UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE)

Strona 5 z 12 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 100 z 229
  1. #81 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    Spamer Awatar Michal Gottlieb
    Witam,

Przede wszystkim dziękuję Wam za życzenia.
    Faktycznie, wylądowałem nagle w szpitalu na ponad dwa tygodnie. W tym czasie oczywiście wszystko działało normalnie, ale w niektórych wypadkach z opóźnieniem (zazwyczaj max. 2-3 dni i głównie chodziło o zamówienia/wpłaty).
    W tej chwili jestem już od dwóch dni w domu i dochodzę do siebie po operacji.

Wszystkie sprawy firmowe powinny już powoli zacząć ruszać normalnym tempem...

2. #82 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    prawie jak pro Awatar Makuś
    Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)

Oczywiście polecam firme! Posiadam u nich serwer i jest naprawdę miodzio :)

3. #83 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    Spamer z doświadczeniem Awatar bartu233
    Wie ktos moze do kiedy jest promocja na sloty publiczne (5zł) ?? Jak mi servs zwróca pieniadze to wezme znowu prawdopodobnie serwa z Unixa :)

4. #84 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    Adminus pospolitus
    bierz póki jest
    Najlepszy hosting www tutaj
    Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
    Jebać steama.

5. #85 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    V.I.P. Awatar Suruf
    do odwołania a kiedy będzie odwołana to tylko Michał wie :)

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

6. #86 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    Spamer
    też życzę szybkiego powrotu do zdrowia

pingi niskie firma bardzo dobra wszystkim polecam

pozdrawiam

7. #87 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    Super Mod Awatar seba
    Cytat Zamieszczone przez bartu233 Zobacz posta
    Wie ktos moze do kiedy jest promocja na sloty publiczne (5zł) ?? Jak mi servs zwróca pieniadze to wezme znowu prawdopodobnie serwa z Unixa :)
    Jako że jesteś w miarę stałym userem wiaderka - skontaktuj się z Michałem, myślę że da radę "zaklepać" serwer ;)
    Graczu CS'a, coś dla Ciebie...

serwer CS - Puchatek 4FuN - IP: 193.33.176.104:27015
    nowy adres IP - nowa jakość - koniecznie zapisz nowy adres IP!

... jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

8. #88 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    Spamer
    Ja też chciałbym się dowiedzieć do kiedy trwa ta promocja slot publiczny za 5 zł

bo chcę kupić serwer ale kasę będę miał dopiero 10 i czy załapię się jeszcze na nią :(

a to jak ja bym kupował teraz w promocyjnej cenie to będę miał tą cenę cały czas

czy potem już normalną 6 zł???

Pozdrawiam

9. #89 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    Promocja będzie trwała jeszcze długo, a osoby, które wykupią serwer w tym czasie, przy przedłużaniu również będą płacić tylko 5 zł/slot.

10. #90 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    Lamka Awatar bartek124
    Także polecam serwery z UnixStormu.

Przede wszystkim za pingi i praktycznie bezawaryjność. Mam 20-slotówkę i działa jak marzenie! :)

11. #91 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    Lamka
    Hmm troszke mnie niepokoii dlugosc oczewkiania na uruchomienie serwera od momentu oplacenia serwera od czwartku do soboty- niedzieli to troszke dlugo a regulamin mowi ze w przeciagu 48 godzin uruchamiaja :(

12. #92 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    Starsza lamka Awatar doman
    a co do niepokojenia serw mi dziś dwa razy padł... mam nadzieje że nie zaczęliście upychać na siłe więcej serwów niż wasza maszyna daje rade uciągnąć;>

pozdro

13. #93 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    V.I.P. Awatar Suruf
    Cytat Zamieszczone przez t_e_r_m_i Zobacz posta
    Hmm troszke mnie niepokoii dlugosc oczewkiania na uruchomienie serwera od momentu oplacenia serwera od czwartku do soboty- niedzieli to troszke dlugo a regulamin mowi ze w przeciagu 48 godzin uruchamiaja :(
    w przeciągu 48 h od zaksięgowania kasy na ich koncie ewentualnie po przesłaniu potwierdzenia wpłaty. Jak wysylales kase pocztą to min w poniedziałek do nich dotrze.

doman czytaj uważnie maile które przychodzą na skrzynkę.

Komunikat techniczny:

W dniu 14 marca (sobota), przeprowadzone zostaną prace modernizacyjne całej naszej sieci w Centrum Danych ATMAN, w Warszawie.
    W trakcie ich wykonywania pojawi się jedna lub kilka krótkich przerw w dostępie do wszystkich naszych serwerów znajdujących się w tej lokalizacji.

