Popularne odwołania do tej strony: sony ericsson k510i sterowniki, jak zciagnąć simlock z telefonu se k510, pobierz gry java k510i, sterowniki se k510i, motywy na sony ericsson k510i za darmo, programy na sony ericsson przesyłanie na youtube k-510i pobierz, simlock se k510i bezpłatnie, pobierz motywy na sony ericsson k510i, simlock sony ericsson k510i za darmo, aplikacja na telefon sony ericsson k510-milionerzy download, voglio sapere se il cellulare sony ericsson k510i ha la scheda di memoria
Siemka.Zamówiłem sobie ten telefonik.Ma On fabrycznie około 28 mb pamięci,lecz nie ma możliwości dodania do niego karty pamięci.Czy jest jakiś sposób aby zwiększyć pamięć? http://allegro.pl/item350415436_se_k...mplet_bcm.html (tutaj koleś nie wiem jak zwiększył z 16 do 27mb-zawsze to te 11 mb więcej-może to jest jakiś sposób)
Z góry thx za pomoc.Będzie "pomógł" za rady.
Czytałem na jakichś forach o powiekszaniu pamieci w k510i, ale Ci którzy tego próbowali nie mogli później właczyc telefonu :) Więc zostaje ci wymiana telefonu.
Mam do zaoferowania gry na Sony Ericsson o rozdzielczości 176x220 gry zadziałają na każdym Sony Ericsson Miłego Grania !!!
Lista gier :
3D Bomberman.jar
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
3D Galaxy on Fire.jar
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu...
Co o nim sądzicie? Dobry telefon, czy raczej nie bardzo? Jakie są jego wady, jakie zalety? Są tu jacyś posiadacze tego komu? ;) Podzielcie się uwagami! Tylko z kulturą! (;
Free download Sony Ericsson ScreenSaver 1.0 | Pobierz za darmo Sony Ericsson ScreenSaver 1.0
Wygaszacz dla osób zakochanych ... w swoim Sony Ericssonie, aplikacja prezentuje telefony z linii J300, K600, K700, K750c, P910, S710, W800 i Z800 na bardzo ładnych obrazach wysokiej...
Siema, mam pytanie.. czy opłaca sie kupic SE W300i(z klapka)?? Pytam sie bo dostane go na swieta xD.. a jak sie oplaca kupic to znaczy ze dobry.. a jak dobry to jestem podniecony..komentowac.. Dajcie Wady i Zalety pls:P dam pomogl xD
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u