Lista cracków do Assassin Creed 2. Większość z nich działa. Nie oznacza to, że możemy grać w pełni normalnie, ale chociaż część gry działa.
1.
Na tym cracku możemy biegać po mieście i wykonać część misji, ale nie mam pojęcia które, i czy w ogóle to działa.
2.
Można trochę pograć, ale ogólnie problem z białym ekranem.
3. Crack, który u mnie działa.
1. Wchodzimy na Assassins Creed II
2. Klikamy prawym (PPM) na Assassins Creed II v1.0 [7.4 MB] Fixed Files
3. Wybieramy Zapisz element docelowy jako....
4. Wybieramy miejsce zapisu.
5. Rozpakowujemy, kopiujemy i gramy.
Instalowałem z oryginalnej płyty, którą pożyczyłem od kolegi. Gra działa bez zastrzeżeń, nie ma żadnych białych obrazów itp. Ale podobno nie działa na wersjach z neta. Nie wiem, sprawdźcie sami.
4.
Gra się uruchamia, ale dalej już nie pogracie.
5.
Ten plik ma spowodować, że nie będzie problemów z białym ekranem. Działa (według kilku osób) w połączeniu z tymi plikami:
6. Podobno crack od Razor, ale prawdopodobnie to jakaś lipa:
Opinii na jego temat brak.
7.
Crack na ruską wersję, według sporej liczby użytkowników działa bez problemów.
8.
Podobno crack od Skidrow, ale z tego co mi wiadomo, ani Skidrow, ani Razor nie wydał jeszcze cracka, więc to pewnie jakiś następny no-name.
9.
Choć nie jest to crack od razor można wykonywać wszystkie misje poboczne (według użytkowników).
Jak na razie udało mi się zebrać taką kolekcję. Jeżeli coś u Was będzie działać, to piszcie.
Cracki nie są moje, a opinie co działa są większością opinii użytkowników. Nie jestem sam wszystkiego wstanie przetestować, tym bardziej, że mi gra działa.
EDYCJA 1.
10.
Następny crack na ruską wersję, podobno można grać we wszystko, ale bez zapisu. Sprawdźcie.
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.