Ankieta na temat serwera: AWP Only czy DM AWP Only?
|
|
Ankieta na temat serwera: AWP Only czy DM AWP Only?
AWP Only + DM Każdy na każdego dlaczego? Na zwykłych mapach zawsze się trafią kamperzy będą stać i wyczekiwać do ostatnich sekund. Takie mapy to i na ffa się zdarzają to widać co się dzieje.
Przecież na AWP i DM będą normalne mapy. Na AWP Only będą tylko mapy awp_.
Dla mnie mapy awp_ only z pewnością, jest już jeden DM i niech zostanie nowy AWP. Po co kombinować?

DM wiąże się z dodatkowymi pluginami, które zaśmiecą serwer -> AWP Only.
Zdecydowanie AWP Only, dla mnie najlepsza opcja.

tak całkiem z innej beczki, imo lepszym serwem było by gg+dm, bo narazie nic nie ma dobrego z tego modu ;<

Awp only
Dla mnie lepsze AWP+DM bo moim zdaniem lepsza frajda z grania i malo jest takich serwerów
AWP only...
DM już jest i można na nim pograć z awp...
Tak jak sataNs, ale ja osobiście pograłbym sobie na takim DM :)
piszecie, że DM już jest... AIM też już jest =)
generalnie ja stawiam bardzo mocno na AWP + DM z kilku powodów:
- po pierwsze był 1 taki DM - często pełny - upadł z racji zmiany sponsora D-LINK PGSu (z GamesNetu na 1s1k)
- po 2 - taki serwer pozwoli na ćwiczenie AWP (trochę odciąży już zapchany DM). na takim serwerze nie dostaniesz full auto w plecy przez całą mapę - albo dostaniesz AWP (albo granat - bo tak bym to widział) albo w ogóle. nie ma kompletnie strzelania w plecy
- co idzie za punktem drugim zejdą się lepsi gracze niż na czyste AWP - wiem jaki był poziom na D-Linku.
A co do przepchania plugami to DM jest dobry modem.
widzicie różnicę w strzelaniu jęśli chodzi o nasz DM i TP? jeśli taka jest to tylko z korzyścią dla DM :)
od kilku dobrych lat obserwują jakie serwery powstają - wiem dzięki czemu się rozwijają i zapełniają - najczęściej robią to dobrzy, skillowi gracze - bo skonfigurowanych już w tym momencie jest wiele - dobrze to przygotowują firmy hostingujące.
AWP DM > AWP ONLY
AWP + DM :)
Myśle że to najlepsze rozwiązanie.![]()
a ja osobiscie mysle, ze awp dm lepiej umiejetnosci z awp nie wycwiczy nam niz na zwyklym dm. Tam jak sie katuje awp to przeciez jest to samo, tylko inni gracze maja do dyspozycji inne bronie, a nie tylko awp.
Only awp.
awp dm za duża sieka.
dobrze jesst jak jest.
Tak jak jest teraz jest dobrze, nie trzeba nic zmieniac...

| « Crack do Assassin creed 2 | Tibia bot ng 8.54 + cracker download » |