UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: [OPIS] Ciacho 2010 PL

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
  1. #1 [OPIS] Ciacho 2010 PL 
    Moderator Awatar Major
    CIACHO 2010 PL

produkcja: Polska
    gatunek: Komedia
    data premiery: 2010-01-08(Polska), 2010-01-08 (Świat)
    reżyseria: Patryk Vega
    scenariusz: Dominik Matwiejczyk, Patryk Vega
    czas trwania: 115
    dystrybucja: Syrena Films

OBSADA:
    Marta Żmuda-Trzebiatowska - Basia
    Tomasz Karolak - Dawid
    Paweł Małaszyński - Karolek
    Marcin Bosak - Tomek
    Tomasz Kot - Jan
    Joanna Liszowska - Anetka, żona Tomka
    Danuta Stenka - Urszula
    Marieta Żukowska - Ela
    Wojciech Mecwaldowski - Ciasny Wiesiek
    Cezary Żak - Komendant
    Adam Zdrójkowski - Antoś
    Jakub Zdrójkowski - Gabryś
    Barbara Kurdej - Recepcjonistka w gabinecie Dawida

"Ciacho", to pełna rozmachu i fantazji, trzymająca w napięciu i bogata w dowcipne dialogi opowieść o tym, że każdy może stać się bohaterem i znaleźć swoją drugą połówkę.

Basia (Marta Żmuda-Trzebiatowska) to dziewczyna, która potrafi rzucić na kolana niejednego strongmana. Tymczasem jej bracia są… trochę inni. Dawid (Tomasz Karolak) – zna się na modzie lepiej od Beckhama, Karolek (Paweł Małaszyński) – marzy by być jak Rambo i walczyć niczym Ninja. Krzyś (Marcin Bosak) – to pantoflarz i doskonały kucharz w jednym, który żyje na zwolnionych obrotach. Kiedy jednak Basia wpadnie w tarapaty, a jej narzeczony Jan (Tomasz Kot) ujawni swoje prawdziwe oblicze, nieporadni, ale zdeterminowani bracia zrobią wszystko, żeby uratować ukochaną siostrę. Zanim jednak wywrócą cały świat do góry nogami na drodze spotkają kilka nieplanowanych zwrotów akcji i… intrygujących kobiet. Zdecydowana bizneswoman (Joanna Liszowska), roztrzepana adwokat (Marieta Żukowska) i seksowna pani psycholog (Danuta Stenka) nie oprą się wdziękom trzech braci.

Ciacho (2010) - Film - FILMWEB.pl

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
    - Słoń

2. #2 Odp: [OPIS] Ciacho 2010 PL 
    Moderator Awatar Major
    A co ty liczyłeś ze link do pobrania dam? Wiaderko to nie warez.

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc.
    - Słoń

3. #3 Odp: [OPIS] Ciacho 2010 PL 
    Junior Mod Awatar elus
    Ale, że coś źle? Bo nie rozumiem... To tylko opis a nie linki do pobrania...

4. #4 Odp: [OPIS] Ciacho 2010 PL 
    Moderator Awatar Major
    Cytat Zamieszczone przez forys9999 Zobacz posta
    nie nie liczylem tylko sie zastanawiam ze TY jako MODERATOR wpisujesz taki post
    Może baranka o ścianę i zaczniesz myśleć? temat opisuje film który jakiś czas temu pokazał sie w kinach jak ktoś nie wie czy opłaca mu sie isc czyta co nie co o filmie - jak bys nie zrozumiał temat temu służy.

- Słoń

5. #5 Odp: [OPIS] Ciacho 2010 PL 
    Lamka
    Ciacho 2010 DVD-rip

Kod:
    x

-Linki kopiowane z innego forum
    -Nie ponoszę odpowiedzialności za to co znajduje się w środku
    -Ściągasz na własna odpowiedzialność
    -Na stronie z którj kopiowałem linki było pare komentarzy ze "niby" wszystko tak jak na screenach lecz wszystko może byc fake
    -5% Danych Naprawczych
    Ostatnio edytowane przez naven ; 15-03-2010 o 18:01

6. #6 Odp: [OPIS] Ciacho 2010 PL 
    Lamka
    Ciacho 2010 PL DVDRip POLECAM !!!

