Popularne odwołania do tej strony: program do robienia logo, program do robienia loga, robienie loga, darmowy program do tworzenia logo, program do robienia animowanego loga na www, programy do robienia logo, strona do robienia logo, program do robienia logo pobierz, program do robienia logo w css, darmowy program do logo, darmowy program do zrobienia logo im, robienie logo, program do loga, program do logo firmy, program do robienia logo firmy, robienie animacji, program do robienia logow, program do robienie grafiki, program do tworzenia logo firmy, program do zrobienia logo, pobierz program do robienia logo, programy do robienia logo w cs, program do robienie logo, program do tworzenia logo za darmo, gratis el mejor programa de animacion para crear juegos
Loga:
Photoshop, chyba najbardziej popularny.
Gimp, najlepszy wśród darmowych.
Animacje:
Flash, najbardziej profesjonalny.
Animation Shop, dobry do mało zaawansowanych animacji.
Ja osobiście używam Photoshopa i Flasha, choć animacje raczej rzadko wykonuje.
Jeden z lepszych programów do robienia motywów. S40 Theme Studio 2.2 wer. Angielska
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Tu możecie edyować motywy na stronie internetowej. Bardzo prosty w obsłudze.
OwnSkin: Free Nokia Themes, Nokia Theme Creator, SonyEricsson...
WITAM!
ZAPRASZAM, NA SERWIS GIER MULTIPLAYER NOWA STRONA ENERGY TEAM:
SERWIS MULTIPLAYER
Darmowe robienie dla klanow herbow stron log buttonow itp!!!! Wejdz na strone i zarejestruj sie oraz popros o rzecz dla klanu!!!
Witam, szukam programu do robienia animacji ze zdjęć. Zrobiłem sekwencje zdjęć i chcę z nich utworzyć animacje. Jeśli wiecie cokolwiek na ten temat ,bądź jakim programem zrobić taką animacje proszę piszcie, dziękuje.
Witam. Jakie proponujecie programy graficzne do robienia log lub herbów cs...
I jak to możliwe podawajcie linki na których można pobrać te programy. :)
sorry że zadaje pytanie - może głupie ale na rusz-mozgiem.pl tego nie znalazłem ^^
potrzebuje program do animacji dobry który ma więcej efektów niż animation shop może być wersja eng ale zależy mi na dobrej i łatwej pracy z animacja w gifie.
jak ktoś zna taki programik bo ja nie znam :P to...
SERWIS MULTIPLAYER <==== ZAREJESTRUJ SIE!!!! OK?? POMOZESZ NIC NIE STRACISZ!!
WITAM!
SERWIS MULTIPLAYER
zachęcam także do rejestracji i o powiadomieniu znajomych o serwisie! Zajmujemy się grą multiplayer! Szukamy graczy,
oraz...
SERWIS MULTIPLAYER <==== ZAREJESTRUJ SIE!!!! OK?? POMOZESZ NIC NIE STRACISZ!!
WITAM!
SERWIS MULTIPLAYER
zachęcam także do rejestracji i o powiadomieniu znajomych o serwisie! Zajmujemy się grą multiplayer! Szukamy graczy,
oraz...
Mógłby mi ktoś podać jakie są programy do tworzenia własnego loga w CS 1.6 (oprócz HLLC). Tworzyłem własne logo w HLLC, jednak nie jestem zadowolony i chciałbym spróbować czegoś innego. Dzięki z góry.
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u