Nagrywam frapsem film i film 20 sekundowy wazy 50mb.... jak to zmienic?? zeby byl lzejszy film? bo jak zrobie 3 minutowy to jaki on bedzie wielki.....
|
|
Nagrywam frapsem film i film 20 sekundowy wazy 50mb.... jak to zmienic?? zeby byl lzejszy film? bo jak zrobie 3 minutowy to jaki on bedzie wielki.....
Ja jak nagrywam 30 s filmu to zajmuje mi to 2GB (Nagrywam FRAPSEM i roz 1280x1024)
mbialy, co do fraps:
wejść w zakładkę movies i zaznaczyć opcje half-size zmniejszyć ilość fps do 25 i odznaczyć nagrywanie dźwięku filmy będom zajmować z 70% mniej miejsca.
nicram, za dużo zajmuje użyj porady wyżej lub użyj gamecam:
http://www.planetgamecam.com/
nicram, jak masz juz to demo to wrzuc do MovieMakera
jest w windowsie C:\Program Files\Movie Maker
wrzyc klipy do glownego menu i zapisz pli filmowy i bedzisz juz mial z w tym przypadko okolo 500 kb ;)
bo w formacie avi tlye wazy. odtowrz go movieMakerem i zapisz jako WMV wtedy bedzie moze kilka mb zajmowal ;)
Załatw sobie jakiś konwerter wideo (np. Videozilla albo Total Video Converter), koduj sobie do XVID-a filmiki nagrane Frapsem, albo nagrywaj bez dźwięku...
mbialy Ty mu ostro pomogles na pytanie:
"jak to zmienic?? zeby byl lzejszy film? bo jak zrobie 3 minutowy to jaki on bedzie wielki....."
odpowiedziales mu:
"Ja jak nagrywam 30 s filmu to zajmuje mi to 2GB (Nagrywam FRAPSEM i roz 1280x1024)"
Ja jabym dostal taka odpowiedz od razu bym temat zamknal bo z tej odpowiedzi wszystko juz wiadomo
na avi 30 sekundowy filmik wazy ok 100mb a jak sie go zmieni na .mp4 to jest 2mb :D
| « [PL] Serwer klanu Master Terrorist Team [NS][TR66] @Gamepad.pl | Blood Wars » |