UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Zobacz wyniki ankiety: UWC lvl 50 save exp

Głosujących
21. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Jestem na NIE !

6 28.57%
  • Jestem na TAK !

15 71.43%

Wątek: UWC3 + Saved XP Max Level 50 save exp

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 41 do 49 z 49
  1. #41 Odp: UWC3 + Saved XP Max Level 50 save exp 
    Adminus pospolitus Awatar szukam bana
    nie róbcie ze mnie potwora - może i trochę za mało się liczę z Waszym zdaniem, ale mam ku temu powody.
    kiedy na początku zarządzałem serwerami było ffa i tp.
    wtedy wiedziałem, że chcę kreować wizerunek naszej serwerowni jako miejsca gry naprawdę dojrzałych ludzi - stąd też powstał DM. bakul namówił mnie na zombie mod - byłem przeciwny - ale mało doświadczony - zgodziłem się.
    sam bakul z tego moda zrezygnował - ja się uczę bardzo szybko i 2 razy jednego błędu nie popełniam.

po pierwsze chcę, aby nasze serwery były pełne - o ile to możliwe to chcę, żeby były pełne dojrzałych i dobrych graczy.
    ja mam pomysł na serwer, bakul już wie o co chodzi, ale najszybciej to przed wakacjami.

jestem zadowolony, że tylu graczy i adminów się wypowiedziało w tym temacie - ale na żadne gameguny, war3 czy zombie mody mnie już nie namówicie - tworzymy jedynie takie serwery, które pomogą kreować jakieś umiejętności w tej grze. Prędzej zrobiłbym serwer BH, KZ albo only awp_rooftops :)

2. #42 Odp: UWC3 + Saved XP Max Level 50 save exp 
    Starsza lamka
    dawno temu na serverach wc3 spedzilem z 1,5 roku w ogole nie grajac na normal serverach tak mnie to wciagnelo;p tyle ze gralem na niemieckim Headquarter i angielskm dumb3 i dumb4
    bo pl serverow o tym modzie chyba jeszcze wtedy nie bylo , jakis czas temu pomyslalem czemu by znowu nie pograc ,postanowilem poszukac serverow pl niestety znalazlem tylko jeden stojacy na srednim poziomie w dodatku no-steamowy i jedynie chyba z 22 slotami ktory jednak caly czas byl zapelniony wiec zrezygnowalem,pelno jest teraz tego gownianego diablo i zombi moda a wc3 nie ma prawie zadnego servera wiec gwarantuje ze gdybyscie zrobili server wc3 powyzej 25 slotow (bo tylko wtedy jest zabawa na tym modzie i exp jakos idzie) to bylby caly czas pełny.

3. #43 Odp: UWC3 + Saved XP Max Level 50 save exp 
    ale taki serwer nie rozwija za nic w CS`ie - chciałbym zobaczyć w przyszłości część z was na wyższym poziomie niż teraz.
    i właśnie pod to tworzę serwery (już może nie ja tworzę - bo wszystkie techniczne sprawy robi bakul - ludźmi zarządzają inni H@).
    chcę abyście tak jak ja mogli kiedyś wspomnieć, że na HJ wychowaliście się csowo :)

4. #44 Odp: UWC3 + Saved XP Max Level 50 save exp 
    Spamer Awatar k0za
    Cytat Zamieszczone przez szukam bana Zobacz posta
    ale taki serwer nie rozwija za nic w CS`ie - chciałbym zobaczyć w przyszłości część z was na wyższym poziomie niż teraz.
    i właśnie pod to tworzę serwery (już może nie ja tworzę - bo wszystkie techniczne sprawy robi bakul - ludźmi zarządzają inni H@).
    chcę abyście tak jak ja mogli kiedyś wspomnieć, że na HJ wychowaliście się csowo :)
    a powiedz mi, czy wszyscy patrzą jedynie na rozwój? mnie to nie interesuje. doskonale wiem, ze juz nic wiecej ponad to, niz mam nie osiagne. gram tylko i wylacznie dla czystej przyjemnosci.
    sa rzeczy, ktore przekladam ponad cs'a i nic nie zmieni tego, aby byl on na pierwszym miejscu. szukam w tej grze zabawy, sposobu na wyluzowanie sie po ciezkim dniu w pracy, a nie zadnych korzysci , ktore w przyszlosci moge czerpac. wierze, ze jest wiecej ludzi, ktorzy znudzili sie juz klepaniem standardowej wersji gry i w kolko tych samych map, ludzi ktorzy szukaja czegos wiecej i zapewne chetnie graliby na tego typu serwerach.
    jak dla mnie wc3 jest jednym z lepszych modow jakie wyszly (jak nie najlepszym), to w niego najwiecej gralem i najbardziej mnie zainteresowal. takze gadanie czego ty bys chcial, nie ma tutaj wiekszego sensu.
    wazne to, czego ludzie chca i szukaja. a wierze, ze warto probowac i sprawdzac to kolejne typy serwerow, przeciez nic na tym nie tracimy.