Łączny, przewidywany czas, na który serwery zostaną odłączone od sieci: 1 - 15 minut.

Żaden z serwerów nie będzie w tym czasie wyłączany bądź restartowany, więc wszystkie usługi będą widoczne natychmiast po ponownym podłączeniu dostępu do internetu.

W tym samym czasie nastąpi wymiana części sprzętu i przeniesienie wszystkich klientów z serwera atm2.unixstorm.org (IP: 77.79.228.42, 77.79.241.195) na nową, mocniejszą maszynę. Klienci posiadający aktualnie usługi na tym serwerze, zostaną wyłączeni na czas przenoszenia.
    Przewidywany czas przełączania klientów w tym przypadku będzie wynosił od 15 do 45 minut.
    Po przeniesieniu usług na nowy system, wszystkie dane zostaną przywrócone, włącznie z danymi dostępowymi oraz adresami IP i portami serwerów.

Wszystkie powyższe prace mają na celu zapewnienie dalszej, bezawaryjnej i płynnej pracy wszystkich naszych serwerów oraz rozbudowę sieci, a tym samym utrzymanie jak najwyższego poziomu oferowanych usług.

Oczywiście dołożymy wszelkich starań, aby wszystkie przerwy trwały jak najkrócej i były jak najmniej uciążliwe dla klientów.
    Prace związane z naszą siecią w DC ATMAN nie będą powodowały żadnych przerw w dostępie do serwerów WWW - dotyczą jedynie serwerów gier znajdujących się w tej lokalizacji i części serwerów DNS.

Przewidywany czas wykonywania prac to godziny 16 - 22.
    Jednocześnie informujemy, że w godzinach 13 - 22, w tym samym dniu, support będzie realizował wyłącznie zgłoszenia awaryjne i kierowane drogą telefoniczną.

Za wszelkie ewentualne niedogodności z tym związane serdecznie przepraszamy.

---
    Unix Storm - Michał Gottlieb, 59-400 Jawor, ul. Dmowskiego 3c/5
    REGON: 020604248, NIP: 6951450898
    tel. +48 880 978 711
    Email: support@unixstorm.org

14. #94 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    Lamka
    JA dokonywałem przelewu przez internet. Od czwartku status serwera widnieje jako opłacony!!
    napisałem maila co jest grane, odpisali ze uruchomia w sobotę wieczorem ale raczej w niedziele!
    Dla mnie to za długo w piątek w nocy mi się skończył serwer na rabbicie i liczyłem ze weekend nie będę statyny a jestem!. Inne firmy hostujace w których do tej pory miałem serwery stawiały serwera w ciągu 24 h. Mam nadzieję że jest jakiś konkretny powód dla którego to trwa tak długo!! Pierwszy raz zaczynam współprace z unixstorm i jak dla mnie jest na minus na początku!

15. #95 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    Adminus pospolitus
    Komunikat techniczny:

W dniu 14 marca (sobota), przeprowadzone zostaną prace modernizacyjne całej naszej sieci w Centrum Danych ATMAN, w Warszawie.
    W trakcie ich wykonywania pojawi się jedna lub kilka krótkich przerw w dostępie do wszystkich naszych serwerów znajdujących się w tej lokalizacji.

Łączny, przewidywany czas, na który serwery zostaną odłączone od sieci: 1 - 15 minut.

Żaden z serwerów nie będzie w tym czasie wyłączany bądź restartowany, więc wszystkie usługi będą widoczne natychmiast po ponownym podłączeniu dostępu do internetu.

W tym samym czasie nastąpi wymiana części sprzętu i przeniesienie wszystkich klientów z serwera atm2.unixstorm.org (IP: 77.79.228.42, 77.79.241.195) na nową, mocniejszą maszynę. Klienci posiadający aktualnie usługi na tym serwerze, zostaną wyłączeni na czas przenoszenia.
    Przewidywany czas przełączania klientów w tym przypadku będzie wynosił od 15 do 45 minut.
    Po przeniesieniu usług na nowy system, wszystkie dane zostaną przywrócone, włącznie z danymi dostępowymi oraz adresami IP i portami serwerów.

Wszystkie powyższe prace mają na celu zapewnienie dalszej, bezawaryjnej i płynnej pracy wszystkich naszych serwerów oraz rozbudowę sieci, a tym samym utrzymanie jak najwyższego poziomu oferowanych usług.

