NN jest co najmniej nierozważne.
Pożyczanie komukolwiek...
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Witam, mam takie pytanie czy ktoś mógł by mi pomóc z moim sklepikiem? Chodzi o to, żeby jak ktoś ma full bazowe HP to żeby mu nie dodawało.
Robiłem sklepik z tego poradnika : Sklep w CoD MoD QTM - NewDiabloMod.pl Z Pasji Do DiabloMod | CoD MoD | Counter-Strike Nonsteam
Ale błędy wywalało ...
A więc tak. Czy istnieje jakiś plugin czy coś, żeby można było automatycznie kupować usługi?
Mam amxbansa 6 gm 1.4 można tam dawać na określony czas itp...
A więc czy istnieje takie coś i ile to kosztuje czy można to za free znaleść??
Witam !
Mam do sprzedania 615 gier na PS2.
Masz tytuł gry jaką chcesz kupić napisz do mnie.
Mam również gry na PC, PS3, X BOX360, PS2, WII, DS, MAC
Moje gg 31206556
Witam,
bardzo proszę kogoś o pomoc ..
Potrzebuję sklep na serwer z modem Call of Duty. Miał on by wyglądać tak:
Wpisujemy w say:
i pojawia się takie coś:
Do tego dobrze by było wprowadzić blokadę, która uniemożliwiłaby kilkakrotne kupowanie danej rzeczy ze skelpu w jednej rundzie. ...
Witam! Ten temat może budzić kontrowersje, jednak od razu mówię, że w żaden sposób nie chcę zachęcać graczy do grania na serwerach HashJama na czitach, bugach itp. Mam do zaoferowania cheaty, które mogą posłużyć do gry na serwerach do tego przeznaczonych (cziterskich serwach)... Jeżeli ktoś będzie...
http://targujesie.pl/files/grbyskleplogo.JPG
GrubySklep.pl - Najgrubszy sklep w sieci
Oferujemy odzież, obuwie, akcesoria w modnym, uliczno-sportowym stylu.
W naszej kolekcji znajdziecie rzeczy między innymi takich firm jak :
Adidas, Nike,
Puma, Akademiks,
Reebok, UNK,
New Era,...