Zakłada stronke o clanie na yoyo.pl i instaluje Nuked Clan jak wpisuje dane to wyskakuje mi " Błąd połączenia z bazą, Sprawdź ustawienia!". wszystko robie według instrukcji. I dzlaczego to wyskakuje??
|
|
Zakłada stronke o clanie na yoyo.pl i instaluje Nuked Clan jak wpisuje dane to wyskakuje mi " Błąd połączenia z bazą, Sprawdź ustawienia!". wszystko robie według instrukcji. I dzlaczego to wyskakuje??
Sprawdz sobie czy localhosta dobrego wpisujesz oraz haslo i uzytkownika bazy :P to po 1 po 2 proponowalbym zmiane hostingu. YOYO to dziadostwo jakiego malo. Zapraszam na www.ugu.pl
Ja tez mam z tym problem udaje mi sie to zrobic za 5-6 razem prubuje wpisac wszystko co mozliwe xD
podłes zla nazwwe uzytkwonika...w loginie musisz podac login z mysql,,,
podaję wszystko tak jak trzeba. szukałem na google i nic!! pisze na początku zanim przejdziesz dalej, zmień poziom dostępu dla plików conf.inc.php i install.php lub update.php. daję dalej i wyskakuje "błąd połączenia z bazą, sprawdź ustawienia. HELP!!!! zakladam klan i nie da się strony zrobić!! PLISKA POMOCY

Niee ma to jak nuked-clan xd Najlepiej jeste kupic domene i na webspell zrobic stronke POlecam
| « Feel - Gdy wigilia jest | [Poradnik] Darmowe i płatne(znikomo) hostingi stron internetowych » |