Kod html:
    Tytuł............... : Ciacho 2010
    Produkcja....... : Polska
    Gatunek.......... : Komedia
    Czas trwania... : 78 minut
    Premiera.........: 04.09.2009 - Polska, 26.08.2009 - Świat
    Reżyseria........: Patryk Vega
    Scenariusz...... : Dominik Matwiejczyk , Patryk Vega
    Aktorzy........... : Marta Żmuda-Trzebiatowska, Tomasz Karolak, Paweł Małaszyński, Marcin Bosak, Tomasz Kot, Joanna Liszowska, Danuta Stenka, Marieta Żukowska, Wojciech Mecwaldowski, Cezary Żak
    "Ciacho", to pełna rozmachu i fantazji, trzymająca w napięciu i bogata w dowcipne dialogi opowieść o tym, że każdy może stać się bohaterem i znaleźć swoją drugą połówkę.
    Basia (Marta Żmuda-Trzebiatowska) to dziewczyna, która potrafi rzucić na kolana niejednego strongmana. Tymczasem jej bracia są… trochę inni. Dawid (Tomasz Karolak) – zna się na modzie lepiej od Beckhama, Karolek (Paweł Małaszyński) – marzy by być jak Rambo i walczyć niczym Ninja. Krzyś (Marcin Bosak) – to pantoflarz i doskonały kucharz w jednym, który żyje na zwolnionych obrotach. Kiedy jednak Basia wpadnie w tarapaty, a jej narzeczony Jan (Tomasz Kot) ujawni swoje prawdziwe oblicze, nieporadni, ale zdeterminowani bracia zrobią wszystko, żeby uratować ukochaną siostrę. Zanim jednak wywrócą cały świat do góry nogami na drodze spotkają kilka nieplanowanych zwrotów akcji i… intrygujących kobiet. Zdecydowana bizneswoman (Joanna Liszowska), roztrzepana adwokat (Marieta Żukowska) i seksowna pani psycholog (Danuta Stenka) nie oprą się wdziękom trzech braci.

Kod:
    s
    Ostatnio edytowane przez ' fil0ne ; 16-03-2010 o 07:18

7. #7 Odp: [OPIS] Ciacho 2010 PL 
    Lamka
    Dlaczego usunięto linki , komu to przeszkadzało? tak nie będziemy robić

8. #8 Odp: [OPIS] Ciacho 2010 PL 
    Moderator Awatar Major
    Cytat Zamieszczone przez marian.l23 Zobacz posta
    Dlaczego usunięto linki , komu to przeszkadzało? tak nie będziemy robić
    VIII. Zabrania się umieszczania przez użytkowników na łamach Forum jakichkolwiek treści sprzecznych z przepisami obowiązującego w Polsce prawa, jak również: propagujących piractwo (zawierających odnośniki do stron z nielegalnymi plikami, nielegalnym oprogramowaniem, itp.),
    Forum Wiaderko - Regulamin forum

Sam zaakceptowałeś taki regulamin.

- Słoń

9. #9 Odp: [OPIS] Ciacho 2010 PL 
    Lamka
    Ciacho 2010 DVD-rip

[spoiler][/spoiler]

Kod:
    xx

-Linki kopiowane z innego forum
    -Nie ponoszę odpowiedzialności za to co znajduje się w środku
    -Ściągasz na własna odpowiedzialność

Info od autora wrzucajacego :

-Mój up
    -kupiłem film pirata na stadionie
    -oglądałem, wszystko w porządku jak najbardziej
    -10% Danych Naprawczych
    Ostatnio edytowane przez ' fil0ne ; 20-03-2010 o 11:55

10. #10 Odp: [OPIS] Ciacho 2010 PL 
    Lamka
    Ciacho.2010.DVDRip_RMVB.IMAGINE - DVD RIP!

Basia (Marta Żmuda-Trzebiatowska) to dziewczyna, która potrafi rzucić na kolana niejednego strongmana. Tymczasem jej bracia są…

trochę inni. Dawid (Tomasz Karolak) – zna się na modzie lepiej od Beckhama, Karolek (Paweł Małaszyński) – marzy by być jak Rambo i walczyć

niczym Ninja. Krzyś (Marcin Bosak) – to pantoflarz i doskonały kucharz w jednym, który żyje na zwolnionych obrotach. Kiedy jednak Basia

wpadnie w tarapaty, a jej narzeczony Jan (Tomasz Kot) ujawni swoje prawdziwe oblicze, nieporadni, ale zdeterminowani bracia zrobią wszystko,

żeby uratować ukochaną siostrę. Zanim jednak wywrócą cały świat do góry nogami na drodze spotkają kilka nieplanowanych zwrotów akcji i…

intrygujących kobiet. Zdecydowana bizneswoman (Joanna Liszowska), roztrzepana adwokat (Marieta Żukowska) i seksowna pani psycholog (Danuta

Stenka) nie oprą się wdziękom trzech braci.

Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.