to tylko i wylacznie moja opinia.
    homo homini lupus est.

5. #45 Odp: UWC3 + Saved XP Max Level 50 save exp 
    Admin HJ Awatar panam
    Patrzac pod katem Macka to ma chlopaczyna racje UWC nie rozwija praktycznie nic, a wrecz lekko cofa bo chodzi tylko o zabijanie,exp i dobra zabawe ale myslalem, ze o to chodz w graniu, przyjemnosc :)
    Szkoda mi tylko wlasnie tych dzieci ktore nie chca zostac pro i nie chca grac non stop monotonnych modow.
    Poniewaz nie bedzie uwc serwerka to co sadzicie o tym, a mianowicie TP DM ? Juz wyjasniam, rozgrywka tak samo jak na TP tylko na 32 sloty wraz ze strefami + DM wyjasniam (mniej wiecej)
    cele mapy zachowane tj, terro podklada, ct broni, w momecie zabicia rodzenie na respie czyli DM, jesli ct po podlozeniu zdola rozbroic paczke reset i od nowa, runda ok. 5-6min, c4 45-50sec,brak awp!
    wiecej detali musial bym pomyslec ale tak mniej wiecej by to wygladalo....

pozdro ide po kawe bo padam, zaraz weekeeeeend ! woooop ! woooooop !
    http://img97.imageshack.us/img97/5749/20110804141149cr.png

6. #46 Odp: UWC3 + Saved XP Max Level 50 save exp 
    nie sypią mi się serwery z rękawa niestety.
    jak już coś będziemy tworzyć to się nad tym zastanowimy wszystkim. ale w najbliższych miesiącach nic nowego nie powstanie :)

7. #47 Odp: UWC3 + Saved XP Max Level 50 save exp 
    Starsza lamka
    a 30 slotowy ffa niby rozwija?:P jak ktos chce sie rozwijac pod kontem csa to gra mixy czy tam esle albo idzie na dobry server tp
    ale niektorzy chca poprostu pograc dla przyjemnosci i dobrze sie bawic dlatego taki serverek nie byl by zly.
    przegladalem gametrackera i na 140 serverow pl znalazlem chyba tylko 3 z modem wc3 w dodatku same no steamy,jeden na ktorym kiedys gralem jest top15
    tak wiec mysle ze zapotrzebowanie na taki server jest ogromne a to ze nie rozwija to juz sprawa tych ktorzy beda na nim grac:D

8. #48 Odp: UWC3 + Saved XP Max Level 50 save exp 
    Admin HJ Awatar panam
    Cytat Zamieszczone przez szukam bana Zobacz posta
    nie sypią mi się serwery z rękawa niestety.
    jak już coś będziemy tworzyć to się nad tym zastanowimy wszystkim. ale w najbliższych miesiącach nic nowego nie powstanie :)
    Prosze tylko o jedno, rozwaz UWC bo to nie jest glupi pomysl jak widac temat odbil sie duzym echem i sadze, ze chociaz na probe zanim bedzie inny serwer bylo by fajnie go zobaczyc online i "przeczytac feedback" :)

ps: co sadzisz o TP DM ?

pozdro
    http://img97.imageshack.us/img97/5749/20110804141149cr.png

9. #49 Odp: UWC3 + Saved XP Max Level 50 save exp 
    Moderator Awatar bakul. <3
    Cytat Zamieszczone przez panam Zobacz posta
    ps: co sadzisz o TP DM ?
    Od razu mówię, że taki serwer nigdy nie powstanie. Po co nam aż 3 serwery DM?

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3