Oczywiście dołożymy wszelkich starań, aby wszystkie przerwy trwały jak najkrócej i były jak najmniej uciążliwe dla klientów.
    Prace związane z naszą siecią w DC ATMAN nie będą powodowały żadnych przerw w dostępie do serwerów WWW - dotyczą jedynie serwerów gier znajdujących się w tej lokalizacji i części serwerów DNS.

Przewidywany czas wykonywania prac to godziny 16 - 22.
    Jednocześnie informujemy, że w godzinach 13 - 22, w tym samym dniu, support będzie realizował wyłącznie zgłoszenia awaryjne i kierowane drogą telefoniczną.

Za wszelkie ewentualne niedogodności z tym związane serdecznie przepraszamy.

---
    Unix Storm - Michał Gottlieb, 59-400 Jawor, ul. Dmowskiego 3c/5
    REGON: 020604248, NIP: 6951450898
    tel. +48 880 978 711
    Email: support@unixstorm.org
    Z tego co wiem, połowa unixa nie działała dziś do południa, podejrzewam że przez to. Termi, jak coś robią trzeba trochę poczekać, ale naprawdę warto.
    Taka rzecz zdarzyła mi się 2 raz odkąd jestem klientem unix(jestem nim już prawie rok).
    Najlepszy hosting www tutaj
    Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
    Jebać steama.

16. #96 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    V.I.P. Awatar Suruf
    dziwna sprawa , po prostu może przez modernizację tak jak w komunikacie nie włączali :P nic się nie bój włączał na pewno tak jak naven napisał to rzadkość - jestem z ta firma dwa lata i nie mam żadnych problemów :P

17. #97 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    Lamka
    wiem ze dziwna nawet Bardzo. Tak czy owak czekam max do jutra !!

18. #98 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    Super Mod Awatar seba
    Cytat Zamieszczone przez t_e_r_m_i Zobacz posta
    wiem ze dziwna nawet Bardzo. Tak czy owak czekam max do jutra !!
    1. Dorośnij
    2. Posiadasz taki wynalazek jak telefon ?
    3. Wyobraź sobie że mogły wystąpić komplikacje
    4. Mi wszystko działa
    Graczu CS'a, coś dla Ciebie...

serwer CS - Puchatek 4FuN - IP: 193.33.176.104:27015
    nowy adres IP - nowa jakość - koniecznie zapisz nowy adres IP!

... jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

19. #99 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    Lamka
    Cytat Zamieszczone przez seba Zobacz posta
    1. Dorośnij
    2. Posiadasz taki wynalazek jak telefon ?
    3. Wyobraź sobie że mogły wystąpić komplikacje
    4. Mi wszystko działa
    Po pierwsze wytłumacz mi co tu ma dorosłość do tego??
    2. Nie pomyślałeś że może jestem niesłyszący?? wole mailować maile pisałem( odpowiedz była że uruchomienie serwera nastąpi najpóźniej w niedzielę). W biznesie nie wypada okłamywać klientów czyż nie??
    3.Co mnie to obchodzi płacę wiec czegoś w zamian żądam , skoro maja komplikacje to oni powinni mnie o tym poinformować, czyż nie???
    4. cieszy mnie to!

20. #100 Odp: [Oferta] Unix Storm - www.unixstorm.org (UPDATE) 
    Wszystkie zaległe zamówienia zostaną zrealizowane dzisiaj, a powód opóźnienia jest prosty. Nie uruchamialiśmy nowych serwerów wcześniej aby nie przeciążyć obecnych maszyn. W ten weekend wstawialiśmy kolejne maszyny pod serwery gier, ale sprawa się przeciągnęła, stąd brak realizacji zamówień przed weekend.

Przypominam też, że jesteśmy tylko ludźmi. Nie możemy (w dodatku w weekend) jednocześnie: modernizować sieci, konfigurować serwerów, wkręcać serwery do szafy, odbierać telefony, odpowiadać na maile i jeszcze czytać forum w tym samym czasie.

Jeśli chodzi o sprawę z przerwą w działaniu serwerów... Żadne maszyny nie są przeciążone jak to ktoś wyżej zasugerował, a jeśli kogoś serwer nie działał dłużej niż 10 min to przyczyna musi być po innej stronie. Pomijając klientów przenoszonych z atm2, przerwy były dwie około godz. 21:30 - 22:00 i każda z nich trwała 1-3 min.

Strona 5 z 12 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni